Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η επιβαλλόμενη αυτή λαθροεισβολή, με ανεξέλεγκτους λαθρο να εισβάλλουν σε κάθε χώρα, έχει φυσικά μεγάλες επιπτώσεις ειδικότερα στην… υγεία των Ευρωπαίων.

Ένα πρόσφατο περιστατικό είναι αυτό ενός μουσουλμάνου λαθρο στον οποίο δόθηκε άσυλο από μια εκκλησία στο  Bünsdorf της Γερμανίας ώστε να γλυτώσει την απέλαση, όπως φαίνεται έχει μολύνει περισσότερα από 50 Γερμανάκια παιδιά με μια εξαιρετικά μεταδοτική μορφή φυματίωσης.

Σε μια έκθεση ενός γερμανικού νοσοκομείου αναφέρεται ενδεικτικά ότι εξαιτίας της ροής παράνομων μεταναστών παλιές ασθένειες που είχανε από καιρό ξεχαστεί αλλά και καινούργιες όπως: επιπεφυκίτιδας, χολέρας, της ηπατίτιδας, του αιμορραγικού πυρετού, ελονοσία, ιλαρά, μηνιγγειοεγκεφαλίτιδα, τοξοπλάσμωση, ερυθρά, φυματίωση, τύφος, και πολλές άλλες ασθένειες έχουν επανεμφανιστεί με όλες τις συνέπειες.

Παράλληλα μέσω των Αφρικανών μεταναστών που έρχονται από την μαύρη ήπειρο άρχισε να διαδίδεται ξανά το Έιτζ, μια ασθένεια που όπως είναι γνωστό  δημιουργήθηκε στα εργαστήρια  των φαρμακευτικών εταιριών του Bill Gates.

Τα περισσότερα παιδιά που έρχονται με τους παράνομους μετανάστες  κουβαλούν μαζί τους πολλές ανίατες ασθένειες και αυτοί τα παρατούν στο έλεος της τύχης τους με την σκέψη ας αναλάβει το γερμανικό κράτος με τα λεφτά των Γερμανών φορολογουμένων.

Εντωμεταξύ εκτός από τις μεταδοτικές ασθένειες υπάρχει  και πολλά προβλήματα με συνεχείς βιασμούς γυναικών. Μια Σουηδέζα μητέρα με 2 παιδιά υπέστη ομαδικό βιασμό από 9 παράνομους μουσουλμάνους  μετανάστες.

Όταν απευθύνθηκε στην δικαιοσύνη  ευτυχώς που οι ιατροδικαστές που την εξέτασαν εντόπισαν κηλίδες σπέρματος και με αυτό το αποδεικτικό στοιχείο κατάφεραν να βρουν ποιοι την είχαν βιάσει.Τα ίχνη του σπέρματος προέρχονταν από τουλάχιστον 4 διαφορετικά άτομα.

Τελικά οι αρχές  ανακάλυψαν την διαμονή των βιαστών και τους συνέλαβαν όλους. Το θέμα είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τιμωρηθούν  και θα αφεθούν ελεύθεροι σύμφωνα με τους κανόνες της μοντέρνας δικαιοσύνης.

Στην Αγγλία  και στη πόλη Λίβερπουλ μουσουλμανικές συμμορίες έχουν κυριαρχήσει σε πολλές περιοχές επιτίθενται και τρομοκρατούν τους μη μουσουλμάνους και δρουν σαν να είναι κράτος εν κράτει.

Όπως θα δείτε στο βίντεο μια από τις συμμορίες  ο Amin Mohmed, ο  Mohammed Patel και ο  Faruq Patel, ήταν και πρώην τρομοκράτες του ISIS. Μια «γνωστή» αραβική φράση  που τους φανέρωσε ότι ήταν πρώην μέλη του ISIS ήταν  «Υπάρχει μόνο ένας Θεός και ο Μωάμεθ είναι αγγελιοφόρος».

http://players.brightcove.net/4221396001/dbf53914-8462-4f9a-8af8-2fb0dfc90707_default/index.html?videoId=5523045162001

Σταμάτησαν λοιπόν έναν λευκό άντρα και όταν  κατάλαβαν ότι δεν είναι μουσουλμάνος τον έσπασαν στο ξύλο. Το θύμα μάλιστα τόνισε ότι είναι χριστιανός, και τότε με μανία φώναξε ένας από την συμμορία ότι πρέπει να γίνεις μουσουλμάνος  και τον χτύπησε στα μάτια σπάζοντας τα γυαλιά του θύματος και προκαλώντας σοβαρά τραύματα στο αριστερό  μάτι του.

