Είναι άδικο να πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε για τα προβλήματα του λαού …αλλά αυτή η αδικία είναι ο χρυσός κανόνας του συστήματος που σταθερά μεταφέρει το κόστος από τα λάθη και τις απάτες των ανθρώπων του …στις πλάτες των αθώων.

Το Σύστημα μας διδάσκει ότι οι κλέφτες θα κυκλοφορούν με τα δικά μας λεφτά και θα κάνουν πάρτι 100.000 ευρώ στη Μύκονο …και για να καλυφθούν τα κλεμμένα θα πληρώσουν με περικοπές σε συντάξεις και σε επιδόματα ανεργίας οι φτωχότεροι.

Αν στο πρόσωπο του Μπουτάρη …οι «φασίστες» θέλησαν να «χαράξουν» ένα μήνυμα προς την εξουσία που χρειάζεται 2000 αστυνομικούς για να τολμήσει να βάλει πόδι στην αγορά …αυτό θα πρέπει να το λάβουν στα σοβαρά υπόψη …οι υπηρέτριες των τοκογλύφων. Δεν θα αρκεί η προπαγάνδα του ΣΚΑΪ για να σβήσει το μίσος που δημιουργούν οι εξουσιαστές στους πιο φτωχούς της κοινωνίας.

http://www.dimokratiki.gr/28-05-2018/dimoskopisi-enas-stoys-tesseris-symfonei-me-tin-epithesi-ston-mpoytari/
Πηγή: dimokratiki.gr

Αίσθηση και προβληματισμό προκαλούν τα αποτελέσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης της Palmos Analysis για το Tvxs.gr σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης από ακροδεξιούς.

Περίπου ένας στους τέσσερις ερωτηθέντες, ποσοστό 26%, δήλωσε πως θεωρεί «δικαιολογημένη και κατανοητή» την επίθεση που δέχτηκε λόγω των απόψεών του. Πρόκειται για ένα υψηλό ποσοστό που φαίνεται να θεωρεί λογικό και αναμενόμενο να υβρίζεται και να ξυλοκοπείται κάποιος εξαιτίας των απόψεών του, εφόσον αυτές δεν συνάδουν με την κατά τη γνώμη τους «ορθή άποψή».

Ευτυχώς υπάρχει και η πλειοψηφία που καταδικάζει απόλυτα την επίθεση. Ειδικότερα, το 67%, δηλαδή δύο στους τρεις πολίτες, χαρακτηρίζει «απαράδεκτη και καταδικαστέα» την επίθεση «ανεξαρτήτως προσώπου και απόψεων».

Άκρως ανησυχητική είναι και η εικόνα βάσει των ηλικιών. Η τάση της έλλειψης ανοχής και σεβασμού στη διαφορετική γνώμη είναι υψηλότερη στις ηλικίες 17 έως 34. Ειδικότερα το ποσοστό όσων «δικαιολογούν και κατανοούν» την επίθεση σε αυτό το ηλικιακό φάσμα ανέρχεται στο 31%, ενώ και στις ηλικίες 45 έως 54 το εν λόγω ποσοστό εκτοξεύεται στο 33%.

Επίσης υψηλό ποσοστό καταγράφεται και στους ψηφοφόρους της ΝΔ, όπου το 27% “χαρακτηρίζει «δικαιολογημένη και κατανοητή» την επίθεση λόγω των απόψεών του. Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται στο 20%, ενώ στη ΔΗΣΥ το ποσοστό βρίσκεται μόλις στο 9%.

ΑΖ: Η παραπάνω δημοσκόπηση μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον άκυρη αλλά και παντελώς άσχετη, εφόσον θέλει να παρουσιάσει ότι «ευτυχώς» το 67% δήθεν καταδικάζει το γεγονός, πράγμα που είναι άτοπο. Το δήγμα των ερωτηθέντων, δηλαδή τα άτομα που ερωτήθηκαν, προέρχονται «συμπτωματικά» πάντα από τους κομματικούς «θύλακες» της ΝΔ, του Σύριζα και της ΔΗΣΥ.
Η Βουλή δεν αποτελείται όμως μόνο από αυτά τα κόμματα, αλλά ούτε και οι ελληνική κοινωνία αποτελείται αποκλειστικά από ψηφοφόρους αυτών των κομμάτων. Άρα ερωτήθηκε εσκεμμένα μία συγκεκριμένη μερίδα «πολιτών» που το μεγαλύτερο ποσοστό της θα εκφραζόταν ούτως ή άλλως υπέρ του δικού της ανθρώπου… του Μπουτάρη. Ερωτήθηκε δηλαδή η συγκεκριμένη μερίδα, ώστε να μαγειρευτεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Εάν η δημοσκόπηση ήταν πραγματική, ελεύθερη και πανελλαδική, το ποσοστό θα ήταν ακριβώς το αντίστροφο. Δηλαδή τουλάχιστον το 67% θα θεωρούσε δικαιολογημένη και κατανοητή την «επίθεση» κατά του προβοκάτορα εβραιοκεμαλιστή και μόλις το 26%, ίσως και αρκετά λιγότερο, θα ήταν κατά. Επίσης οι επαγγελματίες κονδυλοφόροι που αναμασούν με περίσσια όρεξη την συτημική καραμέλα και παπαγαλίζουν προκαθορισμένες φράσεις όπως π.χ. «δέχτηκε επίθεση από ακροδεξιούς» είναι τουλάχιστον πράκτορες του πολιτικού κατεστημένου.
Η ψήφος είναι μυστική, οι άνθρωποι που πέρασαν από το αυτόφωρο δεν έχουν δηλώσει ότι ανήκουν σε συγκεκριμένο ιδεολογικοπολιτικό χώρο, αλλά ούτε μπορεί κανείς να πει ότι όλοι οι παρόντες στη μνήμη της γενοκτονίας των Ποντίων που εξύβρισαν και καταφέρθηκαν εναντίον του Μπουτάρη, ήταν φασίστες ή ακροδεξιοί.
Είναι τουλάχιστον εμετικό να βλέπουμε κάτι «κουρασμένα παλικάρια» σαν τον Δήμαρχο της συμπρωτεύουσας να μπορούν να διαφωνούν με μας, την ιστορία μας, το έθνος μας, τις ιδέες μας, τα πιστεύω μας, τα ήθη και έθιμά μας και να εξυβρίζουν τους προγόνους και τους πεσόντες μας και να αποκαλούνται «δημοκράτες», ενώ εμείς έτσι και τολμήσουμε να διαφωνήσουμε μαζί τους να κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε «ακροδεξιοί» και «φασίστες».

Είναι γνωστό ότι οι δημοσκοπήσεις υπάρχουν για συγκεκριμένους προπαγανδιστικούς σκοπούς… «Ο κόσμος έχει πάψει προ πολλού να πιστεύει στις δημοσκοπήσεις των καλοταϊσμένων κηφήνων». Ή μήπως πιστεύει κανείς σας ότι θα μπορούσε να δημοσιευτεί ποτέ δημοσκόπηση που να τιτλοφορείται: «1 στους 4 διαφωνεί με την ‘επίθεση’ στον Μπουτάρη»;…

ΠΗΓΗ