Αρχική Κόσμος Guaido: Εκπαιδευμένος πράκτορας της CIA και «παιδί του σωλήνα» των τοκογλύφων

Guaido: Εκπαιδευμένος πράκτορας της CIA και «παιδί του σωλήνα» των τοκογλύφων

Ο Guaido ήταν ανάμεσα στους νέους πράκτορες της CIA που ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για να εκπαιδευτούν από την OTPOR/CANVAS …το παρακλάδι της CIA που στρατολογεί μισθοφόρους διαδηλωτές και βλάκες φοιτητές να αγωνιστούν για τα συμφέροντα των τοκογλύφων.

Η οργάνωση που βοήθησε ακόμα και τους Ισλαμιστές του Morsi να καταλάβουν την εξουσία στην Αίγυπτο με στημένες επαναστάσεις και αμέτρητες προβοκάτσιες και δολοφονίες αθώων.

Για να δώσουν στους πράκτορες μαύρο χρήμα ενίοτε τους βραβεύουν με στημένες τελετές σε γνωστά κέντρα διαπλοκής για την συνεισφορά τους στην «ειρήνη» και τη «Δημοκρατία». Αυτό το νόημα έχουν τα βραβεία που λαμβάνουν οι πράκτορες των τοκογλύφων όπως ο Τσίπρας και οι άλλοι.

Σε μία από τις φωτογραφίες βλέπετε τον πράκτορα Guaido με τη μπλούζα της OTPOR …να δείχνει τον κώλο του …αυτόν που η Ε.Ε. αναγνώρισε ως νόμιμο πρόεδρο της Βενεζουέλας!

Βγαλμένος απευθείας από τον πισινό της CIA και του Σιωνισμού… είναι έτοιμος να παραδώσει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου του πλανήτη στα ξένα αφεντικά του.

Ένας από τους «συναδέλφους» του που εκπαιδεύτηκαν από την OTPOR είχε συλληφθεί για κατοχή εκρηκτικών.

Στην OTPOR στρατολογούν αγαθούς φοιτητές με συνθήματα γεμάτα καλοσύνη (Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία) αλλά οι στρατολογητές εκπαιδεύονται σε όπλα, εκρηκτικά και τακτικές μάχης, από κανονικούς στρατιωτικούς.
Την ίδια στιγμή που στέλνουν φοιτητές να διαδηλώσουν ειρηνικά …οι στρατολογητές πυροβολούν με κανονικά όπλα εναντίον της αστυνομίας, ταυτόχρονα δολοφονούν κάποιους φοιτητές, ώστε να δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι η Αστυνομία σκότωσε απρόκλητα και παράλληλα όλοι οι πράκτορες της δημοσιογραφίας μιλούν για τον αυταρχισμό και τις εκτελέσεις εν ψυχρώ του «καθεστώτος»… κ.λπ., κ.λπ.

Από την Γαλλική Επανάσταση που έστησαν με παρόμοιο τρόπο μέχρι σήμερα …οι τακτικές των τοκογλύφων δεν έχουν αλλάξει πολύ…
Αυτό που έχουν εξελίξει σε υψηλό βαθμό είναι να στήσουν μηχανισμούς ώστε να χρηματοδοτούνται οι δικοί τους πράκτορες με ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα.

Στη Βενεζουέλα … μία κλασική χούντα των τοκογλύφων …εξελίσσεται… και μάλιστα με την επίσημη και δημόσια υπογραφή των «δημοκρατών» και των «πεφωτισμένων» της Ευρώπης.

Αριστεροί, Δεξιοί… βάζουν όλοι πλάτη στη ληστεία του φυσικού πλούτου της Βενεζουέλας και συνυπογράφουν το εμπάργκο και τις κυρώσεις για να οδηγήσουν στην απόγνωση τον λαό και να φορτώσουν τα προβλήματα στον Μαδούρο.
Το έκαναν αμέτρητες φορές ακόμα κι εναντίον μας.
Όταν ο Όθωνας στήριξε τη Ρωσία κι όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα τα λιμάνια της Ελλάδας αποκλείστηκαν, οι Έλληνες πέθαιναν από την πείνα. Και οι ίδιοι που προκάλεσαν τον λιμό… ερχόντουσαν ως σωτήρες να μας μοιράσουν τρόφιμα και να παραστήσουν τους «συμμάχους» μας… διορίζοντας παράλληλα ΔΙΚΕΣ τους κυβερνήσεις.

Επί δέκα χρόνια αναφέρομαι τακτικά στην Otpor γιατί πρόκειται για οργάνωση κλειδί της CIA και του Σιωνισμού… κι όσοι ασχολήθηκαν καταλαβαίνουν ακριβώς τι συμβαίνει τώρα στη Βενεζουέλα.

Οι άσχετοι …γίνονται βουβουζέλες του Σιωνισμού, δήθεν μαχόμενοι κατά του σοσιαλισμού… όπως κάνει με τον Μαδούρο η Χρυσή Αυγή.

Οι Σοσιαλιστές πολιτικοί κάνουν πως κοιμούνται γιατί απλά δεν είναι σοσιαλιστές αλλά υπηρέτριες των τοκογλύφων.

Οι δεξιοί επίσης υπηρέτριες και η ορχήστρα των ΜΜΕ και των social media φυσικά παίζει τη μουσική των αφεντικών.

