Αρχική Διάφορα TP-Link: Τηλεργασία και τηλεκπαίδευση με τα προϊόντα WiFi, Deco Mesh

TP-Link: Τηλεργασία και τηλεκπαίδευση με τα προϊόντα WiFi, Deco Mesh

Η TP-Link®, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, με τη χρήση των Deco Mesh προϊόντων τεχνολογίας παρέχει  γρήγορη πρόσβαση, καλή σύνδεση στο διαδίκτυο και ασφαλές συνδέσεις δικτύου, τώρα που η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση ανήκουν στην  καθημερινότητά μας. Σε ένα σπίτι, όλο και περισσότερα άτομα με συσκευές συνδέονται στο Διαδίκτυο ταυτόχρονα, κάνοντας την επένδυση σε μια σταθερή εγκατάσταση δικτύου, όλο και πιο σημαντική.

Με τους περισσότερους εργαζομένους να πραγματοποιούν διαδικτυακές συναντήσεις και τα παιδιά να κάνουν διαδικτυακά τα μαθήματά τους ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στο οικιακό δίκτυο. Είναι λοιπόν ακόμη πιο σημαντικό, να διασφαλίζεται ότι όλοι έχουν σταθερό WiFi, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται μέσα στο σπίτι.

Mesh WiFi σε κάθε δωμάτιο

Η τεχνολογία Mesh WiFi, παρέχει την καλύτερηWiFi κάλυψη για ολόκληρο το σπίτι. Η TP-Link προσφέρει μια σειρά προϊόντων Deco για λύσεις Wi-Fi, με γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση σε κάθε σημείο  του σπιτιού σας.

Το Deco Mesh Wifi της TP-Link είναι ένα έξυπνο σύστημα δικτύου WiFi κατασκευασμένο από πολλαπλές μονάδες που λειτουργούν μαζί ομαλά, ώστε να προσαρμόζει το οικιακό WiFi όπου χρειάζεται αλλαγή, ενώ χρησιμοποιεί πολύπλοκους αλγόριθμους για αυτόματη και αποτελεσματική δρομολόγηση δεδομένων κατά την ταχύτερη διαδρομή.

Ένα δίκτυο Mesh επιτρέπει στο οικιακό WiFi να φτάσει σε κάθε σημείο  του σπιτιού, χωρίς να χρειάζονται ρυθμίσεις διαφορετικών σημάτων, όπως θα γινόταν με μία συμβατική λύση επέκτασης WiFi. Με την απλή τοποθέτηση ενός κόμβου σε ένα δωμάτιο, εγγυάται την πρόσβαση σε ταχύτερα σήματα 5 GHz, ακόμα και αν είστε στο πιο απομακρυσμένο σημείο του σπιτιού.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.tp-link.com/gr/home-networking/deco/

Μία καλή Mesh Wifi λύση είναι το Deco M4 της TP-Link, που προσφέρει κάλυψη AC WiFi έως 185 τ.μ., με μία μόνο μονάδα. Η περαιτέρω κάλυψη, έως και 370 τ.μ., μπορεί να επιτευχθεί με 2 ή 3 επιπλέον μονάδες.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.tp-link.com/gr/home-networking/deco/deco-m4/

Ένα πιο αναβαθμισμένο μοντέλο είναι το Deco M5 της TP-Link, το οποίο συνδυάζει Wi-Fi διπλής ζώνης με ταχύτητες έως 1267Mbps, και δημιουργεί ένα δυνατότερο MESH δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχεται γρηγορότερο δίκτυο και απρόσκοπτη κάλυψη έως και 500 τ.μ. με ένα πακέτο 3-pack. Επιπλέον, είναι συμβατό με συσκευές smarthome.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.tp-link.com/gr/home-networking/deco/deco-m5/

Τα οφέλη του δικτύου Mesh WiFi

Η τεχνολογία Mesh βελτιστοποιεί την εμπειρία οικιακής δικτύωσης με πολλούς τρόπους, όπως ταχύτητα, κάλυψη, καθυστέρηση και σταθερότητα. Παρέχει ευέλικτες επιλογές για την αναβάθμιση του οικιακού δικτύου, με εξαιρετική απόδοση.

