Στις 21 Αυγούστου θα έχουμε ολική έκλειψη ηλίου, ορατή σε μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ερυθρός Σταυρός, Νοσοκομεία, Αστυνομία όλοι προετοιμάζονται για μια πιθανή …Εθνική Καταστροφή: μπλακάουτς στο Ίντερνετ κ.ο.κ.

Η επερχόμενη ηλιακή έκλειψη, η πρώτη σε 99 χρόνια που όπως αναφέρεται θα αναστατώσει τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, έχει προκαλέσει την αγωνιά σε…. τόσους πολλούς κατοίκους ώστε οι έκτακτες προετοιμασίες σε επίπεδο καταστροφών έχουν τεθεί σε εφαρμογή και λόγω του μεγάλου αριθμού των ταξιδιωτών που προβλέπεται να έρθουν από παντού στα επίκαιρα σημεία από όπου θα παρακολουθήσουν το σπάνιο αυτό φαινόμενο.

Περίπου 7,4 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να εγκατασταθούν σε μια ζώνη πλάτους 70 μίλια στις ΗΠΑ, για να παρακολουθήσουν την σκιά που θα καλύψει τον ήλιο επί δύο ολόκληρα λεπτά στις 21 Αυγούστου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα εκπαίδευσης GreatAmericanEclipse.com . Η περιοχή όπου ο
ήλιος θα σκοτεινιάσει εντελώς εκτείνεται από το Όρεγκον ως την Νότια
Καρολίνα.

Το όλο κλίμα που έχει καλλιεργηθεί προκαλεί μια έντονη αίσθηση πανικού γιατί πολλοί άνθρωποι φοβούνται μια επικείμενη καταστροφή εξαιτίας της έκλειψης. Όπως αναφέρεται, το Όρεγκον έχει πληθυσμό 4 εκατομμυρίων ανθρώπων και με την έκλειψη αναμένεται να αυξηθεί ο πληθυσμός άλλο 1
εκατομμύριο επισκέπτες για λίγες μέρες.

Στο Μισούρι, οι προετοιμασίες μοιάζουν σαν να περιμένουν μια μεγάλη χιονοθύελλα, ενώ στο Κάνσας, μια πολιτεία που θα βρεθεί στο επίκεντρο του φαινομένου, ο Chris Hernandez, εκπρόσωπος της πολιτείας, χαρακτηρίζει την έκλειψη σαν μια παγκόσμια «γιορτή».

Όλοι αυτοί αναμένεται να προκαλέσουν αλλεπάλληλα μποτιλιαρίσματα στους κρατικούς και τοπικούς δρόμους τις ημέρες πριν και μετά την έκλειψη.

Έχουν ληφθεί μέτρα για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, όπως , λέει ο Brad Kieserman, αντιπρόεδρος των επιχειρήσεων αντιμετώπισης εθνικών καταστροφών και του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

«Κάποια από αυτά τα μέρη δεν πρόκειται ποτέ να δουν ξανά κίνηση όπως αυτή, ενώ σε ορισμένες
περιοχές, ο πληθυσμός θα είναι διπλός ή τριπλός, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι επισκέπτες, θα χρειαστούν χιλιάδες μπουκάλια νερού, καταλύματα και τουαλέτες και, φυσικά, ηλιακά γυαλιά.

Στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας, το κύριο μουσείο της πόλης αγόρασε 5.000 μπουκάλια νερού για τους διψασμένους θεατές της έκλειψης και η δημαρχεία της πόλης σχεδιάζει να επιστρατεύσει φορτηγά για να ξαναγεμίσει τους προγραμματισμένους σταθμούς νερού.

Στο Wyoming, το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου, Grand Teton, έχει νοικιάσει επιπλέον 200
φορητές τουαλέτες για να φιλοξενήσει «την πιο πολυσύχναστη μέρα στην ιστορία του», όπως λέει ο Kathryn Brackenridge, συντονιστής της έκλειψης για την πόλη Jackson, του Wyoming. Ο ίδιος έχει οριστεί νωρίτερα αυτό το έτος για να οργανώσει τις λεπτομέρειες σχετικά με την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης και το μάρκετινγκ που σχετίζονται με την ηλιακή έκλειψη.

