Αρχική Πολιτική Υπηρετώντας τους τραπεζίτες – Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Σημίτη. Σχόλιο

Υπηρετώντας τους τραπεζίτες – Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Σημίτη. Σχόλιο

Για πολλές αμφιβόλων κινήτρων και αρνητικές κινήσεις του Κωστα Σημίτη μιλούν πολλοί. Σήμερα. Ο μοιραίος πολιτικός που μας ενέταξε σε αγαστή συνεργασία με τους τραπεζικούς κόρακες της Goldman Sachs στο ευρώ και βύθισε τον ελληνικό λαό στο σκοτάδι της ευρωκόλασης.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή όπως τα περιγράφει:

Κεφάλαιο Ίμια
 
Το «επεισόδιο» με τους τούρκους δημοσιογράφους που τοποθέτησαν την τουρκική σημαία στην μία από τις δύο ελληνικές βραχονησίδες εξελίσσεται σε κόντρα Ελλάδας-Τουρκίας κατά την οποία ο Σημίτης ακολουθεί το σενάριο των Αμερικανών, κατεβάζοντας την περίπολο των ΟΥΚ από την μικρή βραχονησίδα. Την ίδια ώρα ανεβαίνουν σ’ αυτήν οι τούρκοι κι ύστερα στέλνει τους τρεις ανυποψίαστους ήρωες να εντοπίσουν τους τούρκους που φερεται να ξέρει ότι είναι εκεί! (Μετά από τρεις άκαρπες διελεύσεις τους δίδεται η εντολή να κατέβουν στα διακόσια μέτρα και να… φωτίσουν!)

Με λίγα λόγια έχει αποδοκιμαστεί ότι ήταν σα να τους οδηγεί σε βέβαιο θάνατο αφού οι τούρκοι κομμάντο που είναι πάνω στην μικρή βραχονησίδα δεν ξέρουν ότι είναι στημένο το παιχνίδι κι όταν βλέπουν την κάθοδο του ελικοπτέρου, απλά το… γαζώνουν!

Μετά “επεμβαίνουν” οι ΗΠΑ και λένε να κατέβουν και οι δύο περίπολοι και οι δύο σημαίες και η γκρίζα ζώνη στα Ίμια είναι γεγονός, για το οποίο ο Σημίτης τις ευχαρίστησε δημόσια!

Κεφάλαιο Χρηματιστήριο

Η άλλη μεγάλη άκρως αρνητική ενέργεια που επιτέλεσε ο «αρχιερέας» της Goldman Sachs, είναι η απάτη του Χρηματιστηρίου. Με δόλιες παραινέσεις παρέσυρε τον λαό να επενδύσει τα χρήματά του σε χρηματιστηριακές φούσκες και όταν το μπαλόνι έφτασε στις 7800 μονάδες… έσκασε!

Κεφάλαιο Παράδοση Οτσαλάν

Η εντολή ήταν ρητή: Παράδωσε τον Οτσαλάν στους τούρκους!
Η Τουρκία είχε αρχίσει να πιέζει την Ευρώπη και την Αμερική να την βοηθήσουν να συλλάβει τον Οτσαλάν, για να αναχαιτίσει (έτσι νόμιζε) την δράση του ΡΚΚ. Οι σιωνιστές λοιπόν πάτρωνες εφ’ όσον είχαν κυβέρνηση της επιρροής τους στην Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Σημίτη, φέρονται να του έδωσαν εντολή να “δώσει” τον Οτσαλάν στους τούρκους.

Έτσι σε κάποιο ταξίδι του Κούρδου ηγέτη στο εξωτερικό άρχισε το κυνηγητό, ο Apo ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ρωσία που μόλις προσπαθούσε με τον Πούτιν να αναστηλωθεί, βρέθηκε ευάλωτη και πίεσε την Ελλάδα να τον δεχτεί. Ο Ναξάκης τον έφερε κρυφά αλλά μετά ήρθε σε συνεννόηση με την κυβέρνηση Σημίτη, που έχει καταγγελθεί ότι είχε εντολή να τον στείλει στο Ναϊρόμπι, στην έδρα της CIA, όπου και στήθηκε το σκηνικό της παράδοσής του…

Πρόκειται για πράξη που αποδοκιμάστηκε έντονα από πολλούς και θεωρήθηκε άκρως επιβλαβής και για τη χώρα αν σκεφτεί κανείς ότι ο Οτσαλάν είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή του στον τότε ρεπόρτερ και κατοπινό υπουργό Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο: «Σας απειλούν οι τούρκοι με πόλεμο; Πέντε μέρες αν τους κρατήσετε, θα τους πάρω τα μετόπισθεν και θα τους πετσοκόψω!»