Συγκρίνοντας ένα παραδοσιακό δίκτυο ενός δρομολογητή, το δίκτυο Mesh WiFi χρησιμοποιεί πολλούς κόμβους δικτύου για να καλύψει κάθε γωνιά του σπιτιού, ώστε να υπάρχει μια σταθερή σύνδεση.

Σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό δίκτυο πολλαπλών κόμβων, τα προϊόντα Deco της TP-link παρέχουν τα ακόλουθα οφέλη:

  • Γρήγορη ταχύτητα και αξιοπιστία: Λειτουργώντας ως ένα ενοποιημένο σύστημα WiFi, ένα δίκτυο Mesh επιλέγει δυναμικά τον κόμβο δικτύου και τη ζώνη με το ισχυρότερο σήμα, εξασφαλίζοντας γρήγορη σύνδεση ανεξάρτητα από το σημεία εντός του σπιτιού. Εάν μια συσκευή Mesh έχει πρόβλημα, το σύστημα θα ανακατευθύνει αυτόματα τα δεδομένα μέσω των άλλων συσκευών για να διασφαλιστεί η παραμονή σύνδεσης στο διαδίκτυο
  • Όχι άλλο buffering: Οι ταχύτητες δικτύου είναι τρεις φορές πιο γρήγορες από τους δρομολογητές προηγούμενης γενιάς, χάρη στην ασύρματη τεχνολογία 802.11ac, καθιστώντας το Deco ικανό να παρέχει σύνδεση χωρίς υστέρηση σε έως και 100 συσκευές
  • Ισχυροί γονικοί έλεγχοι: Οι απλοί, διαισθητικοί γονικοί έλεγχοι διευκολύνουν τη διατήρηση της ασφάλειας των παιδιών, ενώ είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο
  • Απρόσκοπτη περιαγωγή: Οι συσκευές Mesh μοιράζονται το ίδιο όνομα και τον ίδιο κωδικό ασύρματου δικτύου και έτσι έχουν ταχύτερη σύνδεση. Η εναλλαγή από μια συσκευή Mesh σε άλλη είναι τόσο ομαλή που είναι απαρατήρητη
  • Εύκολη ρύθμιση και κεντρική διαχείριση: Η δημιουργία ενός δρομολογητή Mesh είναι το μόνο που χρειάζεται, συνδεδεμένος με όλες τις ενεργές συσκευές σε αυτόν Αυτές οι συσκευές θα αντιγράψουν αυτόματα τις ρυθμίσεις WiFi, όπως: όνομα δικτύου, κωδικό πρόσβασης, ρυθμίσεις ελέγχου πρόσβασης και άλλες. Επιπλέον, η διαχείριση όλων των συσκευών μπορεί να γίνει απλά μέσω της εφαρμογής Deco.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Παρέμβαση Τ. Θεοδωρικάκου: Δεν θα προσάγονται εκπαιδευτικοί για μηνύσεις αρνητών

Να διασφαλιστεί ότι οι αστυνομικοί δεν θα προσάγουν στα Αστυνομικά Τμήματα εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν το νόμο για τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό ζήτησε...

Τράπεζα Ελλάδος: Στο 1,7 δισ. το ενεργητικό των Ταμείων Επαγγελματικής ασφάλισης

Η συνολική αξία του ενεργητικού των ΤΕΑ-ΙΕΣΠ (στο εξής Ταμείων) ανήλθε σε 1.752 εκατ. ευρώ στο τέλος του β’ τριμήνου του 2021, έναντι 1.702...

Stability a deck of black-jack cards over 2-3 open containers of alcohol or on eyeglasses which happen to be lean adequate.

Stability a deck of black-jack cards over 2-3 open containers of alcohol or on eyeglasses which happen to be lean adequate. Remain opposite oneself additionally,...

If you want more advice and tips, just click here to get the Best Dating Advice Books for ladies

If you want more advice and tips, just click here to get the Best Dating Advice Books for ladies 12 Little Talk and Conversation Signs...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!