Η  PemptousiaTV είναι ένα νέο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι με θεματολογία που αφορά τον Πολιτισμό, τις Επιστήμες και την Ορθοδοξία, μέσω τηλεοπτικών παραγωγών, που προβάλλονται με σύγχρονο, εύληπτο και τεκμηριωμένο τρόπο.

Ζωντανές συνδέσεις, εκπομπές λόγου, ειδήσεις, πνευματικές συνάξεις, συνεντεύξεις, οδοιπορικά, αποστολές, ντοκιμαντέρ, σήριαλ, εκδηλώσεις αλλά και ειδικό περιεχόμενο για παιδιά και νέους συνθέτουν το πρόγραμμα της PemptousiaTV, κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο τηλεοπτικό αρχείο, έναν πραγματικό θησαυρό, με αφιερώματα, ντοκουμέντα και μεγάλα ιστορικά και εκκλησιαστικά γεγονότα.

Μέρος του προγράμματος προβάλλεται σε συνεργασία με εκκλησιαστικούς, πολιτιστικούς και επιστημονικούς φορείς, Μητροπόλεις, την Ορθόδοξη Ιεραποστολή, ιδρύματα και εταιρείες παραγωγής από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες.

Προβάλλοντας στον σύγχρονο άνθρωπο μηνύματα αιώνιας αξίας, με φιλοκαλικό και Αγιοπατερικό πνεύμα, η PemptousiaTV φιλοδοξεί να συμβάλει στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού, αλλά και σε πιο ποιοτική ψυχαγωγία. Το κανάλι μεταδίδει ειδήσεις εκτός από την ελληνική, στην αγγλική και τη Ρωσική γλώσσα, ενώ σύντομα θα υπάρχει και ξενόγλωσσο πρόγραμμα.

Η μετάδοση του καναλιού γίνεται διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας www.pemtousia.tv. Εύκολη στην πλοήγηση, η πλατφόρμα φιλοξενεί το καθημερινό, 24ωρο Live πρόγραμμα καθώς και το πλούσιο on demand περιεχομένο της PemptousiaTV.

Η PemptousiaTV ανήκει στο Ινστιτούτο Έρευνας Διάσωσης και Προβολής Πνευματικών και Πολιτιστικών Παραδόσεων «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», όπως και το διαδικτυακό περιοδικό «Πεμπτουσία», το ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας και το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία».

Πως θα δείτε το live πρόγραμμα;

Πως θα βρείτε τις εκπομπές που επιθυμείτε;

Πως θα παρακολουθήσετε την σειρά που χάσατε ή και όλα τα επεισόδια;

Πως θα δείτε τα καινούρια μας ντοκιμαντέρ;

Πως θα επικοινωνήσετε μαζί μας;

Όλες τις απαντήσεις θα τις βρείτε στο βίντεο που ακολουθεί