Αρχική Απόψεις ΤΑ "ΣΚΥΛΙΑ" ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΛΥΧΤΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ - Η Ρωσική...

ΤΑ “ΣΚΥΛΙΑ” ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΛΥΧΤΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ – Η Ρωσική “αρκούδα” παραμονεύει

 

 Τα Ισλαμικά “σκυλιά”, της εγκληματικής φυσιογνωμίας του Αλβανού Πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, αλυχτούν βγάζοντας μίσος που θα αναφλέξει τα Βαλκάνια. Είναι έτοιμος στην εφαρμογή του σχεδίου του, περί της Μεγάλης Αλβανίας,  να ανάψει το φυτίλι της βόμβας που κρατάει στα χέρια του! Αφού υποκινεί τις δραματικές εξελίξεις στα Σκόπια! Πιο συγκεκριμένα:

Το πολιτικό θερμόμετρο των αντιπαραθέσεων ξεκίνησε από τα Σκόπια και έπιασε ταβάνι την 1η Μαρτίου, όταν ο Πρόεδρος των Σκοπίων Τζόρτζε Ιβάνοφ, αρνήθηκε να δώσει στους Σοσιαλδημοκράτες την εντολή κυβέρνησης!

Ο οποίος επικαλέστηκε ως δικαιολογία τον κίνδυνο που διατρέχει η χώρα και η ανεξαρτησία της! Από τη στιγμή που στις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2016 το χριστιανοδημοκρατικό (δεξιό) κόμμα που κυβερνούσε, έχασε από τους Σοσιαλδημοκράτες. Ωστόσο, ούτε αυτοί αποκόμισαν την απαραίτητη πλειοψηφία ώστε να σχηματίσουν κυβέρνηση!

Μετά λοιπόν, από μεγάλο διάστημα ακυβερνησίας, το πρώτο κόμμα SDSM υποστηρίχθηκε από τρία (3) εθνοτικά αλβανικά κόμματα και έτσι οι Σοσιαλδημοκράτες απέκτησαν τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης…

 

“Αλβανική Πλατφόρμα” και Έντι Ράμα!

 

…την οποία αρνήθηκε ο Πρόεδρος των Σκοπίων! Ο οποίος ανέφερε ως βασικό επιχείρημα της απόφασής του το γεγονός της στήριξης των Σοσιαλδημοκρατών από την “Αλβανική Πλατφόρμα”! Που είναι ένας συνασπισμός τεσσάρων (4) αλβανικών κομμάτων, τα οποία κατέλαβαν όλα μαζί στις εκλογές του Δεκεμβρίου, 20 έδρες και υποκινούνται από τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα!

Είπε λοιπόν, ο Πρόεδρος των Σκοπίων Τζόρτζε Ιβάνοφ:

«Η “Αλβανική Πλατφόρμα” είναι ένα μετεκλογικό ντοκουμέντο που συντάχθηκε και υπογράφηκε σε μια ξένη χώρα, στο υπουργικό συμβούλιο ενός ξένου κρατικού παράγοντα και με τη μεσολάβηση του Πρωθυπουργού μιας ξένης χώρας Έντι Ράμα…

Η “Αλβανική Πλατφόρμα” απειλεί την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της χώρας, φέρνοντάς την σε θέση υποτέλειας και εξάρτησης από άλλο κράτος. ΜΕ αυτήν (την “Αλβανική Πλατφόρμα”) η Δημοκρατία της Μακεδονίας εκβιάζεται και τίθενται σε κίνδυνο ο ενιαίος χαρακτήρας της, η κυριαρχία και η ανεξαρτησία της»!

Επίσης, θεωρεί πως εάν δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, τότε, θα αρχίσουν οι παραχωρήσεις προς την αλβανική μειονότητα, όπως να ορισθούν ως επίσημη γλώσσα τα αλβανικά, και σε περιοχές που δεν υπάρχει αλβανόφωνο στοιχείο!

 

Χάος επικρατεί στα Σκόπια!

 

Παρά ταύτα,  το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και τα κόμματα της αλβανικής μειονότητας προχώρησαν σε εκλογή Προέδρου της Βουλής τους, για πρώτη φορά Αλβανού!

Αυτό πυροδότησε τις μάζες, που εισέβαλαν στο Κοινοβούλιο, ξυλοφορτώνοντας και τραυματίζοντας Βουλευτές!

Μπροστά σε αυτήν την χαοτική κατάσταση, ο Πρόεδρος των Σκοπίων συγκάλεσε συνάντηση όλων των κομμάτων και απεύθυνε διάγγελμα όπου ζητούσε νηφαλιότητα και ψυχραιμία από τους πολίτες. Όμως, τα Σκόπια είναι ένα καζάνι που βράζει και οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες!

 

Η Ρωσική “αρκούδα” …παραμονεύει!

