The New Observer / ΚΟ

 

Το σκάφος C-Star “Defend Europe“, το οποίο χρηματοδοτείται από ιδιώτες για λογαριασμό της Γενιάς της Ταυτότητας(Generation Identity) εξέδωσε δήλωση που γιορτάζει την πτώση κατά 76% του αριθμού των αφρικανών εισβολέων που προσπαθούν να αποβιβασθούν στην Ευρώπη από τότε που ξεκίνησε η αποστολή τους στις αρχές Αυγούστου.

Η πτώση σημειώνεται: από την 1η Αυγούστου έως τις 10 Αυγούστου 2016, περίπου 6.554 εισβολείς έφθασαν στην Ευρώπη, ενώ για την ίδια περίοδο το 2017, “μόνο” 1.572 εισβολείς κατάφεραν να πατήσουν στην ξηρά.

Η δήλωση του C-Star που δημοσιοποιήθηκε στο Twitter έλεγε ότι “η μείωση του αριθμού των αναχωρήσεων παράνομων μεταναστών δεν οφείλεται στην τύχη αλλά στην συνέπεια των πολιτικών αποφάσεων που έλαβε η Ιταλία και των διαπραγματεύσεών της με την Τρίπολη.

“Ωστόσο, η αριστερή κυβέρνηση, με έδρα τη Ρώμη, αντέδρασε μόνο χάρη στην αυξανόμενη πίεση των μέσων κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων.

“Η αποστολή Defend Europe διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο από αυτή την άποψη, καθώς μπορείτε απλά να ελέγξετε την πρόσφατη κάλυψη των μέσων ενημέρωσης.

“Η δράση μας δείχνει ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να συντονιστούν σε επίπεδο βάσης προκειμένου να υποκαταστήσουν αποτελεσματικά τη δράση της πολιτείας”, συνεχίζει η δήλωση τουC-Star.

Κατά κάποιο τρόπο, αναφέρει η δήλωση, δέκα άνδρες σε ένα πλοίο, που υποστηρίζονται από εκατομμύρια δικούς τους στην ξηρά, υπολογίζονται περισσότεροι από όλα τα «φιλανθρωπικά ιδρύματα» που ασχολούνται με την παράνομη διακίνηση εισβολέων στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Αυτή η δραστική πτώση στον αριθμό των προσπαθειών διέλευσης “αποδεικνύει σίγουρα” ότι οι “φιλανθρωπικές οργανώσεις” και οι “ανεξέλεγκτες επιχειρήσεις τους ευθύνονται άμεσα για τη μαζική άφιξη των παράνομων μεταναστών”, πρόσθεσε η δήλωση.

Τα στοιχεία για τη μείωση δημοσιεύθηκαν από τον ιταλό υπουργό Εσωτερικών Μάρκο Μίντιτι την περασμένη εβδομάδα. Ο Μίντιτι – μέλος του Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος από το 1980 έως το 1991 – σίγουρα δεν υποκινείται από κάποια επιθυμία να προστατεύσει την Ευρώπη, αλλά απλώς αντέδρασε στην δημόσια πίεση επί του θέματος.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Politico, η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την ανάσταση της ακτοφυλακής της Λιβύης, μια από τις οργανώσεις που κατέρρευσε όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η κυβέρνηση Ομπάμα αποφάσισαν να καταστρέψουν την κυβέρνηση Καντάφι στη Λιβύη.

Η κατάρρευση της κυβέρνησης του Καντάφι χρησίμευσε για να ανοίξει η πόρτα για τη μαζική αφρικανική εισβολή, η οποία άρχισε μόνο σοβαρά μετά από αυτό το γεγονός.

“Όταν είπαμε ότι έπρεπε να ξαναστήσουμε την ακτοφυλακή της Λιβύης, φαινόταν σαν ένα μια ονειροπόληση. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έσωσαν 1.180 μετανάστες, ενώ το σύνολο των διεθνών οργάνων έσωσε μόνο 130. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ, “δήλωσε ο Μίνιτιτ σε συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη.

Στη συνέχεια ζήτησε από την ΕΕ “να διαθέσει στην Αφρική – και ιδιαίτερα στη Λιβύη, η οποία αντιπροσωπεύει σήμερα το 97% των αναχωρήσεων – την ίδια ποσότητα” προσπάθειας και πόρων “που αφιέρωσε πέρυσι για να σταματήσει την εισβολή στα Βαλκάνια.

“Ο Μίντιτι δεν αναμένει € 3 δισεκατομμύρια σε μια νύχτα”, ανέφερε η Politico, – αλλά θέλει η Ευρώπη να σκεφτεί να βρεθεί ένα “παρόμοιο ποσό” και θέλει να συμβεί γρήγορα, καθώς ο μηχανισμός λειτουργεί στη Λιβύη και πρέπει να διατηρηθεί”.

Οι πόροι αυτοί θα πρέπει να δεσμευτούν κυρίως για την προστασία των συνόρων, τόσο στην ακτή όσο και κατά μήκος των νότιων συνόρων της Λιβύης, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης και της κατάρτισης των υπηρεσιών ακτοφυλακής και συνοριοφυλάκων της χώρας.

Έτσι, οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι αναμένεται για άλλη μια φορά να σηκώσουν το βάρος για τις ηλίθιες αποφάσεις της ΕΕ. Στην πραγματικότητα, ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί να σταματήσει η εισβολή είναι η Ευρώπη να δηλώσει τον εαυτό της ως μη μεταναστευτικό προορισμό όπως η Ιαπωνία ή η Κίνα και κάνοντας χρήση βίας προκειμένου να σταματήσει η εισβολή.

* Ο λογαριασμός του C-Star στο Twitter διασκέδασε επίσης τις πρόσφατες στημένες αναφορές των μέσων μαζικής εξαπάτησης ότι το πλοίο δήθεν «διασώθηκε» από ένα πλοίο “φιλάνθρωπων” λαθρέμπορων που προωθούν την εισβολή. Στην πραγματικότητα, το C-Star αντιμετώπισε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα το οποίο επιδιορθώθηκε γρήγορα χωρίς εξωτερική βοήθεια και όλες οι αναφορές που λένε ότι έπρεπε να «σωθεί» είναι ψευδείς.

Tα παρακάτω σοκαριστικά video είναι από την Ιταλία. Το πρώτο από την πόλη Monfalcone στην Βόρεια Ιταλία και το άλλο από την Νάπολη με στρατιώτες (!) να μην μπορούν να συλλάβουν έναν αλλοδαπό, καθώς δέχονται επίθεση από όχλο αλλοδαπών.

https://www.youtube.com/watch?v=ZrLsGfbE7ME

 

https://www.youtube.com/watch?v=0rVYMJP6trE

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣπηγή

ΠΗΓΗ