Ποιος λέει ότι οι Ισλαμιστές τρομοκράτες δεν θα αλλάξουν ποτέ τον τρόπο ζωής μας;Το έχουν κάνει ήδη.

Οι παράνομοι μετανάστες που εισέβαλλαν στην Βρετανία και στις περισσότερες χώρες της Δυτικής Ευρώπης, μια εισβολή η οποία έχει χαρακτηριστεί ως  «πολιτιστικός εμπλουτισμός της Γηραιάς Ηπείρου» έχει προκαλέσει τέτοιες καταστάσεις και τέτοια φοβία στο δημόσιο βίο των Ευρωπαίων ώστε σε κάθε δημόσια εκδήλωση να λαμβάνονται ισχυρά μέτρα ασφαλείας

Όλη αυτή η κατάσταση με τους στρατιώτες στους δρόμους έχει δημιουργήσει μια εικόνα της Ευρώπης η οποία στρατοκρατείται για το φόβο των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Ισλαμοποίηση  των παιδιών

Αλλά το ποιο εκπληκτικό σε όλα αυτά  και παρά τα όσα γίνονται καθημερινά:  υπάρχουν γονείς στην Γερμανία και Ολλανδία που στέλνουν τα παιδιά σε σχολεία μαζί με μουσουλμάνους και εκεί μαθαίνουν από μουσουλμάνους  και μάλιστα σε μια χαρακτηριστική περίπτωση  που εμφανίζεται ένας μουσουλμάνος  που μυεί τα παιδιά πως να κάνουν τις μουσουλμανικές προσευχές.  Φυσικά αυτό έχει σαν συνέπεια την ολοένα και μεγαλύτερη αποδυνάμωση  της παρουσίας του χριστιανισμού.

10 πιο μουσουλμανικές πόλεις στη Δυτική Ευρώπη το 2015

Οι πιο ισλαμικές χώρες στην Ευρώπη: Η υποτιθέμενη εικασία (2017-2057)

 

Μουσουλμάνα γυναίκα με Niqab «ενσωμάτωνεται» στο ιταλικό πολιτισμό

Σε ένα μεγάλο ρεπορτάζ τις ουγγαρέζικης τηλεόρασης προβάλλεται η πρωτεύουσα της Αυστρίας η Βιέννη όπου  όπως αναφέρεται το ποτήρι με τους μουσουλμάνους λαθρο έχει ξεχειλίσει και δεν βλέπεις πλέον στους δρόμους γηγενείς  Αυστριακούς παρά μόνο τις χαρακτηριστικές μουσουλμανικές αμφιέσεις.
Ένας Αυστριακός ομολογεί στην κάμερα ότι δεν βλέπουμε πλέον εντόπιους  να κυκλοφορούνε στους δρόμους ενώ η βία έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Να φανταστείτε ότι στην τηλεόραση της Δανίας προβάλλονται εκπομπές όπου εμφανίζονται μικρά κοριτσάκια  που κάνουν προπαγάνδα υπέρ της ισλαμικής μαντίλας και της μπούρκας.

Τι κάνουν οι μουσουλμάνοι όταν δεν έχουν τζαμιά; Μα φυσικά ψάχνουν για άλλους διαθέσιμους ελεύθερους χώρους και καταλήγουν να χρησιμοποιούν τους χώρους παρκαρίσματος για προσευχή. Ποιος θα φανταζόταν άραγε πως ακόμα και τα δημόσια παρκινγκ στην Ευρώπη  θα καταλαμβάνονταν από τους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες για την τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων.

Ένας Ιταλός ο οποίος ακολούθησε τους μουσουλμάνους για να παρακολουθήσει τις δραστηριότητές τους στο παρκινγκ με κρυφή κάμερα, τον ανακάλυψαν. Αποτέλεσμα να βρει τον μπελά του και να τον διώξουν με άγριο τρόπο.

Σε ένα άλλο χαρακτηριστικό επεισόδιο που έγινε πρόσφατα αφρικανοί παράνομοι μετανάστες έκλεισαν κεντρική  οδική αρτηρία στην Ιταλία και με περισσό θράσος ζητούσαν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα να τους δώσουν στέγη, και πόρους για επιβίωση.

