Αρχική Uncategorized Τολμούν Εισαγγελείς & δικαστές να ζητήσουν μια Εξεταστική Επιτροπή για την Δικαιοσύνη...

Τολμούν Εισαγγελείς & δικαστές να ζητήσουν μια Εξεταστική Επιτροπή για την Δικαιοσύνη ;;;

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Αν τολμούν, Εισαγγελείς & Δικαστές, ας ζητήσουν από την Κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα μια Εξεταστική Επιτροπή για την Δικαιοσύνη – από το 1974 μέχρι και σήμερα – για να μάθουν όλοι οι Έλληνες ποιοι κατηγορούν ποιους και κατά πόσον κάποιοι από τους καταγγέλλοντες διαθέτουν το ηθικό και το θεσμικό ανάστημα να ομιλούν περί παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη και περί υπονόμευσης της Δημοκρατίας !!!

Πόσοι άραγε από τους καταγγέλλοντες θα έβγαιναν αλώβητοι από μια σύγχρονη Δίκη των Δικαστών (και των Εισαγγελέων) ;;;
Ενοχλεί κάποιους σήμερα η Βασιλική Θάνου στο γραφείο του Τσίπρα, αλλά δεν ενόχλησαν ποτέ τόσα χρόνια οι δεκάδες ανώτεροι και ανώτατοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, που στελέχωναν κομματικούς και κρατικούς μηχανισμούς και που, ενίοτε, φορούσαν – και φορούν ακόμη και σήμερα – υπουργικά κοστούμια.
Δεν ενοχλήθηκε ποτέ η θεσμική ευαισθησία των λειτουργών της Δικαιοσύνης, όταν συνάδελφοί τους διορίζονταν επικεφαλής στις δήθεν ανεξάρτητες αρχές και έκαναν επί 10ετίες τα στραβά μάτια, επιτρέποντας έτσι σε κάποιους να πλουτίζουν αθέμιτα, εξοντώνοντας τους ανταγωνιστές τους, εξολοθρεύοντας ελληνικές επιχειρήσεις και καταληστεύοντας ανενόχλητοι φορολογούμενους και καταναλωτές.

Δεν διαβάσαμε ποτέ βαρύγδουπες ανακοινώσεις και σπαρακτικά δελτία τύπου των συνδικαλιστικών τους οργάνων, όταν κάποιοι συνάδελφοί τους πιάνονταν με τη γίδα του εκάστοτε παραδικαστικού στην πλάτη, αλλά και όταν βοούσε ολόκληρο το σύμπαν για κάποιους άλλους συναδέλφους τους που, επειδή δεν έγιναν ποτέ τσακωτοί, συνεχίζουν να δικάζουν ακόμη και σήμερα τους Πολίτες, στα ακροατήρια όλων των Δικαστηρίων και όλων των βαθμών της Δικαιοσύνης.
Δεν θίχτηκε ποτέ μέχρι σήμερα ο καθωσπρεπισμός της 3ης εξουσίας, από το γεγονός ότι κάποιοι από τους λειτουργούς της, συνταξιοδοτούμενοι, καταλήγουν σταθερά, επί 10ετίες, στην μισθοδοσία, τις αντιμισθίες και τα μαύρα συσσίτια της διαπλοκής, για να χειρίζονται κάποιες “περίεργες” αναιρέσεις και να οδηγούν έτσι στην παραγραφή τεράστια οικονομικά – και όχι μόνον – εγκλήματα.
Δεν ακούστηκε ποτέ κανένα “θεσμικό κατηγορώ” για τον απόλυτο εξευτελισμό της Δικαιοσύνης, την ώρα που εν ενεργεία Εισαγγελείς και Δικαστές βλέπουν καθημερινά τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς τους να δικηγορούν μπροστά στα μάτια τους, στις αίθουσες των δικαστηρίων όλης της Ελλάδας, υπέρ τραπεζών, εργολάβων, νταβατζήδων και μιντιαρχών.
Δεν ντράπηκαν οι ενώσεις για το γεγονός ότι, για να παραπεμφθούν στην Δικαιοσύνη, για πρώτη φορά στην ιστορία αυτής της χώρας, οι διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών, χρειάστηκε να μεσολαβήσει μια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, για να αναγκαστούν έτσι οι Εισαγγελείς να πράξουν με καθυστέρηση 10ετιών το αυτονόητο, που όμως είχαν την υποχρέωση να διερευνήσουν αυτεπάγγελτα, από μόνοι τους, εδώ και πολλά χρόνια, αντί να κωφεύουν την ώρα που τα εγκλήματα του ελληνικού banking, όχι μόνο διαπράττονταν προκλητικά μπροστά στα μάτια τους, αλλά και τους καταγγέλλονταν εγγράφως  από βουλευτές, συλλογικότητες και απλούς Πολίτες.
Δεν ακούστηκε ποτέ τσιμουδιά περί παρέμβασης στη Δικαιοσύνη και περί υπονόμευσης της Δημοκρατίας, όταν τα πρόστιμα των μεγαλολαθρεμπόρων καυσίμων και οι δικογραφίες για τα δάνεια των κομμάτων, ακυρώνονταν ή και κατέληγαν στο αρχείο, με την γνωστή συνταγή των  “τροπολογιών μαϊμού”, που κατήγγειλε στην Βουλή μέχρι και ο Γιάννης Στουρνάρας, που, ακόμη και αυτός, φαντάζει πλέον θεσμικός και ηθικός ογκόλιθος μπροστά στους λειτουργούς της ελληνικής Δικαιοσύνης, οι οποίοι δεν τολμούν ακόμη και σήμερα να ανασύρουν από το αρχείο την δικογραφία για τα δάνεια των κομμάτων, ενώ βοά ολόκληρη η Ελλάδα για τις ψευδείς, πανομοιότυτες καταθέσεις των τραπεζοελλαδιτών, δια των οποίων επετεύχθη το σκάνδαλο της αρχειοθέτησης της.
Και δεν άνοιξε ποτέ κανένα ρουθούνι, για την προκλητική εξαίρεση της “συντεχνίας” από τις κάθε λογής μνημονιακές περικοπές και μειώσεις, αλλά και από τις εξαιρέσεις της από τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις περί πόθεν έσχες και ελέγχου τραπεζικών λογαριασμών.

