Όταν o Αμερικανός δημοσιογράφος του FOX NEWS ο ρεπουμπλικανός GLENN BECK τα έβαλε με τον δήθεν άθεο κι αριστερό George Soros αποκαλύπτοντας την επιρροή που έχει στα Αμερικάνικα ΜΜΕ (Huffington Post κ.λπ.) …όχι τέσσερις (4) αλλά τετρακόσιοι (400!) ραβίνοι υπέγραψαν κοινή επιστολή προς τον ιδιοκτήτη του καναλιού FOX να τον σταματήσει δήθεν λόγω αντισημιτισμού …κι ο δημοσιογράφος …απολύθηκε.

Tώρα που η Ουγγαρία τα βάζει με τον Soros …ο οποίος δήθεν αντιπαθεί το Ισραήλ… το ίδιο το Ισραήλ …ζητάει από την Ουγγαρία να σταματήσει την καμπάνια εναντίον του και πάλι με πρόσχημα τον αντισημιτισμό.

Βέβαια ο Soros είναι παιδί των Rothschild — φοίτησε στο London School of Economics των Rothschild και ξεκίνησε την καριέρα του με 6.000.000 δολάρια που του έδωσαν οι Rothschild για χαρτζιλίκι να τα παίξει στο Χρηματιστήριο.

Επιπλέον οι Rothschild εκτός από προστάτες του Soros είναι και οι ιδρυτές του Ισραήλ και γι’ αυτό όλοι θα στηρίξουν Soros μέχρι θανάτου.

Και φυσικά πάντα θα χρησιμοποιούν το γνωστό επικοινωνιακό όπλο περί αντισημιτισμού για να υπερασπιστούν κάθε ψυχανώμαλο πράκτορα των Rothschild.

Παρακάτω ολόκληρο το άρθρο του “offtherecord.net.gr” από το οποίο μαθαίνουμε ότι ο Ισραηλινός πρέσβης καλεί την Ουγγαρία να σταματήσει την καμπάνια κατά του Τζορτζ Σόρος:

Πηγή: offtherecord.net.gr

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ουγγαρία ζήτησε να σταματήσει μια κυβερνητική εκστρατεία ενάντια στον εβραιο-αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος για την οποία οι εβραίοι ηγέτες δήλωσαν ότι προκαλεί περισσότερο αντισημιτισμό, μεταδίδει το Jewish Telegrapic Agency.

Είναι ηθική μας ευθύνη να φωνάξουμε και να καλέσουμε τις αρμόδιες αρχές να ασκήσουν την εξουσία τους και να τερματίσουν τον κύκλο αυτό”, δήλωσε ο Πρέσβης Yossi Amraniσε δήλωση το Σάββατο.

Καλώ τους συμμετέχοντες στην τρέχουσα εκστρατεία με πινακίδες και τους υπεύθυνους γι’ αυτήν να επανεξετάσουν τις συνέπειες. Προς το παρόν, πέρα από την πολιτική κριτική ενός συγκεκριμένου ατόμου, η εκστρατεία όχι μόνο προκαλεί θλιβερές αναμνήσεις αλλά σπέρνει επίσης μίσος και φόβο”, λέει η δήλωση του.

Διαφημιστικές πινακίδες τοποθετήθηκαν σε εθνικό επίπεδο, παρουσιάζοντας έναν χαμογελαστό Σόρος, ο οποίος γεννήθηκε στην Ουγγαρία, με τις λέξεις “Ας μην επιτρέψουμε στον Σόρος να γελάσει τελευταίος”. Η κυβέρνηση διαμαρτύρεται για το αίτημα του Σόρος προς την Ουγγαρία να επιτρέψει στους μετανάστες να εισέλθουν στη χώρα.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουγγαρίας απάντησε σε μια δήλωση: «Όπως και το Ισραήλ, η Ουγγαρία παίρνει μέτρα εναντίον όσων εκπροσωπούν κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της χώρας και των πολιτών της».

Οι Ούγγροι Εβραίοι ζήτησαν από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου να ακυρώσει μια επίσημη επίσκεψη στην Ουγγαρία, προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου, για να διαμαρτυρηθούν σε παρατηρήσεις του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν που επαινούσε τον ηγέτη της Ουγγαρίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, Miklós Horthy, όπως επίσης και για την εκστρατεία εναντίον του Σόρος.

Μία ημέρα μετά την δήλωση του Ισραηλινού Πρέσβη, το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ εξέδωσε και μια διευκρινιστική δήλωση λέγοντας πως είχε ως στόχο να αντιμετωπίσει τον προκύπτοντα αντισημιτισμό και όχι να υπερασπιστεί τον Σόρος.

Το Ισραήλ αποδοκιμάζει κάθε έκφραση αντισημιτισμού σε οποιαδήποτε χώρα και στέκεται με εβραϊκές κοινότητες παντού στην αντιμετώπιση αυτού του μίσους”, είπε ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών Emmanuel Nachson σε δήλωσή του την Κυριακή το βράδυ, η οποία χαρακτηρίστηκε ως “διευκρίνιση”.

Αυτός ήταν ο μόνος σκοπός της δήλωσης που εξέδωσε ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ουγγαρία. Σε καμία περίπτωση δεν έγινε η δήλωση για να αποθαρρύνει την κριτική στον Τζορτζ Σόρος, ο οποίος υποσκάπτει συνεχώς τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις του Ισραήλ χρηματοδοτώντας οργανώσεις που αμαυρώνουν το εβραϊκό κράτος και επιδιώκουν να του αρνηθούν το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του”, ανέφερε επίσης η δήλωση.

 

*Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου