Τετάρτη , Ιούνιος 26 2019
Αρχική / Κοινωνία / Ερώτηση Νίκου Νικολόπουλου για την παραχώρηση εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων σε μετανάστες

Ερώτηση Νίκου Νικολόπουλου για την παραχώρηση εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων σε μετανάστες

Ερώτηση για την παραχώρηση εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων!

Προνομιούχοι οι μετανάστες και ταλαίπωροι στο τόπο τους οι Έλληνες! Ασφαλώς και είναι υποχρέωση του Κράτους να μεριμνά για τη διαβίωση νόμιμων μεταναστών, αλλά όχι με προκλητικό τρόπο και δη σε βάρος φτωχοποιημένων συμπατριωτών μας.
Με αυτό το σκεπτικό ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εξωτερικών κι αφού στο μεταξύ είχε γνωστοποιηθεί ότι το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προτίθενται να παραχωρήσουν 200.000 στρέμματα στη Μακεδονία σε 2000 μετανάστες.
Στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα ένταξης μόνο μετανάστες που είναι δηλωμένοι ως προστάτες οικογένειας και όσοι δήλωσαν ως χώρες προέλευσης την Συρία, το Μαρόκο, το Ιράν, το Πακιστάν και την Αίγυπτο.
Το προκλητικότερο σημείο μάλιστα, μέσα στο πρόγραμμα είναι ότι ο κάθε ένας που θα συμμετάσχει στο εν λόγο πρόγραμμα θα έχει δικαιώματα ιδιοκτησίας στη γη που θα του παραχωρηθεί, αρκεί να υπάρχουν 10 παραγωγικά έτη.
Με βάση τα ανωτέρω, ο Νίκος Νικολόπουλος ζητάει να πληροφορηθεί σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία της παραχώρησης και βέβαια αν είναι δυνατόν να προηγηθεί αντίστοιχη μέριμνα για Έλληνες που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία με αντίστοιχο τρόπο.

About kostas Xristou

Δες επίσης

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – Β. ΛΕΒΕΝΤΗΣ !!!

Κυρ. Τόμπρας: Οι δανειολήπτες στην υπέρβαση αγαπάμε και στηρίζουμε Νίκο Νικολόπουλο Μετά την πρόσφατη συνάντηση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.