Αρχική Απόψεις Ωρολογιακή βόμβα η Λέσβος

Ωρολογιακή βόμβα η Λέσβος

Κάνουν το Στρατόπεδο Πολιχνίτου κέντρο “μεταναστών”

Στην Τουρκία του Ερντογάν, Καμμένος – Αποστολάκης θα ήταν φυλακή

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

 

Προφανώς αυτή η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει αποφασίσει να παραδώσει τα νησιά μας του Βορείου Αιγαίου στην Τουρκία χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά! Διότι δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που απορρέει από την αλόγιστη – τουλάχιστον – “μεταναστευτική” της πολιτική, με την ελεύθερη είσοδο και μόνιμη εγκατάσταση από την Τουρκία δεκάδων – εκατοντάδων λαθρομεταναστών! Αφού πλέον σε αυτά τα νησιά η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ιδιαίτερα στη Λέσβο!
Πιο συγκεκριμένα στον καταυλισμό που “φιλοξενεί” τους “μετανάστες – πρόσφυγες ” στη Μόρια, το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκαν μεγάλης έκτασης επεισόδια που προκάλεσαν μεγάλες υλικές καταστροφές στις εγκαταστάσεις!

Αυτό το φαινόμενο δεν είναι χθεσινό ή προχθεσινό, αφού και κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί διάφορες εξεγέρσεις – κινητοποιήσεις από τους “φιλοξενούμενους” λαθρομετανάστες στο Hot Spot της Μόριας! Οι οποίοι ζητούν ασφαλή διαμονή στον καταυλισμό και γρήγορη απονομή ασύλου για εκείνους που υποβάλλουν αίτηση!

Ωστόσο, με αυτά και με τα άλλα, οι “πρόσφυγες – μετανάστες” έχουν φτάσει στο νησί της Λέσβου τις 8 χιλιάδες, όταν οι κάτοικοι του νησιού είναι 30 χιλιάδες! Παρατηρείται δηλαδή, ένας εποικισμός ανάλογος με αυτόν στην Κύπρο από Τούρκους, που όμως προήλθε από μια εισβολή και κατοχή μεγάλου τμήματος του Νησιού!

Νύχτα πολέμου στην Λέσβο…  

Έτσι, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Hot Spot της Μόριας δόθηκε μάχη με τους άνδρες της Αστυνομίας και υπήρξαν αρκετές συλλήψεις καταστροφέων! Αλλά, το πολύ σημαντικό που μετέφερε δημοσιογράφος τοπικού τηλεοπτικού σταθμού της Μυτιλήνης, είναι πως ο Διοικητής της Αστυνομίας που έχει στην ευθύνη του το Hot Spot της Μόριας δεν επιτρέπει την είσοδο σε άλλους στο εν λόγω κέντρο “φιλοξενίας” από τη στιγμή που εκεί έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο!
Σε ερώτηση δε του επικεφαλής του Λιμενικού για το τι θα κάνουμε αυτούς που καθημερινώς αποβιβάζονται στο Νησί, η απάντηση ήταν: “Κάντε τους ότι θέλετε”! Αυτά είναι τα αποτελέσματα σε μια χώρα που επί δεκαετίες καμιά κυβέρνηση δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με το οξύ εθνικό ζήτημα της αθρόας μετανάστευσης! Αλλά τι να πούμε τώρα, όταν η πάλαι ποτέ υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άννα Νταλάρα είχε πει το αμίμητο: “Υπάρχουν μόνο λαθραία τσιγάρα…”!

Επαναστατούν όλοι στη Λέσβο…

Μπροστά σε αυτήν την μόνιμη διαμορφούμενη ζοφερή και επικίνδυνη κατάσταση η Δημοτική Αρχή της Λέσβου – που δεν εισακούεται από την Κυβέρνηση παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις και ενημερώσεις της περί του τεράστιου προβλήματος – καθώς και οι κάτοικοι, αποφάσισαν να πάρουν την τύχη τους στα δικά τους χέρια!

Γι΄ αυτό σε συναυλία – διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στο Νησί εξέφρασαν την έντονη δυσφορία τους και την αντίδρασή τους! Μια αντίδραση που εκφράστηκε και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για “τις πολιτικές που επιθυμούν να μετατρέψουν τη Λέσβο, το νησί της ανθρωπιάς, της ειρήνης και της αλληλεγγύης, αλλά και γενικότερα την ελληνική μεθόριο, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταρράκωσης κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας”!