Τα τοπικά ξενοδοχεία έχουν ήδη κλείσει από τώρα με $1,000 την βραδιά ενώ ο Ερυθρός Σταυρός ετοιμάζει εκατοντάδες καταφύγια έκτακτης ανάγκης στις 12 πολιτείες που θα είναι ορατή η έκλειψη.

Οι κεραίες κινητής υπηρεσίας Cellular service θα έχουν πρόβλημα να εξυπηρετήσουν επιπλέον
1,5 εκατομμύριο ανθρώπων ανά πολιτεία.Τα κινητά τηλέφωνα, οι υπηρεσίες GPS και οι υπηρεσίες Internet smartphone, πιθανόν θα μπλοκαριστούν και να μην λειτουργήσουν κοντά στη ζώνη έκλειψης.

Αλλά το πιο ενδιαφέρον από όλα αυτά όπως αναφέρεται, είναι ότι : Αυτό το γεγονός είναι ευκαιρία για το βαθύ κράτος να ετοιμάσει κάτι πονηρό και να το επιβάλλει φυσικά μετά στην έκλειψη Ήλιου.

Είναι γνωστό πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν αναφορές ότι το τσουνάμι οπού χιλιάδες
άνθρωποι έχασαν την ζωή τους είχε προκληθεί σκόπιμα.

Αυτοί πάντα βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία και χτυπούν όπως την 9/11 και στη
συνέχεια το απέδωσαν στην τρομοκρατία.

Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί λίγες μέρες πριν, ή μάλλον μετά γιατί πιστεύεται ότι δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν ένα μεγάλο χτύπημα ανταποδίδοντας το στην έκλειψη ηλίου.

Λουκ. 21,25        Ως προς δε την δευτέραν παρουσίαν, θα γίνουν πρωτοφανή και καταπληκτικά φαινόμενα στον ήλιον και την σελήνην και τα αστέρια. Εις δε την γην θα καταλάβη τα έθνη μεγάλη στενοχωρία και φόβος και αμηχανία πολλή, καθώς τα τεράστια ορμητικά κύματα της θαλάσσης με θόρυβον πολύν και σάλον θα ορμούν να κατακλύσουν την γην.

Λουκ. 21,26        Οι άνθρωποι θα παραλύουν και θα χάνουν τας αισθήσεις των και θα είναι σαν νεκροί από τον φόβον δι’ αυτά, που θα βλέπουν, και δια τα άλλα μεγάλα κακά, που θα περιμένουν να επιπέσουν εναντίον της οικουμένης. Διότι αι δυνάμεις, που κρατούν την αρμονίαν του σύμπαντος, θα σαλευθούν και θα κλονισθούν.

Λουκ. 21,27        Και τότε θα ιδούν τον υιόν του ανθρώπου να έρχεται επάνω εις ολόφωτον νεφέλην με δύναμιν και δόξαν πολλήν.

Λουκ. 21,28         Οταν δε θα αρχίσουν αυτά να γίνωνται, σεις οι πιστοί οπαδοί μου, σηκωθήτε επάνω γεμάτοι ελπίδα και σηκώστε τα κεφάλια σας προς τον ουρανόν όχι με φόβον, αλλά με χαράν και ελπίδα, διότι πλησιάζει πλέον η απαλλαγή από τα δεινά της παρούσης ζωής και η ένδοξος σωτηρία σας εις την βασιλείαν των ουρανών”.

Λουκ. 21,34        Προσέχετε δε τους εαυτούς σας, μήπως γίνουν βαρειές οι καρδιές σας και ασυγκίνητες στον λόγον του Θεού από την κραιπάλην και από την μέθην και από τας βασανιστικάς φροντίδας της παρούσης ζωής. Να είσθε άγρυπνοι, μήπως τυχόν και μέσα εις την κατάστασιν αυτήν της πνευματικής χαλαρώσεως και παραζάλης πέση επάνω σας άξαφνα η μεγάλη εκείνη ημέρα της δευτέρας παρουσίας.

Λουκ. 21,35        Διότι πράγματι σαν παγίδα θα έλθη η ημέρα εκείνη και θα συλλάβη απροετοιμάστους όλους αυτούς, οι οποίοι ξένοιαστοι εις την αμαρτωλήν και κοσμικήν ζωήν των κάθονται επάνω εις την γην.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