Αρχική Πολιτική Φοβάται κάτι ο Αποστολάκης και «Προτρέπει» τους Στρατιωτικούς να υπακούσουν στην Συμφωνία...

Φοβάται κάτι ο Αποστολάκης και «Προτρέπει» τους Στρατιωτικούς να υπακούσουν στην Συμφωνία των Πρεσπών;

Μεγάλη εντύπωση έκαναν αλλά προβληματισμό προκάλεσαν οι δηλώσεις του ΥΕΘΑ Αποστολάκη προς στα Στελέχη της Ελληνικής Δύναμης του Κοσόβου ( ΕΛΔΥΚΟ) να υπακούσουν στην Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε η Κυβέρνηση του Σύριζα !

Φοβάται κάτι ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης και έκανε αυτές τις δηλώσεις και μάλιστα εκτός Ελλάδος παρουσία και των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων ;

Έχει κάποιες πληροφορίες οτι οι Στρατιωτικοί δεν θα υπακούσουν στις Εντολές της εκάστοτης εκλεγμένης κυβέρνησης ;

Εκτός και αν έχει πληροφορίες οτι τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων χολωμένα απο την Υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών … θα ρίξουν Μαύρο και μάλιστα δαγκωτό στο Σύριζα!

Τι δήλωσε ο ΥΕΘΑ κατά την επίσκεψη του στην Πρίστινα και στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελληνικής Δύναμης Κοσόβου

Εμείς, πρέπει να καταλάβουμε ένα πράγμα, τουλάχιστον οι Ένοπλες Δυνάμεις, ανεξαρτήτως από το ποια είναι η άποψή μας για κάποια θέματα, είμαστε στρατιώτες και είμαστε συντεταγμένο τμήμα της Κυβέρνησης, της όποιας Κυβέρνησης.

Είμαστε, λοιπόν, υποχρεωμένοι, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε, είτε έχουμε διαφορετική άποψη, να υποστηρίζουμε αυτά που αποφασίζονται και αυτά που το κράτος και η Κυβέρνηση θεωρούν ότι συμφέρουν το Έθνος.!!!!!

Έτσι, λοιπόν, κινούμαστε και δεν το κάνουμε ούτε με το στανιό, ούτε γιατί μας αναγκάζει κανείς, το κάνουμε γιατί, όπως είπαμε, είμαστε στρατιώτες και έτσι έχουμε μάθει.

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά επειδή διάφορα λέγονται, διάφορα ακούγονται, πέφτει πολύ δηλητήριο σε όλη αυτή την υπόθεση, δηλαδή έχουμε χωριστεί σε πολύ πατριώτες και σε λιγότερο πατριώτες, δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχουν Έλληνες που δεν αγαπάνε την Ελλάδα, δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν το καλό αυτού του τόπου.

Άλλοι το εκφράζουν έντονα και άλλοι λιγότερο έντονα. Η ουσία είναι ότι όλοι είμαστε εδώ για να προασπίσουμε και να υποστηρίξουμε τα συμφέροντα της Ελλάδας, όποια είναι αυτά. Επομένως, εδώ, προσωπικές απόψεις και θεωρίες παράξενες δεν χωράνε.!!!

Σχόλια κατά την Κρίση σας!!!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony Orga­ni­za­tio­nal exper­tise and dili­gence are also appreciated selection for each boy. Ano­ther neces­sary bene­fit depends...

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside Just because your spouse is certainly not suitable...

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems I assumed just as if your abdomen had...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!