Αρχική Διάφορα FRAPORT: ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ !!!

FRAPORT: ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ !!!

Τι γράφει η rodiaki.gr :

Σχεδόν 13 μήνες μετά την παραχώρηση των 14 Ελληνικών αεροδρομίων στη Γερμανική FRAPORT θα αναρωτιέται κανείς ποια είναι η κατάσταση σε αυτά.

Ποια έργα έχουν πραγματοποιηθεί και με τι χρήματα; Η Fraport πέρσι εισέπραξε grosso mondo 100 εκατομμύρια ευρώ. Ποια είναι λοιπόν τα «μεγάλα» έργα εκσυγχρονισμού που πραγματοποιήθηκαν;

Ο φακός προσεπιμαρτυρεί την έκπληξη των πρώτων θερινών επισκεπτών του νησιού μας. Μια τουαλέτα για όλους. Έτερη εταιρική οδηγία: “Για την αποφυγή καθυστερήσεων χρησιμοποιήστε τις τουαλέτες του ισογείου πριν περάσετε τον έλεγχο ασφαλείας”.

“Μα” μου είπε κάποιος εμβρόντητος επισκέπτης, “μόνο μία τουαλέτα; γιατί αυτά τα έργα και οι οι όποιες παρεμβάσεις δεν τελείωσαν τον χειμώνα; Σ’ ένα τουριστικό νησί σαν το δικό σας θα έπρεπε να το επιβάλετε….”

Δεν του απάντησα αλλά σκέφτηκα το αυτονόητο: μήπως επειδή η εταιρεία περίμενε να εισπράξει πρώτα και μετά να κάνει αυτά τα έργα ή μήπως είναι έμφυτη αυτή η «ανικανότητα» της μεγάλης αυτής εταιρείας που θα έσωζε τον Ελληνικό Τουρισμό από την κατάρα της δημόσιας διαχείρισης; Τα ερώτηματα τελικά είναι: ποια είναι η αναβάθμιση του αεροδρομίου;

Τι έργα γίνονται;

Ποιο το όφελος του επιβάτη;

Μήπως μειώνονται οι απαραίτητοι χώροι μέσα στις αίθουσες αναχωρήσεων για να μετατραπούν σε μαγαζιά;

Τι σκοπούς έχει η εταιρεία; Την εξυπηρέτηση του επιβάτη ή την μετατροπή του αεροσταθμού σε εμπορικό κέντρο;
Πού θα χωρέσουν τα διαρκώς αυξανόμενα εκατομμύρια επιβατών όταν τα παλαιότερα έτη ίσα που χωρούσαν στις αίθουσες αναχωρήσεων;

Αναμφίβολα ο νέος σχεδιασμός των αιθουσών αναχωρήσεων δεν πρόκειται να βελτιώσει τη λειτουργικότητα αφού έχει ως γνώμονα να περνά ο επιβάτης όσο το δυνατόν από περισσότερα καταστήματα. Όσο για την κατάσταση στην αποκομιδή των σκουπιδιών δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία από τους νέους βασικούς εταίρους. (φωτογραφία 17/05/2018).

Από την άλλη, οι συνέπειες για τον Δωδεκανήσιο και τον Τουρισμό επιδεινώνονται συνεπεία της αλαζονικής πολιτικής της FRAPORT.

Η αποχώρηση της RYAN AIR είναι άλλη μια ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ απόδειξη. Στελέχη της ίδιας της RYAN AIR αναφέρουν πως τα Δωδεκάνησα δεν αποτελούν πλέον ελκυστικό προορισμό. Δυστυχώς η δυνατότητα φτηνής μεταφοράς έχει σχεδόν εκμηδενιστεί δραματικά αφού ως βασικός αερομεταφορέας σε καθημερινή βάση έχει μείνει μόνο μια εταιρεία.

Μια επίσκεψη σε πρακτορεία ή σε σχετικά σάιτ δυστυχώς δεν αφήνει περιθώρια αντιρρήσεων. Ξανά βέβαια επαναλαμβάνεται η “ευγενής” συνήθεια. Άρχοντες του Τόπου ερίζουν για το ποιος έπεισε την Ellinair να εκκινήσει τρία δρομολόγια την Εβδομάδα μεταξύ Αθήνας και Ρόδου, μια εξέλιξη που με τα τρία δρομολόγια ανά εδομάδα δεν δύναται με τίποτα να αντισταθμίσει τα ανά ημέρα 3 δρομολόγια της RYAN AIR που χάθηκαν. Βέβαια ούτε λόγος για την συμβολή της FRAPORT στην αρνητική αυτή εξέλιξη.

Πρέπει να γίνει γνωστό ότι η FRAPORT το 2018 προχώρησε σε αύξηση κατά 16% των τελών προσγειώσεως στη Ρόδο (στοιχεία από flightservicebureau.org) Συγχαρητήρια λοιπόν σε όσους έμπρακτα ή σιωπηρά συναίνεσαν σε αυτό το οικονομικό «έγκλημα».

Για να καταλάβουμε ποια είναι η κατάσταση της Χώρας μας πρέπει να αναλογιστούμε ότι οι εσωτερικές πολιτικές οικονομικού και κοινωνικού υποβιβασμού υπαγορεύονται από τους «θεσμούς» ελέω Γερμανίας (μειώσεις συντελεστών συντάξεων, αυξήσεις ΦΠΑ όπου δεν έχει αυξηθεί ακόμα, μείωση αφορολογήτου, ξεπούλημα ΔΕΗ) με την Κυβέρνηση (κατά δήλωσιν μόνον αντιμνημονιακή) σε ρόλο εκτελεστικού δυστυχώς οργάνου!!!

Την ίδια στιγμή η Γερμανία, επιδεικνύοντας ακραίο αμοραλισμό και υποκρισία, πουλά υποβρύχια στην Τουρκία για να συνεχίσει να ασκεί την eμπηστικά επιθετική της πολιτική κατά της Ελλάδος ενώ όσοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου βαπτίζονται συλλήβδην ως ιδεολογικοπολιτικά ακραίοι και κινδυνολόγοι.

Στην Ελλάδα έχουμε το προνόμιο να έχουμε αιχμαλώτους πολέμου σε περίοδο Ειρήνης (υπόθεση Μητραιτώδη και Κούκλατζη) ενώ στον Εθνικό εναέριο Χώρο συνεχίζονται οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές μέσα από αναχαιτίσεις. Η ίδια ή Γερμανία έχοντας χαμηλότατη επιχειρησιακή ετοιμότητα στα πολεμικά της αεροσκάφη, δεν τηρεί τις υποχρεώσεις έναντι του ΝΑΤΟ διότι πρέπει λέει να κάνει οικονομία!!!
(https://www.ptisidiastima.com/luftwaffe-operational-availability-extremely-low/)

Διερωτάσθε το γιατί; Είναι εύλογο πως δεν χρειάζονται τα πολεμικά αεροσκάφη όταν η ίδια βρίσκει πρόθυμους συνεργάτες στις Χώρες που επεκτείνει τις δραστηριότητες της μέσω των εταιρειών της. Όσον αφορά στην Ελλάδα; Χτες ο ΟΤΕ, σήμερα τα Αεροδρόμια, σε λίγο η ΔΕΗ, τα Ελληνικά Πετρέλαια και ό,τι άλλο από τα ασημικά αυτής της έρμης Χώρας. Όλα παραχωρούνται-το πωλούνται είναι αστείο- κομμάτι κομμάτι στη νέα επέκταση της Γερμανίας προς Νότον και Ανατολήν.

Από την άλλη, η γνώμη του κατά τα άλλα κυρίαρχου Ελληνικού Λαού που εκφράστηκε σαφέστατα μέσω του Δημοψηφίσματος θεωρήθηκε ως μη ώριμη και αντράπηκε από την κυβέρνηση που προέκυψε μέσω των βεβιασμένων εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015.

Εκλογών θερινών που διεξήχθησαν σε κλίμα αιθαλώδους υποσχεσιολογίας -κυρίως από τα νυν κυβερνητικά κόμματα και είχαν κραυγαλέα μικρή συμμετοχή ειδικά εν σχέσει προς αυτήν του δημοψηφίσματος. Ο Λαός απήυδησε από τα πολιτικά ψεύδη μνημονιακών και δήθεν αντιμνημονιακών δεξιών και αριστερών.

Το μόνο βέβαιο όμως είναι πως όσοι μέσα από αυτα υπηρετούν αλλότριες και βλαπτικές για τον Λαό πολιτικές, θα γραφτούν στην ιστορία με τα πιο μελανά χρώματα.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Υπ. Εργασίας: Νέες υπηρεσίες προστίθενται στον τετραψήφιο αριθμό 1555

Νέες υπηρεσίες προστέθηκαν στην τηλεφωνική γραμμή 1555, με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών κατά την επικοινωνία και τις συναλλαγές τους με το...

It is unearthed that just one from the couple is actually reigned over within the partnership or all behavior

It is unearthed that just one from the couple is actually reigned over within the partnership or all behavior Cross-generational coalitions: These build whenever one...

Κορωνοϊός: 3.937 νέα κρούσματα και 54 θάνατοι – Στους 354 οι διασωληνωμένοι

Σε 3.937 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Σήμερα, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, ανακοινώθηκαν 54 θάνατοι. Διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύονται 354 ασθενείς.  Για ακόμα μια μέρα η Αττική δίνει πολύ λιγότερα από το ένα τρίτο των κρουσμάτων του κοροναϊού, με το Λεκανοπέδιο να συγκεντρώνει σήμερα 710 μολύνσεις, ενώ η Θεσσαλονίκη καταγράφει 625

Lass mich daruber erortern dasjenige uberprufen sekundar viele Testergebnisse.

Lass mich daruber erortern dasjenige uberprufen sekundar viele Testergebnisse. Der Chat blo? Registrierung Unter anderem Eintragung, kostenlos. Die gesamtheit kostenlos. VanillaIce Play Store Urteil. As part...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!