Αρχική Απόψεις Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για νέα Σοβιετία ξεκίνησε από τα σχολεία – Εβραίος...

Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για νέα Σοβιετία ξεκίνησε από τα σχολεία – Εβραίος ο διαχειριστής των «κόκκινων» δανείων

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου

και Χρήστος Χατζηαναστασίου

του κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία”

Ένα θέμα που δεν τολμά να αγγίξει κανείς, αλλά ούτε και τα ΜΜΕ της παλαιάς διαπλοκής ή της νέας που στήνεται με γοργούς ρυθμούς, ήταν οι σαρωτικές αλλαγές που έγιναν με τους Διευθυντές στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς και η αύξηση του χρόνου θητείας στη θέση αυτή! Μάλιστα, σε πολλά σχολεία γίναμε μάρτυρες διαμαρτυριών από γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς όλες οι τοποθετήσεις είχαν έντονο κομματικό στοιχείο, με απειλές και εκβιασμούς από συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα, η Νέα Δημοκρατία, χωρίς να εκδώσει κανένα δελτίο τύπου, παρακολουθεί αμήχανα τη δημιουργία της Βαλκανικής Νέας Σοβιετίας!

Ωστόσο, οι πολίτες αν και καταλαβαίνουν ότι όλο το πολιτικό Σύστημα είναι “αιχμάλωτο” στις ορέξεις των Δανειστών, των Αγορών και των Γερμανών κι οι οποίοι μπορεί μεν να στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, έχουν όμως “καβάτζα” των ορέξεών τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παραδόθηκαν αμαχητί στο νέο μοντέλο κράτους που χτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς γι΄ αυτούς σημασία δεν έχει ότι η χώρα μετατρέπεται σε Βόρεια Κορέα της Ευρώπης, αλλά η αντιμετώπιση της καθημερινότητας τους! Ο κόσμος της φτηνής εργασίας, του ελεγχόμενου υπερκέρδους των μειωμένων παροχών του κοινωνικού κράτους, στοιχεία που με λίγη φαντασία υπάρχουν στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μέρος της συνταγής αυτού του σχεδίου και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει την τεράστια ζημιά που γίνεται στα σχολεία της χώρας!

Οι ηττημένοι τελικά είναι οι νικητές;;

Έτσι, το μεγάλο όνειρο των ηττημένων του συμμοριτοπόλεμου παίρνει σάρκα και οστά καθώς το “μικρό κράτος” για τους Νέο-σταλινιστές είναι η κάρτα POS και η αύξηση διανομής κουπονιών, τα οποία θα είναι και για τους δικούς μας αλλά και για τους λαθρομετανάστες ο “κρυφός” τους σύμμαχος! Οι δηλώσεις περί “απόκτησης γης” από Υπουργούς που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο εργασίας και η ενσωμάτωσή τους μέσα στην ελληνική κοινωνία αυτή την χρονιά, θα είναι ακόμη πιο ορατή, όχι γιατί πρέπει να γίνει, όχι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει εκείνο το κοινωνικό κόμμα, αλλά γιατί αυτές οι βουλές των ισχυρών, θέλουν την Ελλάδα μια χώρα παράδειγμα – μοντέλο, ενός νέου οικονομικού καθεστώτος χωρίς δικαιώματα αλλά και χωρίς κίνητρα!
Τα δυσβάσταχτα μέτρα, η μόνη διέξοδος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του “Νέο-σταλινικού νεοφιλελεύθερου” δόγματος είναι η συντήρηση στην κεντρική σκηνή της μοντέρνας καλπάζουσας νέο-αριστεράς, της υποτέλειας και του άκρατου απολυταρχισμού, σε ένα νέο πολιτικό περιβάλλον το οποίο χτίζει η παρούσα Κυβέρνηση! Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη της Εξουσίας προχωράει με πολύ καλούς ρυθμούς και η επικοινωνιακή τακτική του Μαξίμου που φέρνει στο φως της δημοσιότητας άλλα θέματα που αγγίζουν δεν αγγίζουν τους πολίτες, επιτρέπει σε μια σειρά από ενέργειες που είναι βέβαιο ότι χτίζεται ένας νέος εφεδρικός κομματικός στρατός!

Κλείστε τ΄ αυτιά σας στις “Σειρήνες”!

Σε λίγες μέρες ανοίγει την πύλη της η ΔΕΘ! Εκεί θα παρελάσει όλο το πολιτικό διεφθαρμένο Σύστημα, το οποίο θα μας πει πολλά και διάφορα, αλλά δεν θα μας πει την πραγματικότητα ή έστω και την σκληρή αλήθεια για το τι ακόμη πρόκειται να ακολουθήσει! Εκείνα τα αέρινα βραδάκια με τις παροχές και τα λεγόμενα προγράμματα “Θεσσαλονίκης” αποτελούν πλέον παρελθόν! Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν μόνον έναν χρόνο Εξουσίας ακόμη και φέτος θα κάνουν αυτά τα οποία έχει ως κρυφή ατζέντα ο Αλέξης Τσίπρας και οι “αριστεροί” Γερμανοτσολιάδες για να αναστρέψουν το κλίμα της δυσαρέσκειας! Σε αυτήν λοιπόν την ψευτο – αριστερή λαίλαπα, πρέπει ο λαός να απαντήσει και αυτή τη χρονιά πρέπει να ματώσει κυριολεκτικά γιατί οι επόμενες γενιές δεν θα βρουν τίποτα όρθιο!
Και το λέμε αυτό διότι δεν είναι μόνο η πολιτική της Κυβέρνησης στην εκπαίδευση αλλά και μια σειρά από ενέργειες της που φανερώνουν ότι, ο Τσίπρας και η παρέα του κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους. Δεν αποκλείεται και η βιαία παραμονή του στην Εξουσία με την “κοινή” συναίνεση και της Νέας Δημοκρατίας, αλλά πάντα με πρόσταγμα τα εθνικά μας θέματα και τις επιλογές των δανειστών!

Μόνοι τους αυτό-αποκαλύπτονται!

Αυτό το σχέδιο Σοβιετοποίησης της Ελλάδος έχει ήδη ξεκινήσει! Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι σε όλους τους Οργανισμούς και τα Υπουργεία τοποθετούνται οι επί χρόνια συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τα κριτήρια του νόμου! Τελικά, το σχέδιο αφελληνισμού που έχει συμφωνηθεί από κάποιες δυνάμεις, με παρονομαστή την κυβέρνηση “πρώτη φορά αριστερά”, έχει αρχίσει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις καταστρέφοντας την Πατρίδα! Και αυτό-αποκαλύπτονται μόνοι τους. Όπως στις 2 Ιουλίου 2017 ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος έγραψε στο facebook: “Όχι Κολομβία, Σοβιετία θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου”!

Μας παίρνουν τα σπίτια και τα δίνουν στους ξένους!

Στο πλαίσιο αυτής της σοβιετοποίησης της Πατρίδος, εντάσσεται και η ανάθεση διαχείρισης των “κόκκινων δάνειων” των Ελλήνων, σε εταιρεία που διευθύνει ο Εβραίος Αβραάμ Μωϋσής μέλος του ΚΙΣ και σημαντικός παράγοντας συμφερόντων της Εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα! Οι Εβραίοι και οι λαθρομετανάστες τελικά θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων;;

Δείτε παρακάτω το ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε σήμερα κατ΄ αποκλειστικότητα:

Γι΄ αυτό, ας ξυπνήσουν οι Έλληνες και ας αφήσουν την εσωστρέφειά τους, κοιτάζοντας τι έχει συμβεί με τη Συρία δυο δεκαετίες τώρα! Πριν να είναι αργά!

Η απόλυτη επιβεβαίωσή μου…

Στο άρθρο μου: “Ορατές και αόρατες ασύμμετρες απειλές από την Τουρκία”, που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα, μεταξύ των άλλων έγραφα: «Από αυτήν εδώ την ελεύθερη εφημερίδα, την “Ελεύθερη Ώρα”, σας έχω πολλές φορές μιλήσει για τις φανερές ασύμμετρες απειλές που ελλοχεύουν στην Πατρίδα μας! Σας έχω παρουσιάσει μέσα από τα άρθρα μου, πως “τουρκεύεται” η Ελλάδα χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά! Πως “τουρκεύεται” η Πρωτεύουσά της, η Αθήνα! Σήμερα θα συνεχίσω να δίνω στοιχεία για την πληροφόρησή σας, αλλά ευελπιστώντας πως αυτά τα στοιχεία θα “ξυπνήσουν” την ανησυχία της ελληνικής Πολιτείας, προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα! Η πλειονότητα των καταστημάτων της πλατείας Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι της Αθήνας (Γιουσουρούμ – τα παλιατζίδικα) έχει αγοραστεί από Οθωμανούς πάσης φύσεως!
Όμως, αυτοί αποτελούν – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – την “βιτρίνα”, γιατί πίσω από αυτούς κρύβονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες, οι οποίοι είναι Τούρκοι, Εβραίοι ή Τουρκο-Εβραίοι! Σε όλες επίσης, τις κάθετες οδούς της οδού Ερμού (από το ύψος της οδού Αιόλου και κάτω), υπάρχουν ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, café-bar, παλαιοπωλεία κα, τα οποία ανήκουν ως επί το πλείστον σε Τούρκους και Εβραίους, οι οποίοι σε πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις έχουν τοποθετήσει άλλους “μπροστινούς” με ελληνικά ονοματεπώνυμα, προκειμένου να αποκρύψουν τους αληθινούς και πραγματικούς ιδιοκτήτες!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

ΕΚΤ: Τα τεστ προσομοίωσης σε ακραίες καταστάσεις έδειξαν ότι οι ευρωπαϊκές τράπεζες παραμένουν ανθεκτικές

Ανθεκτικές παραμένουν οι τράπεζες της Ευρωζώνης όπως έδειξαν τα αποτελέσματα του τεστ αντοχής (stress test) στο δυσμενές μακροοικονομικό σενάριο, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική...

Alpha Bank: Ολοκλήρωσε με επιτυχία το stress test του 2021 – Δείκτης CET 1 στο 17,3% στο βασικό και 8,4% στο δυσμενές σενάριο

Η Alpha Services and Holdings ολοκλήρωσε με επιτυχία την Άσκηση Προσομοίωσης Ακραίων  Καταστάσεων 2021 (EU-wide Stress Test), όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου της. Η Άσκηση...

Alpha Bank: Αναζητά στρατηγικό επενδυτή για τον σχηματισμό κοινοπραξίας στην ελληνική αγορά ακινήτων

Η Alpha Bank Α.Ε. (εφεξής η «Alpha Bank»), στο πλαίσιο του επικαιροποιημένου επιχειρηματικού της σχεδίου, Project Tomorrow, και ειδικότερα, στο πλαίσιο της ανάπτυξης εργασιών...

Σκυλακάκης: Ιστορική ευκαιρία το σχέδιο «Ελλάδα 2.0» – Ίσως την άλλη Παρασκευή τα πρώτα 4 δισ. ευρώ

Την πεποίθηση ότι το Σχέδιο Ελλάδα 2.0 θα αποδειχθεί μια ιστορική ευκαιρία και θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο για την ανάπτυξη και την πορεία της...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!