Αρχική Απόψεις Tο σταλινικό σχέδιο αρπαγής της κτηματικής περιουσίας

Tο σταλινικό σχέδιο αρπαγής της κτηματικής περιουσίας

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Το 2003 στη Βουλή των Ελλήνων ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, κατά τη συζήτηση σχετικού νομοσχεδίου με το κτηματολόγιο είχε πει:

“Αγαπητοί συνάδελφοι, παλαιά πεποίθησής μου είναι ότι το Κτηματολόγιο είναι το πρώτο και το μέγιστο πρόβλημα της ελληνικής πολιτείας. Είμαστε εκατόν εβδομήντα χρόνια ελεύθερο κράτος και είμαστε το μόνο ευρωπαϊκό κράτος, μαζί με την Αλβανία, που δεν έχει Κτηματολόγιο”!!
Αυτά έλεγε τότε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!!
Ταυτόχρονα ο υιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο σημερινός Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε δηλώσει: “Με την αλλαγή του Συντάγματος πρέπει να γίνει μια αναμόρφωση των χαρτών από τα δασαρχεία, ξεκινώντας από το 1980”!!
Συγκρατείστε αυτή τη δήλωση του Προέδρου της ΝΔ και αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως στη Βουλή των Ελλήνων!!

Όταν το κτηματολόγιο, γεννιέται – πεθαίνει και ξαναγεννιέται – ξαναπεθαίνει…

Από το 1995 κατασκευάζεται στην Ελλάδα το Κτηματολόγιο, ένα πολύπαθο Κτηματολόγιο που έχει καταντήσει “το γεφύρι της Άρτας”. Είναι εκείνο το Κοινοτικό έργο που έχει ξεκινήσει και έχει σταματήσει μύριες όσες φορές, για να ενταχθεί στο επόμενο Κοινοτικό πακέτο, για να σταματήσει πάλι.
Εν τω μεταξύ, όλα αυτά τα χρόνια έχουν δοθεί ένας “σκασμός” λεφτά από την ΕΕ και δυστυχώς έχουν “φαγωθεί” από τα πιράνχας του πολιτικού μας Συστήματος, με αποτέλεσμα κάθε φορά να διακόπτεται το Κοινοτικό πρόγραμμα!!
Γι΄ αυτούς τους λόγους η ΕΕ έχει επιβάλλει αυστηρά πρόστιμα τα οποία οι κυβερνήσεις μας αδυνατούσαν να πληρώσουν!!
Όπως επί παραδείγματι, το 2002 ο τότε Επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ, μας επέβαλε πρόστιμο 20 δις δραχμών λόγω υπερβάσεως κόστους από τα χρήματα που λάβαμε από το Β΄ ΚΠΣ!!

Η ληστρική μαφία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…

Έτσι, σήμερα η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πιεζόμενη αφόρητα για να εξοφλήσει αυτά τα πρόστιμα, “κατάφερε” να βρει τους πόρους. Αφού τα “σοφά” μυαλά της επινόησαν, τι ακριβώς λέτε;;;
Αποφάσισαν να εκδώσουν χάρτες σε συνεργασία με τα κατά τόπους Δασαρχεία, από το 1945, όπου θα παρουσιάζονται οι κτηματικές ιδιοκτησίες των πολιτών της χώρας ως δασικές εκτάσεις!!
Έτσι, καλούν τους Έλληνες πολίτες – ιδιοκτήτες αυτών των εκτάσεων να πληρώσουν ως νταβατζηλίκι, τεράστια ποσά για να νομιμοποιήσουν τις περιουσίες τους.
Οι οποίες καλλιεργούνται επί ολόκληρες δεκαετίες. Και εάν ο πολίτης – ιδιοκτήτης δεν συμφωνεί, είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει ένσταση στα κατά τόπους αρμόδια Δασαρχεία, πληρώνοντας ως παράβολο για ένα κτήμα 20 στρεμμάτων 400 ευρώ και άνω των 20 στρεμμάτων, 1000 ευρώ!!

Με τερτίπια κλέβουν την κτηματική γη των Ελλήνων!!

Αυτές οι ενστάσεις σε πολλές των περιπτώσεων θα απορριφθούν και τότε το Κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα ζητήσει από τους ιδιοκτήτες αυτών των εκτάσεων να αγοράσει αυτή τη γη σε τιμή που θα καθορίσει το Κράτος ή θα σε υποχρεώσει σε διοικητική αποβολή, όπερ σημαίνει ότι δεν θα μπορεί ο ιδιοκτήτης αυτής της κτηματικής γης, να την πουλήσει, να τη μεταβιβάσει ή ακόμη και να την καλλιεργήσει!!
Αυτή η εγκληματική μεθόδευση, αποσκοπεί:
Στην εξοικονόμηση πόρων για να πληρώσουν τα πρόστιμα που επέβαλε στην Ελλάδα η ΕΕ από τους κλεμμένους πόρους που διατέθηκαν για το Κτηματολόγιο, και
Στην αδυναμία του ελληνικού λαού να εξαγοράσει τη δική του περιουσία και έτσι, αυτή να περιέλθει στο Δημόσιο!!

Θα τα πάρουν όλα!!

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, μετά τη Δημόσια περιουσία που ξεπουλούν στους ξένους διά μέσω του προδοτικού ΤΑΙΠΕΔ, μετά την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων, την οποία υφαρπάζουν διά μέσω των “κόκκινων” δανείων, θα αρπάξουν και την κτηματική γη των Ελλήνων!!

Προαποφασισμένο έγκλημα!!

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη χαρακτήρισε τους δασικούς χάρτες, ως βασικό έργο υποδομής με μεγάλη περιβαλλοντική αξία και απαραίτητο αναπτυξιακό εργαλείο για τον χωροταξικό σχεδιασμό της χώρας!!
Σε αυτή την ημερίδα, επανέλαβε ότι δέσμευση του υπουργείου είναι ότι έως την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αντιρρήσεων, θα έχουν ολοκληρωθεί ταυτόχρονα και όλες οι ενέργειες παραχώρησης, νόμιμης απόκτησης, κυριότητας ή χρήσης για τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις!!
Και το ζητούμενο είναι, γιατί από το 1945;;;
Από τη στιγμή που την εποχή εκείνη οι μεγαλύτερες και περισσότερες εκτάσεις της ελληνικής γης ήταν δασικές εκτάσεις!!

Τι θα πράξει η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης;;;

Για τη συγκεκριμένη δε περίπτωση της αρπαγής της κτηματικής περιουσίας, ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε δηλώσει ότι θα πρέπει να γίνει μια αναμόρφωση των δασικών χαρτών από τα Δασαρχεία, αλλά αυτή η προσπάθεια να ξεκινάει από το 1980.
Θα μιλήσει λοιπόν σήμερα που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα αρπάξει βίαια την κτηματική περιουσία των Ελλήνων ή θα σιωπήσει εκ νέου;;

Να ξυπνήσουν οι αγρότες και να κινητοποιηθούν!!

Σήμερα που οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους σε όλη την Ελλάδα, απαιτώντας από την κυβέρνηση να κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων, για τα θέματα του κόστους παραγωγής και για το ασφαλιστικό – φορολογικό, θα έπρεπε ως πρώτο θέμα σε αυτή τη συζήτηση να ετίθετο το ζήτημα της αρπαγής της κτηματικής περιουσίας των Ελλήνων από τη Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή άλλως της νεοφασιστικής κυβέρνησης τύπου Τσαουσέσκου!!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

“11th Annual Capital Link Sustainability Forum” – Εστιάζοντας στον Kοινωνικό & Oικονομικό Mετασχηματισμό / Βιώσιμη Ανάπτυξη

Διήμερο Συνέδριο για τον Κοινωνικό & Οικονομικό Μετασχηματισμό στη μετά Covid εποχή ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 8 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: OIKONOMIA, ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΤΙΚΕΤΕΣ: CAPITAL LINK, ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ Η νέα προοπτική που γεννήθηκε χάρη...

Σκληρό μπρα-ντε-φερ στις κοινές δηλώσεις Δένδια – Τσαβούσογλου

Με την κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, και τις διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών ολοκληρώθηκαν οι επαφές του...

Κόντρα Τσακαλώτου με Γεωργιάδη για 8ωρο και Κοντονή

«Κάθε κοινός νους αντιλαμβάνεται ότι στον κόσμο της σύγχρονης τεχνολογίας του 21ου αιώνα, θα πρέπει να προσαρμόζεται στην πραγματικότητα», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και...

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας του ΟEE με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας

Tο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας προχωρούν σε μια πολυεπίπεδη συνεργασία στη βάση των κοινών αξιών και της επιστημονικής εξειδίκευσης των...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!