Μεταξύ μας …υπάρχουν κι εκατοντάδες πράκτορες που επίσης παίρνουν χαρτζιλίκι από ΜΚΟ που ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε, ώστε να γεμίζουν με προπαγάνδα facebook και twitter… καθώς και χιλιάδες κομματόσκυλα που αγωνίζονται να δικαιώσουν το κόμμα τους …για να τρυπώσουν στο Δημόσιο και να ζουν εις βάρος των φτωχών.

Το παρακάτω άρθρο έχει όλα τα στοιχεία για τον πράκτορα Guaido το παιδί του σωλήνα των τοκογλύφων.

https://grayzoneproject.com/2019/01/29/the-making-of-juan-guaido-how-the-us-regime-change-laboratory-created-venezuelas-coup-leader/
Πηγή: grayzoneproject.com

Το έγραψαν δύο Εβραίοι νεαροί δημοσιογράφοι. Η ιστοσελίδα ανήκει στον γιο μεγάλου Εβραίου δημοσιογράφου και συμβούλου του Clinton …κι επομένως δεν θα βρεθεί κανείς να μιλήσει για συνωμοσιολογία κ.λπ.
Το σημαντικότερο είναι ότι έχει πολύ καλή τεκμηρίωση με συνδέσμους σε πηγές, για όποιον θέλει να επαληθεύσει και να εμβαθύνει.

Κι όπου βλέπετε να εκθειάζουν τον Guaido …μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι πληρωμένοι πράκτορες.
«Καρφώστε» όπου πρέπει τον σύνδεσμο κι αυτοί που θα ενδιαφερθούν …θα ενημερωθούν για το μεγάλο κόλπο.
Οι θορυβώδεις τενεκέδες δεν θα ασχοληθούν… θα συνεχίσουν να λένε τα δικά τους, να συμπεριφέρονται όπως οι «διανοούμενοι» στις κερκίδες των γηπέδων.

Έχουμε κι ένα άλλο πρόβλημα… Οι πράκτορες έχουν σπουδάσει σε Αγγλικά κολέγια και ξέρουν αγγλικά. Μπορούν να διαχέουν προπαγάνδα σε 2 γλώσσες.
Η φτωχολογιά που ματώνει για να πληρωθούν αυτοί οι πράκτορες …με το ζόρι έβγαλε το Λύκειο.

Κι αυτό που διαπίστωσα επίσης είναι ότι αυτοί που θα καθόντουσαν να μεταφράσουν δωρεάν ένα τέτοιοι άρθρο στα Ελληνικά δεν είναι ούτε 3 άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα… ενώ οι κάτοχοι proficency που θα μπορούσαν να το κάνουν είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Κι αν βρισκόντουσαν άλλοι χίλιοι να διαδώσουν την πληροφορία… το Σύστημα δεν θα έβρισκε τόσα θύματα έτοιμα να «καταπιούν» την προπαγάνδα.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο…

Οι μαζικές ιδιωτικοποιήσεις στη Ρωσία που πέρασαν τον έλεγχο φυσικών πόρων σε ανθρώπους των Rothschild από τον Γιέλτσιν με σύμβουλο τον Milton Friedman (Chicago Boys) …στοίχισαν τις ζωές 3.200.000 ανθρώπων.
Όταν πρόκειται για δουλειές των Rothschild… όπως και στη Συρία… μεταχειρίζονται τους ανθρώπους όπως τις κατσαρίδες.

https://www.dailykos.com/stories/2009/1/18/685673/-
Πηγή: dailykos.com

Ο Guaido …της Βενεζουέλας, που όπως είδαμε και παραπάνω έχει εκπαιδευτεί από τη CIA και την OTPOR κι οργανώνει εδώ και δέκα χρόνια διαδηλώσεις για την ανατροπή του Maduro. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτά τα αποκαλύπτει Εβραίος δημοσιογράφος, o Max Blumenthal, γιος του Sid Blumenthal, σημαντικού συμβούλου του Bill Clinton και διάσημου δημοσιογράφου.
Ο δημοσιογράφος του RT, Rick Sanchez, δούλευε για το CNN μέχρι που τον έδιωξαν για ένα υπονοούμενο που άφησε μιλώντας με έναν Εβραίο κωμικό.

https://voxeurop.eu/en/content/article/523241-revolution-came-serbia
Πηγή: voxeurop.eu
https://www.france24.com/en/20190126-france-germany-spain-recognise-venezuela-guaido-elections-maduro
Πηγή: france24.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Κορωνοϊός: 2.472 νέα κρούσματα και 8 θάνατοι – Στους 133 οι διασωληνωμένοι

Σε 2.472 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 8 θάνατοι, με τον αριθμό των...

Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Κωνσταντίνα Αδάμου – Η αντίδραση του Γ. Βαρουφάκη

Την ανεξαρτητοποίησή της από την ΚΟ του ΜέΡΑ 25 ανακοίνωσε η βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνα Αδάμου, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της βουλής...

Μελέτη ΕΚΠΑ: Τα εμβόλια της COVID-19 δεν αλλάζουν τα γονίδιά μας

Τα εμβόλια έναντι της COVID-19 δεν μπορούν να αλλάξουν τα γονίδιά μας και δεν μένουν στο σώμα μας για περισσότερο από μερικές ημέρες, αναφέρουν...

Τόκιο: Εντυπωσιακός ο Πετρούνιας – Προκρίθηκε στον τελικό

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο Λευτέρης Πετρούνιας την επιχείρηση υπεράσπισης του Ολυμπιακού τίτλου του στο Τόκιο, αφού η εντυπωσιακή εμφάνισή του στον προκριματικό...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!