Αποκαλυπτικές και σκληρές δηλώσεις από έναν επιστήμονα του Βασιλικού Βρετανικού Ναυτικού, τον Barrie Trower.

 Το απόσπασμα της συνέντευξης που θα παρακολουθήσετε έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2013 στο Όρεγκον των ΗΠΑ και παρουσιάζει τις ζημιές που προκαλούν οι ακτινοβολίες και συγκεκριμένα το wi-fi στον ανθρώπινο οργανισμό και τις επόμενες γενιές, καταδικάζοντας την ανθρώπινη φυλή σε αφανισμό.

 

Όπως λέει ο ίδιος ο επιστήμονας, Barrie Trower, στην αρχή της συνέντευξής του:

“Στις αρχές της δεκαετίας του 1960 εκπαιδεύτηκα στο κυβερνητικό ίδρυμα πολέμου μικροκυμάτων. Μελέτησα όλες τις πτυχές του μικροκυματικού πολέμου και όταν τελείωσα τη θητεία μου στο στρατό, επειδή είχα μεγάλη εμπειρία στον τομέα των μικροκυμάτων, ρωτήθηκα αν θα συνεχίσω με αυτή την έρευνα.

Βρισκόμαστε σε έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χώρες αναπτύσσουν αυτή την τεχνολογία.

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι οι πομποί μικροκυμάτων βρίσκονται παντού: γιατί κάποιος, αν ήθελε, θα μπορούσε να τους χρησιμοποιήσει για άλλους σκοπούς. Το σύστημα είναι ενεργό και σε λειτουργία. Πριν από χρόνια η κυβέρνησή μας είπε στους επιστήμονες μας, όταν πρόκειται να μιλήσουν για τα μικροκύματα θα μιλούν μόνο για πράγματα που έχουν να κάνουν με τη θερμότητα, και μόνο με αυτή. Έτσι, να μην συζητούν τίποτε άλλο και να αρνούνται ο,τιδήποτε δεν έχει να κάνει με τη θερμότητα. Αρνούνται ακόμη και τα 40 χρόνια έρευνάς τους που οδηγούν σε αυτό. Αν και έχουν πει ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει καρκίνο και άλλες βλάβες, λένε ότι δεν μπορεί. Εξετάζουν μόνο τη θερμότητα και η θερμότητα είναι το μόνο που έχει σημασία.

Έτσι τα τελευταία 40 χρόνια η αγγλική κυβέρνηση έλεγε ψέματα στον κόσμο. Κι επίσης η Αμερικανική, η Καναδική, η Αυστραλιανή, έλεγαν ψέματα. Έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν τη βιομηχανία, για να προστατεύσουν τα κέρδη τους, για να προστατευθούν από αγωγές. Έτσι, στην πραγματικότητα είναι μόνο ψεύτες κι αυτό αποδεικνύεται, με τις κυρώσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, χωρίς καμιά αμφιβολία.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις στο συμβούλιο του πιστοποιητικού ICNAP, στις κυβερνητικές υπηρεσίες προστασίας της υγείας, στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας … είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Υπάρχουν μάλλον όχι περισσότεροι από 20 από αυτούς. Αλλά, ναι, πρόκειται, κατά τη γνώμη μου, να διαπράξουν τη χειρότερη γενοκτονία που θα έχει δει ποτέ ο πλανήτης κι όχι απλά για τους ανθρώπους, αλλά για τα ζώα και τα φυτά. Είναι πιθανό ότι θα προκαλέσουν περισσότερη καταστροφή από έναν παγκόσμιο πόλεμο, και σε μερικές εκατοντάδες χρόνια, οι άνθρωποι θα κοιτάξουν πίσω, όποιος επιβιώσει, και θα δούν τι προσπαθήσαμε να κάνουμε για να τους σταματήσουμε».

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

 

ΠΗΓΗ