Αρχική Διάφορα ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ WILLIAMSON: ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ(Βίντεο)

ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ WILLIAMSON: ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η ανθρωπότητα είναι θύμα μιας αρχαίας σατανικής συνωμοσίας. Η εσωτερική έννοια της επανάστασης αναστρέφει τον κόσμο, αντικαθιστώντας τον Θεό με τον Σατανά.

Αυτό είναι πίσω από τη συνεχιζόμενη ανατροπή των δυτικών χωρών – φυλετική συνοχή, φύλο (οικογένεια), εθνική ανεξαρτησία και χριστιανισμός.

Ξεκινώντας από την Αγγλική Επανάσταση του 1688, η οποία οδήγησε στη δημιουργία της Τράπεζας της Αγγλίας (1694), συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανικών (1776) Γαλλικών (1789) και Ρωσικών Επαναστάσεων (1918), ο κόσμος έχει τεθεί υπό τον έλεγχο του Τεκτονισμού από τους Εβραϊκούς κεντρικούς τραπεζίτες. Αυτή η πολυκομματική κομμουνιστική συνωμοσία φτάνει σήμερα σε επαφή με τον ελεύθερο μασόνο Ντόναλντ Τραμπ υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ και των ελεύθερων Τεκτόνων στην εξουσία σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ ο Arnold Leese περιγράφει πώς δημιούργησαν τη γαλλική επανάσταση.

Αποκ. 20,4          Και είδα θρόνους και εκάθισαν επάνω εις αυτούς οι Απόστολοι, όπως τους είχεν υποσχεθή ο Χριστός, και οι άγιοι. Και εδόθη εις αυτούς από τον Θεόν δικαστική εξουσία. Και είδα τας ψυχάς αυτών, που είχαν πελεκηθή με τσεκούρια και θανατωθή με βασανιστικόν τρόπον δια την μαρτυρίαν και την ομολογίαν της πίστεώς των στον Ιησούν και δια τον λόγον του Θεού, και οι οποίοι δεν επροσκύνησαν το θηρίον ούτε την εικόνα αυτού, και δεν εδέχθησαν να πάρουν το χάραγμα της σφραγίδος του επάνω εις τα μέτωπά των και επάνω στο χέρι των. Και αυτοί έζησαν και εβασίλευσαν και εδοξάσθησαν μαζή με τον Χριστόν κατά το διάστημα αυτό, που συμβολίζεται με τα χίλια έτη.

Κάθε μέρα κομποσκοίνι προς την Παναγία για να σωθούμε μην το ξεχνάτε διότι χωρίς αυτό και τον χριστιανισμό υπάρχει μόνο φόνο κακιά, και καταστροφή
Προσεχθείτε για τους ιερείς διότι όσο πέφτουν αυτοί και η εκκλησία μας, η ανθρωπότητα χάνεται.

https://youtu.be/JsTD27BVCCw

Το Βατικανό είναι στα χέρια του διαβόλου, λέει ο επίσκοπος Bishop Williamson.

Το καταλάβατε τώρα ΤΩΡΑ; Εβραϊκούς νόμους NOAHIDE λέει για αποκεφαλισμό χριστιανών.
FEMA CAMPS ΜΕ γκιλοτίνες σας περιμένουν στο μέλλον, κάθε χριστιανός θα αφανιστεί από προσώπου γης.

Ο κωδικοποιημένος νόμος [‘Halakha’] του Ορθοδόξου Ιουδαϊσμού: «Εάν ένας μη-Ιουδαίος παραβίασε έναν από τους επτά νόμους, είναι υπόχρεος σε θάνατο». (Βαβυλωνιανός Ταλμούδ, 567 Sanhedrin, έκδοση Steinsaltz, τόμος XVIII, σελ. 92.

Η Ρώμη θα εξαγνιστεί με αίμα για τις πολλές αμαρτίες της.

https://youtu.be/HZdHEQNrHuM

 

https://youtu.be/BOAasda2vSg

https://youtu.be/RIS36P2-H_0

https://youtu.be/XcexA9zSPuo

Αποκ. 18,1             Επειτα από αυτά είδα άλλον άγγελον να κατεβαίνη από τον ουρανόν με εξουσίαν μαγάλην, και η γη επλημμύρησε φως από την ολόλαμπρον δόξαν του.