Κεφάλαιο Συμφωνία Δουβλίνου ΙΙ

Ο Σημίτης υπογράφει τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, η οποία προβλέπει την επιστροφή των παράνομων μεταναστών, στην χώρα εισόδου τους, που σε συντριπτικό ποσοστό είναι η Ελλάδα. Το πως λειτουργεί στην πράξη αυτό, το κατανοούμε από τις χαρακτηριστικές δηλώσεις του εκπροσώπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ολλανδίας Σάντερ Βαν Έιλ.
«Η αλήθεια είναι πως δεν σταματήσαμε να σας στέλνουμε τους παράνομους μετανάστες που συλλαμβάνουμε στην Ολλανδία, οι οποίοι ήρθαν εδώ από την Ελλάδα. Για την πολυπληθή αυτή ομάδα προσφύγων, όμως, υπήρξε ειδική συμφωνία με τον κ. Παυλόπουλο. Αυτή έγινε κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Υφυπουργού Δικαιοσύνης της Ολλανδίας Νεμπαχάτ Αλπμαϊράκ στην χώρα σας…»

Κεφάλαιο Ευρωζώνη

H μεγαλύτερη αμφίβολη και κατακριτέα πράξη εις βάρος της Ελλάδας που επιτέλεσε ο Σημίτης ήταν η ένταξη στην Ευρωζώνη υπό το κοινό νόμισμα-απάτη, το ευρώ! Διότι από ανεξάρτητο κράτος με δικό του νόμισμα, η Ελλάδα έγινε κράτος παρίας, εξαρτώμενο από την ΕΚΤ δηλ. από το Βερολίνο. Άρχισε δηλαδή να αγοράζει το ευρώ που κυκλοφορούσε στην επικράτεια και μάλιστα να το αγοράζει ακριβά, δανειζόμενη!

Αυτή η μεγάλη «προδοσία» έγινε με την συνεπικουρία της τράπεζας παγκόσμιας εξουσίας, της Goldman Sachs, η οποία κατηγορείται ότι μαγείρεψε τα ελλείμματα, αφού η πολυετής πορεία τεχνητής υπερχρέωσης της Ελλάδας είχε καταστήσει ανέφικτη την δυνατότητα ένταξής της στην Ευρωζώνη!

Η αμείλικτη για το λαό κατάσταση αυτή συνεχίζεται και στις μέρες μας και είναι σαφές πως όποια κυβέρνηση προκύπτει, συνεχίζει την «πολιτική» του Σημίτη. Χαρακτηριστικό είναι πως αφού παραιτήθηκε ο διάδοχος του Σημίτη και ανάξιος συνεχιστής του πατέρα του και μετέπειτα και της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου, ανέλαβε πρωθυπουργός ο στενός συνεργάτης του Σημίτη Λ. Παπαδήμος!

Μετά τις εκλογές, στην κυβέρνηση Σαμαρά, ανέλαβε Υπουργός Οικονομικών ο επίσης στενός συνεργάτης του Σημίτη Β. Ράπανος! Και μετά την παραίτηση Ράπανου, Υπουργός Οικονομικών ανέλαβε ο επίσης στενός συνεργάτης του Σημίτη Γ. Στουρνάρας, ο οποίος συνέχισε να χιλιοβασανίζει τον Ελληνικό λαό με την αήθη οικονομική πολιτική των εντολέων του, που εφαρμόσε με περισσή αναλγησία και θράσος! (σήμερα είναι διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος!!!!!)

Στις μεγάλες αρνητικές ενέργειες του Σημίτη, μπορούμε επίσης να προσθέσουμε την κύρωση της συνθήκης Σέγκεν (υποδομή για την ηλεκτρονική φυλακή), την ολοκλήρωση της καταστροφής της γεωργικής παραγωγής με τα πακέτα στήριξης των χωματερών, τη μετεξέλιξη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου σε φορέα αμάθειας με τον μανδύα της βαθύτερης επιστημονικής ανάλυσης, ώστε η εκπαίδευση να παράγει ή φυτά ή ανειδίκευτους εργάτες!

Ελπίζουμε κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον ο Σημίτης και η παρέα του να βρουν την τιμωρία που τους αναλογεί, αν αποδειχθούν τα όσα τους προσάπτονται!Η Δικαιοσύνη πρέπει να μιλήσει. Όσοι διέπραξαν εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδας είναι υπόλογοι στον ελληνικό λαό.

oimos-athina.blogspot.gr
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ

Εγώ να συμπληρώσω….

Το θέμα της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες….

Ο Σημίτης σε εκτέλεση εντολών του εβραϊκού λόμπυ των ΗΠΑ αποφάσισε να διαγράψει το θρήσκευμα από τις αστυνομικές ταυτότητες των Ελλήνων, με πρόσχημα την ανεξιθρησκεία, το κοσμικό κράτος και την διαφορετικότητα….
Η Εκκλησία αντέδρασε συλλέγοντας 3 εκατομμύρια υπογραφές, αλλά ο Σημίτης με απάθεια και μισελληνισμό είπε: “ακόμα κι όλοι οι Ελληνες να ψήφιζαν, εγώ πάλι αυτό θα έκανα….”
Μια φασιστική ενέργεια που θυμίζει έντονα την κωλοτούμπα του Τσίπρα στο δημοψήφισμα….

Μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί έχουν κοινές μαρξιστικές καταβολές και άρα πλήρως αντιδημοκρατικές….

Επίσης να συμπληρώσω ότι επί Σημίτη ξεκίνησε ο μεγάλος εποικισμός της πατρίδας μας από λαθρομετανάστες…
Μπορεί οι Αλβανοί να ήρθαν κυρίως όταν ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία, όμως οι ισλαμιστές, και οι υπόλοιποι αφρικανοί και ασιάτες άρχισαν να έρχονται κατά χιλιάδες επί Σημίτη….

Και κλείνοντας να ξαναθυμίσω ένα στοιχείο που το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές…
Ο Σημίτης με τον Παπαδήμο μας έβαλαν στο ευρώ το 2002….

Για να καταλάβετε το μέγεθος της προδοσίας αρκεί να πούμε ότι με μια κίνηση, πέραν της απώλειας εθνικής ανεξαρτησίας μπήκαν δυνατά θεμέλια για το μνημονιακό αίσχος που ζούμε σήμερα και που θα ζουν μέχρι και τα εγγόνια μας…
Καθώς μετά το “σκληρό” (χωρίς υποτιμήσεις) ευρώ ήταν θέμα χρόνου να καταρρεύση η αδύνατη ελληνική οικονομία και χαθεί η εθνική μας ανεξαρτησία ολοσχερώς με τα μνημόνια που επέβαλλαν οι ξένοι δανειστές/επικυρίαρχοι τοκογλύφοι….
Κι αυτό ο Σημίτης και η παρέα του το γνώριζαν πολύ καλά…

Μέχρι εκείνη την αποφράδα ημέρα λοιπόν, η ελληνική δραχμή ήταν το ισχυρότερο νόμισμα των Βαλκανίων…
Οι Βούλγαροι με το Λέβα, οι Αλβανοί με το Λεκ και οι Σκοπιανοί με το Δινάριο τα αντέλλασαν κατά δεκάδες με τις δραχμές, καθώς η ισοτιμία της δραχμής μας με αυτά τα νομίσματα ήταν κατά πολύ υπέρ μας…. Κοινώς μία δραχμή ισούτο με δεκάδες Λέβα, Λέκ ή Δινάρια Σκοπίων….

Ο Σημίτης μας έβαλε στο ευρώ με ισοτιμία 1 ευρώ = 340,75 δρχ.

Ξέρετε ποια είναι η σημερινή ισοτιμία (Ιουνίου 2018) των παραπάνω νομισμάτων αυτών των τριτοκοσμικών χωρών με το ευρώ;

1 ευρώ = 2 βουλγαρικά λέβα
1 ευρώ = 125 αλβανικά λέκ
1 ευρω =  60 δινάρια Σκοπίων
και για να έχουμε την εικόνα της προδοσίας ολοκληρωμένη….
1 ευρω = 340,75 δρχ…..

Αυτός είναι ο Σημίτης ο οποίος δυστυχώς μάλλον θα “φύγει” ατιμώρητος (στην γη) λόγω ηλικίας….
Ομως το αίμα όσων χάθηκαν από τις δικές του υπογραφές και συμφωνίες όλα αυτά τα χρόνια θα τον πνίξει….

Μπορεί οι απατεώνες και οι προδότες να απολαμβάνουν τιμές και δόξες στο ψευτορωμέικο ανθελληνικό κράτος, όμως τελικός κριτής για τον κάθε άνθρωπο είναι ο δίκαιος Θεός….
Συνεπώς την ανθρώπινη δικαιοσύνη όταν το καθεστώς είναι εντελώς διεφθαρμένο, μπορείς να την αποφύγεις….
Την θεϊκή όμως είναι αδύνατον…

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Υπ. Εργασίας: Νέες υπηρεσίες προστίθενται στον τετραψήφιο αριθμό 1555

Νέες υπηρεσίες προστέθηκαν στην τηλεφωνική γραμμή 1555, με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών κατά την επικοινωνία και τις συναλλαγές τους με το...

It is unearthed that just one from the couple is actually reigned over within the partnership or all behavior

It is unearthed that just one from the couple is actually reigned over within the partnership or all behavior Cross-generational coalitions: These build whenever one...

Κορωνοϊός: 3.937 νέα κρούσματα και 54 θάνατοι – Στους 354 οι διασωληνωμένοι

Σε 3.937 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Σήμερα, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, ανακοινώθηκαν 54 θάνατοι. Διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύονται 354 ασθενείς.  Για ακόμα μια μέρα η Αττική δίνει πολύ λιγότερα από το ένα τρίτο των κρουσμάτων του κοροναϊού, με το Λεκανοπέδιο να συγκεντρώνει σήμερα 710 μολύνσεις, ενώ η Θεσσαλονίκη καταγράφει 625

enthusiasts are often under the person discusses expenses it had been within an occasion time period

enthusiasts are often under the person discusses expenses it had been within an occasion time period No servant typically offer two experts for either he'll...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!