(ΤΩΡΑ; “ΘΡΟΝΙΑΣΘΗΚΕ” ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ “ΧΩΘΗΚΕ”, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ! ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ‘ΕΣΑΕΙ’ !!!…)
Κατά μήκος των 64 χλμ. των συρο-ισραηλινών συνόρων βρίσκονται αντιμέτωποι με το δάχτυλο στη σκανδάλη (!) Ρώσοι και Ισραηλινοί από το βουνό Hermon στο βορρά μέχρι νότια στη Qunetra!
Η Ρωσία αθόρυβα και χρησιμοποιώντας ένα γεγονός που απασχόλησε το Ισραήλ και είδε το φως της δημοσιότητος πρόσφατα, μετακίνησε τις δυνάμεις της στην περιοχή, φέρνοντας το Τελ Αβίβ προ τετελεσμένου γεγονότος!
 
Αποτέλεσμα εικόνας για putin

Αποτέλεσμα εικόνας για putin
Πάνω από 400 Ρώσοι στρατιώτες αναπτύχθηκαν στις περιοχές Dara’a και Al-Quneitra στη Νότια Συρία σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές. Οι Ρώσοι έχουν ως αποστολή την διατήρηση της εκεχειρίας μεταξύ του συριακού Στρατού και των τζιχαντιστών.
Μάλιστα η ρωσική στρατιωτική αστυνομία ξεκίνησε ήδη τις περιπολίες στην Quneitra 13 χλμ., ή 8 μίλια από την ζώνη απεμπλοκής μεταξύ Ισραήλ-Συριακού Στρατού στα Υψώματα του Γκολάν.
Νωρίτερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μ.Νετανιάχου, είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για το σχέδιο της εκεχειρίας στη Συρία.
Δεν ήθελε με τίποτα ρωσικές δυνάμεις στο Γκολάν μια «ανάσα» κυριολεκτικά από τα σύνορα του με το μέλλον κανείς να μην μπορεί να το προβλέψει…
Ομως οι Ισραηλινοί το πάνε ένα βήμα παραπέρα και αναφέρουν πως δεν πρόκειται καν για στρατιωτική Αστυνομία αλλά για κανονικές ειδικές δυνάμεις πλήρως εξοπλισμένες!
Σχετική εικόνα
Ετσι κατηγορούν την Ρωσία πως μετέφερε «αθόρυβα» στρατεύματα στη Νότια Συρία και μάλιστα μόλις 8 χλμ από το Γκολάν παρά τις ισραηλινές αντιδράσεις.
H Mόσχα χρησιμοποίησε την αναταραχή που ξέσπασε μεταξύ Ιορδανίας και Ισραήλ για το τέμενος Αλ Άκσα, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταφορά δυνάμεων αθόρυβα και να προκύψει τετελεσμένο.
Ο αριθμός των Ρώσων Στρατιωτών είναι 800 και όχι 400 σύμφωνα με τους Ισραηλινούς. ενώ έχουν ήδη κατασκευάσει επιπλέον 4 με 6 φυλάκια μερικά εκ των οποίων 13 χλμ από τις ισραηλινές δυνάμεις στο Γκολάν.
Οι περισσότεροι έχουν στρατολογηθεί σε Τσετσενία, Νταγκεστάν και Ινγκουσετία, ομόσπονδες δημοκρατίες της Ρωσίας γνωστές για τον μουσουλμανικό εξτρεμισμό.
Η κρυφή στρατιωτική ανάπτυξη της Ρωσία έγινε στις 24 Ιουλίου, όταν όλοι ήταν απασχολημένοι με την κρίση που είχε ξεσπάσει με το τέμενος Αλ Ακσα.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για putin
Το Ισραήλ φοβάται ότι θα γίνει ότι και στη Daraa νωρίτερα αυτό το μήνα, που η Χεζμπολάχ δεν αποσύρθηκε από τις θέσεις της.
Ετσι τώρα Χεζμπολάχ και Ιράν μπορεί να εκμεταλλευτούν την ρωσική στρατιωτική ανάπτυξη και να εγκαθιδρύσουν στρατιωτική παρουσία στο Γκολάν με τις ευλογίες της Ρωσίας.
Κάτι που φέρνει άμεσα ισραηλινή εισβολή και το χάος….
Δείτε για περισσότερα στοιχεία, τα 2 σχετικά ‘βίντεο’ στα ακόλουθα ‘λίνκς’ :
https://www.youtube.com/watch?v=uWA3m5RUxH4
https://www.youtube.com/watch?v=nWaZ-1-PcHI
[Πηγή:http://www.pentapostagma.gr/2017/07/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%BF-%CE%BF-%CE%B2-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CF%86%CE%BD%CE%B9%CE%B4.html]
Συντακτική ομάδα “ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ”