Τετάρτη , 23 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία νέα
Αρχική / Διάφορα / Κάζο Καραμανλή: Δικαστική δικαίωση της ιταλικής GD Infrastrutture και του Εμφιετζόγλου

Κάζο Καραμανλή: Δικαστική δικαίωση της ιταλικής GD Infrastrutture και του Εμφιετζόγλου

Πλήρης δικαίωση για τον επιχειρηματία Πρόδρομο Εμφιετζόγλου του κατασκευαστικού ομίλου της Μηχανικής απέναντι στη κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό υποδομών και μεταφορών Κώστα Καραμανλή αποτελεί η πρόσφατη απόφαση της αρχής εξέτασης προδικαστικών προσφυγών  στο 3ο κλιμάκιο διαδικασίας προσωρινής προστασίας.

Γράφει ο: 

Σύμφωνα με την απόφαση το συμβούλιο «Δέχεται το αίτημα παροχής προσωρινής προστασίας της προσφεύγουσας. Αναστέλλει την εκτέλεση της προσβαλλόμενης πράξης και δη την εκκίνηση νέας διαγωνιστικής διαδικασίας, έως την έκδοση κύριας απόφασης της ΑΕΠΠ επί της Προδικαστικής Προσφυγής. Κρίθηκε και αποφασίσθηκε στις 03.02.2020 και εκδόθηκε αυθημερόν στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Η Πρόεδρος Η Γραμματέας Σιδέρη Μαρία-Ελένη Τσουλούφα Αργυρώ».

Η ένσταση του κ. Εμφιετζόγλου για την οποία δικαιώθηκε σ αυτό το επίεδο αφορά τις υπολειπόμενες εργασίες για την ολοκλήρωση της Οδικής Σύνδεσης Περιοχής Ακτίου με το Δυτικό Άξονα Βορρά – Νότου από Χ.Θ. 0+000 έως Χ.Θ. 48+500».

Η προσφεύγουσα εταιρία που εκπροσωπει ο κ Εμφιετζόγλου επιδιώκει την αναστολή της διενέργειας τυχόν νέας διαγωνιστικής διαδικασίας με το αυτό αντικείμενο μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ΑΕΠΠ επί της οικείας Προσφυγής. Επειδή, με την υπ’ αρ. 18PROC003059906 2018-05-08 Διακήρυξη προκηρύχθηκε ηλεκτρονικός, ανοικτός, δημόσιος διαγωνισμός άνω των ορίων με αντικείμενο το έργο «Υπολειπόμενες εργασίες για την ολοκλήρωση της οδικής σύνδεσης της Περιοχής Ακτίου με το Δυτικό Άξονα Βορρά – Νότου», προϋπολογισθείσας δαπάνης 120.967.741,94 € (μη συμπ/νου ΦΠΑ) πλέον δικαιώματος προαίρεσης συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 8.467.741,94€, πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 26-6-2018 και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή.

Πηγή: fm voice.gr

About kostas Xristou

Δες επίσης

Ταξίδι με τα πόδια στην Ευρώπη για τον αυτισμό

Μία γυναίκα, η Κατερίνα Μαυρομιχάλη, ξεκίνησε από το Λονδίνο ένα ταξίδι με τα πόδια μέχρι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.