ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΒΑΖΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ..
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡMΟΜΗ..
ΟΛΟ ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΗΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ EUROBANK
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Νέα υπηρεσία υπολογισμού αφορολόγητου

 

Η Eurobank σχεδίασε  μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία υπολογισμού του αφορολόγητου, διαθέσιμη στους πελάτες της μέσω του Eurobank Mobile App  και του e-Banking,   με την οποία τους παρέχει άμεση και εύκολη ενημέρωση  για το χτίσιμο του αφορολόγητου με βάση τις δαπάνες τους.
Ο υπολογιστής αφορολόγητου μετράει το αφορολόγητο που «χτίζει» κάθε πελάτης
  • από τις αγορές του με κάρτες Eurobank και
  • από τις ηλεκτρονικές πληρωμές του, μέσω των συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank.

Η νέα υπηρεσία  αποτελεί μια ακόμη πρωτοποριακή απάντηση της Eurobank στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της,  οι οποίοι θα μπορούν να βλέπουν ανά πάσα στιγμή από το κινητό τους ή μέσω του e-banking τoυς  πώς οι καθημερινές τους συναλλαγές και αγορές μέσω καρτών Eurobank «μετράνε» για το χτίσιμο του αφορολόγητο. Συγκεκριμένα ο πελάτης  θα ενημερώνεται για τις κατηγορίες δαπανών που έχει πραγματοποιήσει συνολικά από τις αρχές του τρέχοντος έτους και ανά μήνα καθώς και για τις αγορές και πληρωμές που έχει πραγματοποιήσει αναλυτικά, αποκτώντας  μια πλήρη εικόνα των δαπανών του που εξοφλήθηκαν με κάρτες και ηλεκτρονικά μέσα.
Επιπλέον, οι κάτοχοι  καρτών Eurobank,  πραγματοποιώντας τις αγορές τους με τις χρεωστικές  ή πιστωτικές κάρτες Eurobank, παράλληλα με το χτίσιμο του αφορολόγητου, κερδίζουν ευρώ «Επιστροφή» σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.