Αρχική Uncategorized H μεγάλη απατη των CAPITAL CONTROLS τι αποκαλύπτουν τα νομισματικά μεγέθη της...

H μεγάλη απατη των CAPITAL CONTROLS τι αποκαλύπτουν τα νομισματικά μεγέθη της ΤτΕ

Οταν ο ιστορικός του μέλλοντος σε αυτή την χώρα αποτυπώσει και αναλύσει τα εγκλήματα που έχουν γίνει από την πολιτική και τραπεζική μαφία δεν θα υπάρχει ανθρώπινος νους σε αυτό τον πλανήτη να διανοηθεί το μέγεθος και τις μεθοδεύσεις που έχουν διαπραχθεί.
 Δυο χρόνια πριν τέτοιες μέρες με εντολή και απόφαση του κεντρικού τραπεζίτη επεβλήθησαν τα περιβόητα capital controls η αιτία και η αφορμή αυτού του γεγονότος ήταν κατά τα λεγόμενα της τραπεζικής μαφίας η μαζική φυγή καταθέσεων και υπεραναλήψεων από το τραπεζικό σύστημα.
Αυτό όμως που δεν μας λέει και δεν μας αναλύει κανείς είναι το γεγονός πως σε κανένα μέρος του πλανήτη εάν πηγαίνανε οι καταθέτες να σηκώσουν τα χρήματα τους δεν θα είχανε οι τράπεζες να τους τα δώσουν γιατί πολύ απλά το παραστατικό χρήμα στην φυσική του μορφή δηλαδή σε χαρτονομίσματα και κέρματα δεν ξεπερνά το 10% επί του συνολικού χρήματος μια και αυτό είναι σε ψηφιακή μορφή.
Για να καταλάβουμε όμως το μέγεθος της πολιτικής και τραπεζικής απάτης δεν μένει παρά να ανατρέξουμε στα ίδια τα στοιχεία που δημοσιεύει η ΤτΕ για τα νομισματικά μεγέθη της χώρας.
Το παρακάτω γράφημα αποτυπώνει την διαχρονική πορεία των καταθέσεων των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων στο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα..
Οπως βλέπεται λοιπόν από το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα έχουν φύγει πάνω απο 120 δις καταθέσεις τα οποία πήγανε για την εξυπηρέτηση των μνημονιακών και μόνο πολιτικών όπου ο λαός κάνει αναλήψεις για να πληρώνει τις φορολογικές του υποχρεώσεις.
Αυτοί που λένε ότι φυγαδευτήκανε χρήματα στο εξωτερικό ας ψάξουν να βρουν στοιχεία προ του 2008 πότε και πόσα φύγανε και από ποιους με ποσά τηλέφωνα και διευθύνσεις και εάν δεν τους ξέρουν ας ρωτήσουν τον κεντρικό τραπεζίτη.
Στο παρακάτω όμως γράφημα αποκαλύπτεται και το μέγεθος της τραπεζικής απάτης μια και το παραστατικό χρήμα από το 2001 μέχρι και τον Ιούνιο του 2017 αυξήθηκε και έφτασε στο ποσό των 29 δις ένα μέγεθος απόλυτα εναρμονισμένο με τους διεθνείς κανόνες που διέπουν το τραπεζικό σύστημα μια και το συνολικό παραχθέν χρήμα μέσω των δανείων από τις Ελληνικές τράπεζες μέχρι και το 2010 ήταν 290 δις και από αυτό οφείλανε να έχουν το 10% όπως ορίζει ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας που ορίζει η Βασιλεία ΙΙΙ..
Στο παρακάτω όμως γράφημα όπως θα δείτε το ποσοστό του παραστατικού χρήματος επί του συνόλου των καταθέσεων έφτασε τον Ιούνιο του 2017 στο απίστευτο ποσοστό του 25%..Ητοι σημαίνει πως οι Ελληνικές τράπεζες δεν είχανε και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εξυπηρετήσουν σήμερα τον οποιοδήποτε καταθέτη ο οποίος απαιτεί ανάληψη των καταθέσεων του.
Ομως η σκοπιμότητα και δολιότητα των διεθνών τραπεζιτών σε αγαστή συνεργασία με τους εγχώριους τραπεζίτες και εξαγορασμένους πολιτικούς εφαρμόζει το απόλυτο μοντέλο όπου για την εφαρμογή του απαιτεί όλο το παραστατικό χρήμα να βρίσκεται εντός τραπεζικού συστήματος και υπό τον πλήρη έλεγχο τους.
Η οποιαδήποτε επιβολή των capital controls και η εφαρμογή των ηλεκτρονικών συναλλαγών με πρόσχημα την εξάλειψη της φοροδιαφυγής είναι το μεγάλο παραμύθι που μας πουλάνε οι τραπεζίτες με τους εγχώριους πουλημένους πολιτικούς..
Ας ανατρέξουν λοιπόν στα επίσημα στοιχεία της ΤτΕ περί των νομισματικών μεγεθών για να δουν και να διαπιστώσουν τα εγκλήματα του κεντρικού τραπεζίτη αλλά και των πολιτικών που τον υπηρετούν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

«Άνθρωπος 4.0.»: Το νέο βιβλίο του Δημητρίου Λακασά – Mια διείσδυση στα άδυτα των νέων τεχνολογιών

Το βιβλίο «Άνθρωπος 4.0» του Δημήτρη Λακασά επιχειρεί να ρίξει φως στο φαινόμενο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να διεισδύσει...

Τράπεζα Πειραιώς – Aνανεώνει το δίκτυο εξυπηρέτησής της με τα ΑΤΜs της σειράς DN Series της Diebold Nixdorf

Με την υποστήριξη του DN AllConnectSM Data Engine, η λύση ενισχύει τη δέσμευση της τράπεζας για  βιώσιμη ανάπτυξη και περιλαμβάνει τη δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτονομισμάτων για τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης μετρητών.
Η Τράπεζα Πειραιώς, κορυφαίος ελληνικός πολυεθνικός οργανισμός χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, είναι η πρώτη τράπεζα στη χώρα που αποφάσισε την ευρεία υιοθέτηση της αυτόματης ανακύκλωσης μετρητών στο δίκτυό της,  με την εγκατάσταση περισσότερων από 300 πολυ

Τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού η τρίτη δόση

Το άνοιγμα της πλατφόρμας για την ενισχυτική δόση για όλους στους τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού, ανακοίνωσε στο πλαίσιο έκτακτης ενημέρωσης ο Γενικός...

Δικαίωση της ΕΔΕΜ από το ΣτΕ

Οι Έλληνες δημιουργοί, μετά από πολύμηνο αγώνα, δικαιώνονται σήμερα για την επιλογή τους να συστήσουν και να εκπροσωπηθούν από το δικό τους Οργανισμό Συλλογικής...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!