Με «πρώτη φορά Αριστερά» ακριβώς όπως κι επί Δεξιάς κι επί Χούντας… κάθε μέρα προκλητικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ …εναντίον της Ρωσίας τώρα στη Μαύρη Θάλασσα…

Όπου διατάξουν οι τοκογλύφοι …ο Ελληνικός Στρατός πάντα πρόθυμος. Μέχρι την Κορέα πήγε με εντολή των επικυρίαρχων για να σκοτώσει ξυπόλυτους Κορεάτες… ώστε να βάλει πόδι η Δύση στην Κορεατική Χερσόνησο για να εκβιάσει την Κίνα.

https://sputniknews.gr/ellada/20180723506844-naftiko-mavri-thalassa-polemiko-askisi-2018/
Πηγή: sputniknews.gr

Με την πυραυλάκατο «ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ» και μια κινητή μονάδα εκπαίδευσης από το ΚΕΝΑΠ, συμμετείχε το ελληνικό πολεμικό ναυτικό σε διεθνή άσκηση στη Μαύρη Θάλασσα.

Στην πολυεθνική άσκηση «Breeze 2018», η οποία έλαβε χώρα από τις 13 έως τις 21 Ιουλίου, στη Μαύρη Θάλασσα, συμμετείχε το πολεμικό ναυτικό.

Η άσκηση διοργανώθηκε από το ναυτικό της Βουλγαρίας και διεξήχθη με σκοπό τη βελτίωση του επιπέδου επιχειρησιακής και τακτικής συνεργασίας μεταξύ των ναυτικών μονάδων των συμμαχικών χωρών.

Στην άσκηση που διεξήχθη σε τρεις φάσεις, συμμετείχαν προσωπικό, πλοία, υποβρύχια και αεροναυτικά μέσα από Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία, καθώς και πλοία των Μόνιμων Ναυτικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Σημειώνεται ότι εκ μέρους του πολεμικού ναυτικού συμμετείχε η πυραυλάκατος «ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ», μια κινητή μονάδα εκπαίδευσης από το ΚΕΝΑΠ και έναν αξιωματικό.

https://www.rizospastis.gr/story.do?id=1995741
Πηγή: rizospastis.gr

ΠΗΓΗ