Όπου καταγγέλλεται η κυβέρνηση πως, “υπάρχει παντελής απουσία πολιτικής βούλησης για την πραγματοποίηση της αποσυμφόρησης της Λέσβου, όπως πασιφανέστατα προκύπτει και από τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, όπου συζητήθηκε η διαχείριση των προσφυγικών ροών”!

Διατυπώνει επίσης η Δημοτική Αρχή της Λέσβου: “Βλέπουμε με αγανάκτηση τον στυγνό – πλέον – εκβιασμό που υφίσταται η τοπική κοινωνία μέσα από την αδράνεια του αρμόδιου υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και γενικότερα της κυβερνήσεως. Έχουμε χρέος να προστατέψουμε την κοινωνική συνοχή της ακριτικής και κατά συνέπεια κρίσιμης εθνικής σημασίας περιοχή της Λέσβου…”!

Πού το πάει η κυβέρνηση;

Ο κάθε καλόπιστος πολίτης – πλέον – σε αυτήν την χώρα, εύλογα διερωτάται για πού πραγματικά το πάει αυτή η κυβέρνηση!

Δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος αυτής της αλόγιστης πολιτικής της;

Δεν αντιλαμβάνεται τους Εθνικούς κινδύνους, αφού έχει μετατρέψει όλη την Ελλάδα σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκεντρώσεως λαθρομεταναστών, οι περισσότεροι των οποίων είναι σκληροί Ισλαμιστές και κάθε μέρα παραπάνω που διαρκεί η “διαμονή” τους στην Ελλάδα, αυξάνεται ο κίνδυνος ακραίων εξτρεμιστικών καταστάσεων, που θα ωχριά μπροστά τους η θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική – με ευθύνη της Πολιτείας – με τους 21 προς το παρόν νεκρούς;

Αλλά, τα ίδια ερωτήματα απευθύνονται και προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση! Τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο οποίος, θιγόμενος από την δριμύτατη κριτική των ΜΜΕ για τη συμμετοχή της συζύγου του στη λίστα των Paradise Papers, μας δήλωσε πως θα πρέπει να “χτυπήσουν” τον ίδιο και όχι τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι!

Αυτούς τους παλικαρισμούς, θα περιμέναμε να τους κάνει προς την κυβέρνηση για την αθρόα λαθρομετανάστευση που αλλάζει ραγδαία την Πατρίδα, ο κ. Μητσοτάκης!

Θα περιμέναμε στο ζήτημα αυτό, να διατυπώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ μια άλλη πολιτική, που δυστυχώς δεν βλέπουμε!

Όπως επίσης αυτά τα ερωτήματα, τα θέτουμε και στα άλλα Κοινοβουλευτικά κόμματα!

Μια φοβερή καταγγελία…

Διαβάσαμε και σας μεταφέρουμε μια καταγγελία βόμβα, από το ιστολόγιο “Ανεξάρτητος και διπλωματικός παρατηρητής”:

«Η πληροφορία έσκασε ως …βόμβα! Τα ελληνικά νησιά κυριολεκτικά πνίγονται καθημερινά από νέες εισβολές λαθρομεταναστών οι οποίοι κατακλύζουν κυρίως τη Λέσβο. Η ΕΕ έχει πάρει απόφαση να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια απέραντη καραντίνα υποδοχής μεταναστών οι οποίοι… θα μένουν εσαεί εγκλωβισμένοι στη χώρα μας!
Η ελληνική κυβέρνηση, όχι μόνο δεν προτίθεται να κάνει κάτι προς την κατεύθυνση ανακούφισης της χώρας μας, όχι μόνο δεν απαιτεί από τους ευρωπαίους να απαλλάξουν την Πατρίδα μας από τις αδιάλειπτες εισβολές, αλλά συνεννοείται μαζί τους για την διασφάλιση της μόνιμης παραμονής τους εντός της Ελλάδος!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, υπάρχει συναίνεση της ελληνικής κυβερνήσεως να παραμείνουν στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες και μάλιστα να φτιαχτούν νέα, μεγάλα κέντρα υποδοχής. Τι γίνεται όμως, τώρα πού η συντριπτική πλειοψηφία όσων μπουκάρουν στη χώρα μας, δεν είναι πρόσφυγες αλλά αμιγώς λαθρομετανάστες;

Μάλλον, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πάνε για δημιουργία κέντρου κράτησης “κρατουμένων”! Και αυτό θα γίνει στη Λέσβο, αλλά το χειρότερο όλων φαίνεται να είναι ότι θα συνδυαστεί με την κατάργηση του στρατοπέδου Πολιχνίτου για την μετατροπή του, στο πρώτο Ευρωπαϊκό Κέντρο “κρατουμένων”!