Τολμήστε λοιπόν – αν αντέχετε – οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές, να ζητήστε μια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθούν, ένα προς ένα, όλα τα πεπραγμένα της ελληνικής Δικαιοσύνης από το 1974 μέχρι και σήμερα και, ιδιαίτερα, τα ονόματα των συνθέσεων των συμβουλίων και των εδρών που απάλλαξαν, αθώωσαν, αναίρεσαν, ακόμη και δήθεν υπέρ του νόμου, οδήγησαν σε παραγραφές, κλπ., όλα τα γνωστά ονόματα της ελληνικής διαπλοκής, εξασφαλίζοντάς στους κάθε λογής νταβατζήδες την αναγκαία ασυλία, προκειμένου να ολοκληρώσουν ανενόχλητοι το έγκλημα της καταλήστευσης της Πατρίδας μας και της βλάβης του δημοσίου συμφέροντος. Για να μάθουμε όλοι οι Έλληνες, ποιοι από τους συναδέλφους σας, δεν ήταν όλα αυτά τα χρόνια μόνο τυφλοί, αλλά ήταν, ταυτόχρονα, και κουφοί και μουγγοί, με τα στόματα μάλιστα μπουκωμένα από τα πολυτελή συσσίτια της διαπλοκής. Και, ακόμη, για να δούμε πόσα από αυτά τα ονόματα ταυτίζονται σήμερα με τους καταγγέλοντες, που φωνάζουν ενσυνείδητα αδίκως, αφού γνωρίζουν ότι το όνομα της Βασιλικής Θάνου δεν παίζει σε κανενός είδους νταραβέρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

EY: Η Generation Z είναι αισιόδοξη για το μέλλον της, παρά την πανδημία

Πρόσφατη έρευνα σε περισσότερους από 6.000 ενεργούς και πρώην συμμετέχοντες σε εκπαιδευτικά προγράμματα του JA Worldwide, από 17 χώρες, αποκαλύπτει ότι οι νέοι 16-25...

ΕΕ-ΗΠΑ: Πλησιάζει η ανακωχή στη διαμάχη Βρυξελλών-Ουάσινγκτον για τις επιδοτήσεις στην αεροπορική βιομηχανία

Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη αναμένεται να ανακοινώσουν σήμερα πενταετή αναστολή των δασμών στη 17χρονη διαμάχη τους για τις επιδοτήσεις για αεροσκάφη, γεγονός που...

Alpha Bank: Εγκρίθηκε η ΑΜΚ των 800 εκατ. – Β. Ψάλτης: Ισχυροποιείται ο όμιλος

Ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Alpha Bank που συγκλήθηκε σήμερα 15 Ιουνίου 2021, την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 800 εκατ. ευρώ. Τόσο...

Στο «Visit Greece App» οι 545 ελληνικές παραλίες με «Γαλάζια Σημαία»

Σε μια ουσιαστική και χρήσιμη αναβάθμιση της επίσημης εφαρμογής του ΕΟΤ «Visit Greece App» προχώρησε το Υπουργείο Τουρισμού, ενσωματώνοντας τον κατάλογο με τις 545...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!