Υπάρχει άραγε ελπίδα να βγούμε από την κρίση και να δούμε καλύτερες μέρες μέσα στη Γερμανική ευρωζώνη; Έχουν ελάχιστη βάση οι δημοσιογραφικοί μονόλογοι ότι μόνο μέσα στο ευρώ υπάρχει ελπίδα; Ότι πρέπει να δεχτούμε το ευρώ πάση θυσία; Η απάντηση είναι ένα βροντώδες όχι. Υπό τις σημερινές συνθήκες της ευρωζώνης, της υφεσιακής πολιτικής που ακολουθείται από το νεογερμανικό ιμπεριαλισμό, η ελπίδα έχει γίνει σκόνη.

Για την επιστροφή των τεράστιων χρεών μας που διαρκώς διογκώνονται υπό την πίεση των τοκογλυφικών τοκοχρεωλυσίων, απαιτούνται ετήσιες αποπληρωμές της τάξης του 15-20% του ΑΕΠ ετησίως δηλ. 27-32 δις ευρώ!
Πρόκειται για ένα κολοσσιαίο ποσό που είναι φυσικά αδύνατο να πληρωθεί από την πτωχευμένη Ελλάδα, όπως θα ήταν αδύνατο και από μια ισχυρή οικονομία όπως της Ελβετίας και της Γερμανίας. Η προσφυγή σε νέα δάνεια είναι αυτονόητο ότι, οδηγούν σε ένα εφιαλτικό φαύλο κύκλο συνεχούς διεύρυνσης των δανείων και της εξάρτησης, της υφαρπαγής του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της χώρας, τη διαιώνιση της ύφεσης, της ανεργίας, της φτώχειας.

Μέσα από τις ληστρικές εντολές των δανειστών στην εδώ κυβέρνηση των Πραιτωριανών, προωθείται το απόλυτο ξεπούλημα της χώρας με την υφαρπαγή των ασημικών, λιμάνια,αεροδρόμια, δημόσια κτίρια, κτήματα, επιχειρήσεις.
Και μπροστά στην άφωνη ύπαρξη του ελληνικού λαού αλλά και την ένοχη ανοχή των εχόντων και κατεχόντων, συντελείται το έγκλημα του αφελληνισμού των εγχώριων τραπεζών και αρπαγής τους από επενδυτικούς Γύπες τύπου Τζών Πώλσον, ο οποίος στοχεύει στην κατάσχεση ακινήτων και επιχειρήσεων, προβληματικών ή μη.

Τελικά, εκτός από τον λαό που υποφέρει από τη βάναυση ευρωπτώχευση, στη μέγκενη της καταστροφής βρίσκονται και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες, τουλάχιστον αυτοί που δεν εισπράττουν αργύρια προδοσίας από το ευρωκαθεστώς.
Βάζοντας στην άκρη τους Γερμανοτσολιάδες, όταν οι Έλληνες πολίτες και επιχειρηματίες, καταλάβουν το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος της χώρας και δράσουν ανατρεπτικά ενάντια στους Πραιτοριανούς του κατοχικού καθεστώτος, ε ναι, τότε υπάρχει ελπίδα σωτηρίας για τη σωτηρία της χώρας.

ΠΗΓΗ