Θα ξηλωθούν δηλαδή, οι φαντάροι και οι αξιωματικοί μας για να μπουν μέσα οι λαθρομετανάστες!

Αναμένουμε από τους αρμόδιους επιβεβαίωση ή διάψευση (αν και μια διάψευση, από αυτή ειδικά την κυβέρνηση δεν μπορεί να μας πείσει εύκολα)»!

Να απαντήσει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ…         

Οφείλει όμως, μια απάντηση γι΄ αυτήν την καταγγελία και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης! Από τη στιγμή που παλαιότερα γνωρίζαμε πως οι Αξιωματικοί μας διακρίνονταν από υπέρμετρη ευαισθησία και φιλοπατρία!

Αναμένουμε απάντηση, ναι, παρότι είμαστε απογοητευμένοι από την ανακοίνωση που έβγαλε το Γραφείο Τύπου του ΓΕΕΘΑ για την εισβολή στο Πεντάγωνο των Αναρχικών του “Ρουβίκωνα”:

«Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών (σ.σ. ;;;;) εισήλθε χωρίς άδεια στον προαύλιο χώρο του στρατοπέδου “Παπάγου” από την πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια…»!

Για σας κ. Αποστολάκη, οι Αναρχικοί – Αντιεξουσιαστές του “Ρουβίκωνα” είναι “ομάδα πολιτών”; Γιατί κ. Αρχηγέ, φοβόσαστε ακόμη και τις λέξεις;

Μπήκαν χωρίς άδεια και τους απωθήσατε!

Είναι σοβαρή ερμηνεία αυτή, για μια εισβολή στο καλύτερα φυλασσόμενο κτήριο του Στρατού μας;

Αρχηγέ, καταντήσατε το Στράτευμα, “μπείτε σκύλοι αλέστε…” και το καλύτερο πράγμα που θα είχατε να κάνετε, θα ήταν η παραίτησή σας! Και όχι να κρύβεστε πίσω από την ανάληψη πολιτικής ευθύνης του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου!

Στην Τουρκία του Ερντογάν, θα είσαστε ήδη στη φυλακή!!

ΠΗΓΗ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ζωγράφος Αλέκος Φασιανός

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών, ο Αλέκος Φασιανός. Ο εμβληματικός ζωγράφος, που σφράγισε με το έργο του την εποχή του, αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας. Ο Αλέκος Φασιανός άφησε την τελευταία του πνοή σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Μαρίζα και τα δύο τους παιδιά. Η ημερομηνία της κηδείας του δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Ο Αλέκος Φασιανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1935. Σπούδασε βιολί στο Ωδείο Αθηνών και ζωγραφική στην ΑΣΚΤ (1955-1960) με τον Γιάννη Μόραλη. Λίγο μετά την πρώτη του ατομική έκθεση στην Αθήνα (1960, γκαλε

Κορωνοϊός: 10.783 νέα κρούσματα και 95 θάνατοι – Στους 680 οι διασωληνωμένοι

Σε 10.783 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 95 θάνατοι,...

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στη Χαλκιδική – Από την Τάφρο του Βορείου Αιγαίου η ισχυρή δόνηση – Τι λένε οι σεισμολόγοι

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι (στις 13:48) σε θαλάσσιο χώρο στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με την επικαιροποιημένη λύση του Γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε επίκεντρο...

Γ. Παπανδρέου: «Υπάρχει ο άλλος δρόμος, της συνεννόησης και της ειρήνης με τη Τουρκία» – Βράβευση στην Άγκυρα

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε την 'Αγκυρα όπου βραβεύτηκε με το Διεθνές Βραβείο Ειρήνης Çankaya, μαζί με τον συνθέτη και συγγραφέα Ζουλφού Λιβανελί, για την προσφορά τους στους αγώνες για την ειρήνη και τη δημοκρατία. Το βραβείο που δίνεται για πρώτη φορά το 2022, αποτελεί πρωτοβουλία του δημάρχου της Τσανκάγια (προαστείου της Άγκυρας), Αλπέρ Τασντελέν και επικεφαλής της κριτικής επιτροπής είναι ο πρώην πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος και υπουργός Εξωτερικών της Το

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!