Παράσταση μετά… αντιτίμου δίνει πλέον ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνεχίζει τις περιοδείες του ανά τη χώρα, επιμένοντας στα προσωπικά του παιχνίδια.

Μόνο τυχαία δεν θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά στις 18 Νοεμβρίου, προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, η οποία μάλιστα έχει ορίσει τιμή εισόδου στον χώρο της πολιτικής εκδήλωσης όπου θα μιλήσει ο κ. Γεωργιάδης το ποσό των 10 ευρώ! Καλά διαβάσατε, είναι το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει κανείς για να ακούσει τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να… αγορεύει, παρουσία και του πρώην πρωθυπουργού.

Στο μεταξύ, με φτηνές δικαιολογίες ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επέλεξε να απουσιάσει τελικά από τη χθεσινή σύναξη των νεοφιλελευθέρων στο Μέγαρο Μουσικής, όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο της Μιράντας Ξαφά, πρώην στελέχους του ΔΝΤ. Ενώ η εκδήλωση είχε προαναγγελθεί εδώ και μέρες, ύστερα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας της παρουσίας του αντιπροέδρου της Ν.Δ., αυτός, διά συνεργατών του, επικαλέστηκε φόρτο εργασίας (διδασκαλία στην Ελληνική Αγωγή) και δεν μετέβη στον χώρο, αρκούμενος στην αποστολή ενός βιντεοσκοπημένου χαιρετισμού του. Επιχείρημα -αν μη τι άλλο- έωλο, δεδομένου ότι, όταν αποδέχτηκε την πρόταση να παρουσιάσει το βιβλίο μαζί με τον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, προφανώς και γνώριζε το πρόγραμμα των μαθημάτων στα οποία διδάσκει, αλλά τότε φαίνεται ότι δεν είχε σκεφτεί τις «παρενέργειες».

 

Πηγή: http://www.dimokratianews.gr/