Ιταλία: οι κάτοικοι δεν αντέχουν πλέον τους μουσουλμάνους από το Σουδάν, οι οποίοι έχουν φτάσει κατά εκατοντάδες και τρομοκρατούν συνεχώς τους τοπικούς κατοίκους.

Το πόσο επικίνδυνο είναι όταν έρχονται από το Σουδάν ή από τη Σομαλία μουσουλμάνοι μπορούμε να το δούμε ζωντανά από ένα επεισόδιο  της πολιτείας  Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών όπου έφτασαν Σομαλοί, ο κάθε ένας με πέντε, έξι γυναίκες σπέρνοντας από 8 με 10 παιδιά και έχουν κατακλύσει πλέον όλη την πόλη.

Στο Dearborn του Michigan τα πράγματα πλέον έφτασαν στο απροχώρητο. Οι μουσουλμάνοι ελέγχουν την πόλη εντελώς, οι εντόπιοι διώκονται. Ζούνε απολαμβάνοντος τις πλούσιες δωρεές των δημοσίων ταμείων και ζούνε με 6 γυναίκες  και κυκλοφορούν  με πολυτελείας αυτοκίνητα.

Ένας Πολωνός «ρατσιστής», αγανακτισμένος πλέον από τους μουσουλμάνους, εισέρχεται ορμητικά σε μουσουλμανικό κατάστημα οργισμένος για να διαμαρτυρηθεί και δείτε τι έγινε.

Μουσουλμάνος λαθρο παίρνει μια μεγάλη πέτρα και τη ρίχνει σε ιταλικό εστιατόριο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα  μεγάλο κυνηγητό.

Και τέλος στα δικά μας, πρόσφατες σκηνές από μουσουλμάνους μετανάστες διαμαρτυρόμενοι στην Αθήνα.

Το μουσουλμανικό «savoir vivre» στο Λονδίνο κάποιες χαρακτηριστικές σκηνές που εξελίσσονται στην βρετανική πρωτεύουσα δείχνουν ακριβώς με πιο πολιτιστικό επίπεδο αντιμετωπίζουν οι μουσουλμάνοι κάποιους κανόνες του βρετανικού κράτους.

Στην δεδομένη περίπτωση ένας αραβόφωνος μουσουλμάνος πήγε σε κάποιο νοσοκομείο της αγγλικής πρωτεύουσας για κάποια υπόθεση του. Όταν όμως οι εξηγήσεις που τον έδωσαν οι υπάλληλοι εκεί  και  δεν τον ικανοποίησαν  αυτός τότε εξαγριώθηκε και άρχισε να τους φτύνει,  και δείτε τι ακολούθησε μετά.

Οι σκηνές του βίντεο είναι χαρακτηριστικές. Μην γελάτε θα έχουμε και εμείς  σύντομα παρόμοιες  σκηνές στα δικά μας νοσοκομεία.

Και τώρα μαθήματα αποκεφαλισμού από Αφρικανό μουσουλμάνο.

Ορίστε πώς να αποκεφαλίζετε τους απίστους. Οδηγίες από έναν Αφρικανό μουσουλμάνο για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αποκεφαλίζονται οι άπιστοι, όσο το δυνατόν πιο μαρτυρικά.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και σε πολλά μέρη επανέρχεται ο εθνικισμός  και ακούγονται τραγούδια με εθνικό περιεχόμενο.

Ποιοι είναι οι  πολιτικοί  (και προπαντός ποιοι Έλληνες πολιτικοί) θέλουν τους λαθρο και την καταστροφή της Ευρώπης και τον εμφύλιο σε όλη την Ευρώπη και στην  χώρα μας φυσικά για καλύτερη και ευκολότερη χειραγώγηση και σκλαβιά του ελληνικού λαού.

Στα παρακάτω βίντεο  θα δείτε τις πρόσφατες πανέμορφες εικόνες  των λαθρο μέσα στην Ευρώπη.  Απολαύστε τις , σύντομα και στην δική μας χώρα. Διότι μην ξεχνάτε τα έχουν όλα κανονισμένα πριν από χρόνια, πως θα γίνεται η γενοκτονία σε κάθε χώρα, και πως θα αναμείξουν τις ράτσες και φυσικά τις θρησκείες για μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία.

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr