Η αθέατη πλευρά των μνημονίων και του πλιάτσικου που κάνει μια τραπεζική και πολιτική μαφία σε αυτή την χώρα δεν έχει ιστορικό προηγούμενο σε καμία άλλη χώρα..
Οταν ο ιστορικός του μέλλοντος αποτυπώσει πλήρως τα εγκλήματα που γίνανε και συνεχίζουν και γίνονται μέχρι και σήμερα δεν θα υπάρχει ανθρώπινος νους να διανοηθεί το μέγεθος του τραπεζικού και πολιτικού σκανδάλου που γίνεται στην χώρα..
Το 2014 και επί κυβερνήσεως Σαμαρά και αναπληρωτού υπουργού οικονομίας κυρίου Σταϊκούρα έγινε η εξής πράξη μεταξύ του Ελληνικού δημοσίου και των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και η οποία πέρασε στα ψιλά..
Οι τέσσερις εν λόγω συστημικές τράπεζες είχανε στην κατοχή τους Έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού δημοσίου ύψους 1,67 δις ευρώ..
Ο τότε αναπληρωτής υπουργός κύριος Σταϊκούρας αντάλλαξε τα εν λόγω ΕΓΕΔ με ομόλογα τριετούς και πενταετούς διάρκειας σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση..
Το τριετές αυτό ομόλογο ύψους 593 εκατομμυρίων ευρώ έληγε στις 17/7/2017 και το μέγα ερώτημα που τίθεται είναι πως το εν λόγω ομόλογο το πλήρωσε ο κύριος Τσακαλώτος;;;
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