Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, οι δυο από τους τρεις κατηγορουμένους, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Για τον τρίτο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε νοσοκομείο της Αθήνας, υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα και πλέον, για την περαιτέρω ποινική μεταχείρισή του, θα αποφασίσει εντός των επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο με την έκδοση σχετικού βουλεύματος.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο αντί αμοιβής, φέρεται ότι πλήρωσαν τον 53χρονο Ηλία Μίχο για να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια.

Ο πρώτος συνελήφθη την Παρασκευή, είναι 33 ετών και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία επικαλούμενος «διανοητικό πρόβλημα το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ επί μιάμιση ώρα». Κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται επίσης ότι υπήρξαν τρία «ραντεβού» με τη 12χρονη, έγιναν δύο συναντήσεις ενώ η τρίτη ματαιώθηκε, καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων και υποστηρίζει πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι ο διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που έπεσε στα χέρια των αρχών το Σάββατο. Και αυτός ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε βιασμός της 12χρονης, παραδεχόμενος ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής χωρίς να δώσει χρήματα στο κορίτσι.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών «αποτυπωμάτων» τους.