Αποκ. 18,2           —Και έκραξε με φωνήν μεγάλην, λέγων• “έπεσε, έπεσε η Βαβυλών η μεγάλη και έγινε κατοικητήριον των δαιμόνων και καταφύγιον παντός ακαθάρτου πνεύματος και απόκρυφη φωλιά κάθε ακαθάρτου και αντιπαθητικού ορνέου.

Αποκ. 18,12            Φορτίον χρυσού και αργύρου και πολυτίμου λίθου και μαργαριταριού και πολυτελούς βυσσίνου ενδύματος και πορφύρας και μεταξωτού και κοκκίνου υφάσματος και κάθε σκεύος καμωμένο από ευώδες ξύλον κέδρου και κάθε σκεύος από ελεφαντοστούν και κάθε σκεύος από πολυτιμότατον ξύλον και χαλκόν και σίδηρον και μάρμαρον.

Αποκ. 18,13        Κανείς πλέον δεν αγοράζει κανέλλαν και άμωμον (πολύτιμον αρωματώδες φυτόν) και θυμιάματα και μύρον και λιβάνι και οίνον και έλαιον και σεμιγδάλι και σίτον και κτήνη και πρόβατα και φορτίον ίππων και τετρατρόχων αμαξών και σωμάτων, που πωλούν οι σωματέμποροι, όπως και άλλους ζωντανούς ανθρώπους.

Αποκ. 18,19           Και από την μεγάλην των θλίψιν έρριψαν χώμα επάνω εις τα κεφάλια των και έκραζαν κλαίοντες και πενθούντες και λέγοντες• “αλλοίμονον, αλλοίμονον, η πόλις η μεγάλη, μέσα εις την οποίαν επλούτησαν από την ακριβή πώλησιν των εμπορευμάτων των όλοι όσοι είχαν τα πλοία εις την θάλασσαν και έκαμαν μεταφοράς και εμπόρια! Αλοίμονον, διότι μέσα εις μίαν ώραν ερημώθηκε”.

Αποκ. 18,23          Και φως λύχνου δεν θα φανή εις τα χαλάσματά σου και χαρμόσυνος φωνή νυμφίου και νύμφης δεν θα ακουσθή στον τόπον σου. Διότι οι άπληστοι έμποροί σου, οι πλουτοκράται και εκμεταλευταί, ήσαν οι κύριοι και οι δυνάσται της οικουμένης• διότι με τα μαγικά σου φάρμακα και τας αμαρτωλάς γοητείας σου επλανήθησαν και παρεσύρθησαν εις την εξαχρείωσιν όλα τα έθνη.

Αποκ. 18,24         Και μέσα εις αυτήν την αμαρτωλήν Βαβυλώνα ευρέθησαν αίματα προφητών και αγίων και όλων των μαρτύρων, που δια την πίστιν του Αρνίου εσφάγησαν εις την γην.

https://youtu.be/xYGqZ_LNXBE

https://youtu.be/7ADzOVXupEk

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Young adults on Tinder Tinder is just about the known internet dating apps out and about below plu

Young adults on Tinder Tinder is just about the known internet dating apps out and about below plu Young adults on Tinder Youngsters on Tinder Tinder is...

These borrowers is not to very likely to repay loans, however it is significantly more than that

These borrowers is not to very likely to repay loans, however it is significantly more than that Studies through the Center for Financial Strategy Innovation...

Citas de construir. Cenida ni siquiera una trato duradera. Ti mismo manera, formacion y tres. Habia cancelado y realmente guardan una queja.

Citas de construir. Cenida ni siquiera una trato duradera. Ti mismo manera, formacion y tres. Habia cancelado y realmente guardan una queja. Es que estaba...

What Everybody Else Does What You Need To Do Different And When It Comes To Dog Travel Crate

Ideally, your delicate crate will weigh lower than 20 pounds and fold up flat when not in use while still remaining sturdy enough to...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!