Η Galiotos earcare παρουσιάζει, κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά, τη σειρά βοηθημάτων ακοής Philips Hearing Solutions.

Η συμφωνία με τη Philips προβλέπει την αποκλειστική διάθεση του συνόλου της σειράς βοηθημάτων ακοής από τα οκτώ Κέντρα Ακοολογικών Εφαρμογών και του Δικτύου Χονδρικής Πώλησης της Galiotos earcare, μέσω των οποίων παρέχεται και το εξουσιοδοτημένο service των προϊόντων.

Η γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων περιλαμβάνει:

 

Οπισθοωτιαία Ακουστικά Βαρηκοΐας (BTE ακoυστικά που εφαρμόζονται πίσω από το αυτί)

 

 

 

 

Ενδoωτιαία Ακουστικά Βαρηκοΐας (RITE ακουστικά που τοποθετούνται μέσα στο αυτί)

 

 

 

 

Επισημαίνεται ότι τα βοηθήματα ακοής Philips HearLink στηρίζονται σε δύο διαφορετικές τεχνολογίες, το SoundMap και το SoundTie.

Το SoundMap δημιουργεί τον ήχο του Philips HearLink και βοηθά τους χρήστες να συνδέονται με όσους συναντούν καθημερινά. Ενισχύει τον ήχο της ομιλίας και κάνει τις φωνές καθαρότερες, περιορίζοντας τον θόρυβο, ακόμα και μέσα σε δύσκολες ακουστικές συνθήκες. Ενώ εξασφαλίζει ότι οι ηχητικές λεπτομέρειες γίνονται και αυτές αντιληπτές.

Το SoundTie είναι η τεχνολογία που συνδέει το Philips HearLink με τον έξω κόσμο – για παράδειγμα διευκολύνει την παρακολούθηση τηλεόρασης. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα «έξυπνης» αλληλεπίδρασης με smartphones και βοηθά τους χρήστες των προϊόντων Philips HearLink να παραμένουν «συνδεδεμένοι» με το φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον.

Παράλληλα, η Philips έχει ξεκινήσει την εφαρμογή των τεχνολογιών νέας γενιάς SoundMap 2 και SoundTie 2. Σε αυτή την επόμενη γενιά των ακουστικών βοηθημάτων θα είναι διαθέσιμη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και τεχνολογία Speech Clarifier, καθιστώντας την ομιλία περισσότερο διακριτή μέσα στον θόρυβο. Ενώ, άλλη μια καινοτομία είναι η νέα θηλή OpenBass με Sound Tunnels™ που αλλάζει τον τρόπο αερισμού των ακουστικών που χρησιμοποιούνταν έως σήμερα. Έτσι, διασφαλίζεται βελτιωμένη ποιότητα ήχου και μεγαλύτερη σταθερότητα στην ακουστική απόδοση. Τέλος, με το HiFi Music το Philips HearLink εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή απόδοση όλου του φάσματος των ήχων της μουσικής.

Σημειώνεται ότι στα Κέντρα Ακοολογικών Εφαρμογών Galiotos earcare υπάρχει περίοδος γνωριμίας με το brand με εκπτώσεις στις τιμές των συγκεκριμένων προϊόντων.