Η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων κατέβηκε με την επετειακή φανέλα (φώτο αρχείου) απέναντι σε μια ομάδα που κάποτε είχαν συγχωνευθεί και εφόσον οι φιλοξενούμενοι δεν άλλαξαν την εμφάνισή τους, ο διαιτητής Μπαλάφας με βάση το γνωστό πλέον έγγραφο της γνωμοδότησης του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ κατοχύρωσε το παιχνίδι με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Αυτός ήταν ο τρίτος μηδενισμός στην σεζόν και δεύτερος μηδενισμός στο πρωτάθλημα για την ΠΑΕ Ποντίων, καθώς ο πρώτος που κρίνεται στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν για το Κύπελλο. Ερωτηματικό είναι αν επέρχεται από τώρα αποβολή της ΠΑΕ Ποντίων από το πρωτάθλημα με τρεις μηδενισμούς στην ίδια σεζόν ή αν χρειάζονται τρεις μηδενισμοί στην ίδια διοργάνωση.

Μια πρώτη εκτίμηση του ThrakiSportS, μελετώντας τα σχετικά άρθρα του ΚΑΠ, θέλουν να χρειάζονται στις ερασιτεχνικές ομάδες τρεις μηδενισμοί στην ίδια διοργάνωση. Αυτό σημαίνει ότι εαν δεν υπάρξει δικαίωση της ΠΑΕ Ποντίων στην προσφυγή της στην ΕΠΟ, εφόσον επιμείνει στην επετειακή εμφάνιση, τότε δεδομένα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης με την συμπλήρωση τριών μηδενισμών σε αυτό, πιθανότατα την άλλη εβδομάδα.

Ήδη πάντως υπάρχουν ΜΜΕ της Ροδόπης που μεταδίδουν ότι χρειάζονται τρεις μηδενισμοί στην ίδια σεζόν ανεξαρτήτως διοργάνωσης και υποστηρίζουν ότι η ΠΑΕ Ποντίων αποβάλλεται από σήμερα από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης. Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια…

Πηγή: thrakisports.gr

Σχόλιο: Μπραβο ρε !!! Συγχαρητήρια !!!
Αν ο Ολυμπιακός του Μαρινακη φορούσε μια φανελλα για την μνημη της γενοκτονίας των Ποντίων θα κανατε τα ιδια…;
Δεν το νομίζω

ΠΗΓΗ