Δεν είναι κάθε μέρα… Κυριακή. Όταν όμως το PlayStation 5 σου «χτυπάει την πόρτα» αισθάνεσαι την ανάγκη να… δημιουργήσεις ακόμα μια «Κυριακή» την εβδομάδα.

Το PlayStation 4 «πέφτει» θριαμβευτικά: Η δεύτερη πιο επιτυχημένη κονσόλα όλων των εποχών με 113 εκατ. πωλήσεις

Μετά από μήνες αναμονής, το PlayStation της νέας γενιάς έφτασε την Πέμπτη στην Ελλάδα και τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Είναι κάτι που οι φίλοι του gaming βιώνουν μια φορά στα… επτά χρόνια τουλάχιστον και φυσικά υπάρχει τεράστιος ενθουσιασμός μιας και η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών περνά τις καλύτερες των ημερών της. Οι χρήστες κονσολών είναι περισσότεροι από ποτέ στην ιστορία και αυξάνονται συνεχώς χρόνο με τον χρόνο. Με οτιδήποτε καλό ή κακό να συνεπάγεται αυτό.

Οι φίλοι του PlayStation έκαναν την Πέμπτη… αργία

Μιας και τα αποθέματα -ελέω πανδημίας- φέτος δεν ήταν πολλά, εκείνοι που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια κονσόλα την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας δεν ήταν πάρα πολλοί. Οι… τυχεροί όμως προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν όσο περισσότερο μπορούσαν. Τι έκαναν; Η πληθώρα όσων αγόρασαν PlayStation 5 την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας πήρε ρεπό την Πέμπτη για να μην μπει τίποτα ανάμεσα σε εκείνους και το ολοκαίνουριο DualSense χειριστήριο.

Σύμφωνα με έρευνα του Executives σε 500 Βρετανούς, λίγο πάνω από το 66% όσων αγόρασαν PlayStation 5 την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του πήραν ρεπό από την δουλειά τους την ίδια ημέρα. Μάλιστα μόλις το 2% παραδέχθηκε ότι θα δήλωσε πως είναι άρρωστοι την Πέμπτη. Πάντως όπως σημειώνεται στην έρευνα, κάποιοι είπαν αστειευόμενοι: «δεν σκοπεύω να δηλώσω άρρωστος εκείνη την ημέρα, αλλά όταν το δω μπροστά μου ίσως νιώσω λίγο… κάπως». Τέλος, το 31% δήλωσε πως θα δουλέψει κανονικά εκείνη την ημέρα με… πόνο ψυχής.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: