Παρασκευή , 5 Ιουνίου 2020
Τελευταία νέα
Αρχική / Πολιτική / Νικολόπουλος: Θ’ αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας των λαϊκών αγορών.Συναντήθηκε με το προεδρείο του σωματείου «Άγιος Ανδρέας»

Νικολόπουλος: Θ’ αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας των λαϊκών αγορών.Συναντήθηκε με το προεδρείο του σωματείου «Άγιος Ανδρέας»

Η δυσλειτουργία των λαϊκών αγορών της Πάτρας συζητήθηκε κατά την διάρκεια συνάντησης του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Νικολόπουλου με εκπροσώπους του σωματείου λαϊκών αγορών «Άγιος Ανδρέας».

Ειδικότερα, η πρόεδρος του φορέα κ. Νατάσα Καλούδη και ο ταμίας  κ. Χαράλαμπος Φόης ανέλυσαν όλα τα προβλήματα, δίνοντας έμφαση στους παράνομους πωλητές, την αντιλειτουργική χωροθέτηση των πάγκων και τα κυκλοφοριακά προβλήματα πέριξ των λαϊκών αγορών.

Ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» κατανόησε τις ανησυχίες του σωματείου και χαρακτήρισε λογικές τις προτάσεις, που θα συντείνουν στη διαμόρφωση συνθηκών εύρυθμης λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Νικολόπουλος είπε:

«Ο τρόπος λειτουργίας των λαϊκών αγορών είναι… παμπάλαιος και όλοι- παραγωγοί και καταναλωτές- ομολογούν και συμφωνούν ότι χρειάζονται δομικές αλλαγές.

Προφανώς, τάσσομαι κατά του αθέμιτου ανταγωνισμού και δεσμεύομαι, εφ’ όσον γίνω Δήμαρχος, ότι θ’ αναθεωρηθεί πλήρως το πλαίσιο λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Δυστυχώς, ακόμη και σ’ αυτό το ζήτημα η Πάτρα υστερεί. Όποιος ανατρέξει, όμως, στο πρόγραμμα της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» θα διαπιστώσει ότι έχουμε αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις, που εγγυώνται τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των λαϊκών αγορών, με απόλυτο σεβασμό στην υλοποίηση κάθε δίκαιου αιτήματος που κινείται στην κατεύθυνση αυτή».

About giorgos Panagopoulos

Δες επίσης

Τί γίνεται με την Τουρκία;

Μεταξύ 2003 και 2010 η Τουρκία εμφανιζόταν ως άγγελος ειρήνης και συνδιαλλαγής. Είναι ενδεικτικό ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.