Ο κύριος Oliver Dowden, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Πολιτισμού, Μέσων Ενημέρωσης και Αθλητισμού, μιλώντας στο “Major Events Summit”, δήλωσε ότι αναμένει να επιστρέψει η κανονικότητα στη βιομηχανία των εκδηλώσεων το Πάσχα.

Ο Dowden είπε ότι το “Χειμερινό Σχέδιο” της κυβέρνησης που επιτρέπει τη διοργάνωση εκδηλώσεων με κοινό στις περιοχές με περιοριστικά μέτρα της Βαθμίδας 1 και της Βαθμίδας 2, ήταν μια «λάμψη φωτός στο τέλος του τούνελ».

«Ξέρω ότι (το Χειμερινό Σχέδιο) δεν είναι τίποτα σαν κανονικότητα, αλλά τουλάχιστον παρέχει κάποια πρόοδο. Πολύ πιο σημαντικό, όταν κοιτάζουμε την πορεία προς το Πάσχα, τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει μια ροή θετικών ειδήσεων σχετικά με πιθανά εμβόλια και τεστ. Πραγματικά πιστεύω ακράδαντα και ξέρω ότι ο πρωθυπουργός συμμερίζεται αυτήν την άποψη, ότι η επιστροφή στην ομαλότητα βρίσκεται σταθερά στον ορίζοντα. Θέλω να γίνω συγκεκριμένος το συντομότερο δυνατό, αλλά νομίζω ότι κοιτάζουμε στο διάστημα του Πάσχα.» (Tο Πάσχα των Καθολικών είναι στις 4 Απριλίου.)

Επίσης, ο Υπουργός είπε ότι ενώ το 2020 ήταν μια καταστροφική χρονιά, το 2021 θα είναι ένα έτος ανάκαμψης και το 2022 θα είναι έτος γιορτής.

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: