ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ τη χώρα οι Νεοδημοκράτες παρέα με το ΠΑΣΟΚ, που από άσπονδοι εχθροί μετατράπηκαν σε συνεταιράκια της κυβέρνησης Σαμαρά και Παπαδήμου και χρέωσαν τη χώρα με το ιλιγγιώδες ποσό των 350 δισεκατομμυρίων ευρώ ενώ μας λένε ότι πρέπει να το πληρώσουμε μέχρι τελευταίας δεκάρας για να έχουμε… καθαρό κούτελο!

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ όλες τις μέχρι τότε χρυσοφόρες τράπεζες για να γλιτώσουν το φαλιριμέντο οι μεγάλες τράπεζες της Γερμανίας, Γαλλίας και της Ιταλίας και χωρίς καν να έχει περάσει ακόμα τότε, ούτε ένα εξάμηνο διακυβέρνησης του Τσίπρα, άρχισαν το παραμύθι ότι για όλα φταίει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ των έξι μηνών και έκτοτε συνεχίζουν αυτό το παραμύθι…

ΑΠΟ προχθές οι Μητσοτάκηδες βρήκαν άλλο παραμύθι «αποκαλύπτοντας» ότι ο Αλέξης έχει δόλια εκλογικά σχέδια για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

ΑΚΟΥ εκεί ποιοι μιλάνε για εκλογικές κομπίνες και απάτες!

ΜΩΡΕ, τη ΒΙΑ και τη ΝΟΘΕΙΑ, που δεν υπήρχε… δένδρο που να μην ψήφισε στο Χαϊδάρι, ΕΡΕ την ξεχάσατε;

ΤΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ εκλογικό σύστημα που εφάρμοσε πάλι η ΕΡΕ το 1958. Οι απατεώνες έφτιαξαν ένα εκλογικό σύστημα που σε άλλες περιοχές της χώρας ίσχυε η απλή αναλογική, σε άλλες το πλειοψηφικό και σε άλλες και τα δύο μαζί!!!

ΚΑΙ στην άκρη υπήρχαν και οι στρατιωτικές ψήφοι. Είχαν φτιάξει νόμο που έλεγε ότι οι φαντάροι δεν ψηφίζουν στα εκλογικά τμήματα της περιοχής που υπηρετούν αλλά στον τόπο καταγωγής τους και τα αποτελέσματα τα έστελναν στον τόπο κατοικίας τους… τηλεφωνικώς ή τηλεγραφικώς.

ΕΤΣΙ στην Κεφαλλονιά π.χ. ενώ πριν… «αριβάρουν» τα «στρατιωτικά» η Ένωση Κέντρου έβγαζε και τους τρεις βουλευτές οι οποίοι προηγούντο με 500 ψήφους. Ήρθαν τα στρατιωτικά – 600 ψήφοι – κάλυψαν τη διαφορά και κέρδισαν τις τρεις έδρες, γιατί η Ένωση Κέντρου δεν πήρε ούτε μια ψήφο από τα στρατευμένα παιδιά της, λόγω απειλών και εκβιασμών.

ΕΙΠΑΤΕ τίποτα παρακαλώ;

ΤΗΝ αποστασία που έφερε τη Χούντα και την προδοσία της Κύπρου δεν την αναφέρουμε γιατί όλοι πλέον τη γνωρίζουμε και τη ζήσαμε οι περισσότεροι.

ΤΑ «δόλια εκλογικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ» όπως γράφτηκε στηρίζονται στις φήμες ότι θα σπάσουν σε μικρότερες, οι μεγάλες εκλογικές περιφέρειες…

ΧΑΡΑΣ, τη «δολιότητα» του σχεδίου που ετοιμάζεται και μελετάτο από τότε που ήταν υπουργός Εσωτερικών ο Γεννηματάς και  πρωθυπουργός ο Ανδρέας.

ΤΑΥΤΑ και μένω και περιμένω το νέο σας παραμύθι.

«Κ»

ΠΗΓΗ