 

Αυτήν τη συθέμελη αναταραχή στα Σκόπια παρακολουθεί η Ρωσία και το ΥΠΕΞ της έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η πολιτική κρίση στην ΠΓΔΜ προκλήθηκε από εξωτερικές ωμές παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις αυτής της χώρας και επιδεινώνεται. Επιδεινώνεται με την ενεργό συνδρομή των ηγετών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που επιχειρούν να επιβάλλουν την “Αλβανική Πλατφόρμα”, που συντάχθηκε στα Τίρανα, στο γραφείο του Πρωθυπουργού υπό τον Χάρτη της λεγόμενης Μεγάλης Αλβανίας, με τον οποίο προβάλλονται εδαφικές αξιώσεις σε περιοχές των γειτονικών χωρών, του Μαυροβουνίου, της Σερβίας, της ΠΓΔΜ και της Ελλάδος»!

 

Μας αρέσει, όταν επιβεβαιωνόμαστε…

 

Πόσες και πόσες φορές δεν ασχοληθήκαμε με το σατανικό σχέδιο της δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”; Πόσες και πόσες φορές δεν φέραμε στην επιφάνεια, όταν όλοι σιωπούσαν, αυτόν τον σχεδιασμό;;

Όπως, επί παραδείγματι, όταν γράφαμε μεταξύ των άλλων στο άρθρο της 30ης Ιανουαρίου 2017 με τίτλο: “ Η γέννηση της ιδέας της “Μεγάλης Αλβανίας”:

«…Επιστρέφοντας στο ξετύλιγμα του κουβαριού αυτού του μεγάλου Εθνικού ζητήματος, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, καταγράφοντας την αδιάψευστη και φερέγγυα πηγή μας, για τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”! Μετά τον θάνατο του Γιόσιπ Μπροζ Τίτο της Ενιαίας Γιουγκοσλαβίας (Πρόεδρός της από 14 Ιανουαρίου 1953 – 4 Μαίου 1980), εισήλθαμε στη διαδικασία της διάλυσης της Ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, με σκοπό τις αλλαγές στα Βαλκάνια και τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”, αρχικά με αυτόνομες Αλβανικές οντότητες! Παρακάτω αναφέρουμε κάποιες από αυτές:

Κοσσυφοπέδιο (περιοχή της Σερβίας, στη συντριπτική πλειοψηφία είναι Αλβανοί), Τέτοβο (περιοχή των Σκοπίων με αυξημένο το Αλβανικό στοιχείο), Μπουγιάνοβατς (πόλη της νότιας Σερβίας στα σύνορα με την ΠΓΔΜ), Ούλτσιν Μαυροβουνίου (στην πλειοψηφία είναι Αλβανοί οι 10-11 χιλιάδες κάτοικοι αυτής της πόλεως), Τσαμουριά (κατά τους Αλβανούς τμήμα της Ηπείρου στη βορειοδυτική Ελλάδα, σχετιζόμενη με τους Τσάμηδες που διεκδικείται από την Αλβανία στο πλαίσιο αλυτρωτισμού τους)!!»!

 

Είχαμε …προλάβει τον ΥΠΕΞ Λαβρόφ…

 

…όταν προαναγγέλλαμε, τη δήλωσή του Ρώσου ΥΠΕΞ, περί απαγορευτικού στην Αλβανία του σχεδίου της, περί της “Μεγάλης Αλβανίας”, γράφοντας στο άρθρο της 23ης Φεβρουαρίου 2017: “Φωτιά στα Βαλκάνια”:

«…Είναι βέβαιο σύμφωνα με την πηγή μας, ότι ο Βλαδιμίρ Πούτιν μετά την αυτοκρατορική κάθοδό του στη Συρία και γενικά στη Μέση Ανατολή, αλλά και την ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, έχει στρέψει την προσοχή του στη διείσδυση της Ρωσίας στα Βαλκάνια!

Που δεν βρίσκει αντίθετο τον Ντόναλντ Τραμπ, παρ΄ ότι έκανε προ ημερών δήλωση για την Κριμαία και βγήκε προς τα έξω πως ενόχλησε τον Πούτιν. Η δήλωση αυτή εκτιμάται πως έγινε για εσωτερική κατανάλωση των επικριτών Τραμπ στις ΗΠΑ!

Αφού όλοι γνωρίζουν πως ο επανασχεδιασμός  των Βαλκανίων δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη Ρωσική συγκατάθεση με συγκεκριμένες οικονομικές και πολιτικές επιρροές!!»!

 

Τι κάνει η ελληνική κυβέρνηση;;

 

Διαβλέποντας όλους αυτούς του κινδύνους, επισημαίναμε στην ελληνική κυβέρνηση, στο άρθρο της 27ης Ιανουαρίου 2017: “Η Αλβανία θέλει να γίνει η Ελλάδα το νέο Κόσσοβο”:

«…Σε αυτό το οργανωμένο διαχρονικά σχέδιο της Αλβανοποίησης της Ελλάδος, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει παίξει και εξακολουθεί να παίζει η Αλβανική Πρεσβεία της Αθήνας και το αντίστοιχο Προξενείο τους, με τη δημιουργία ισχυρών Αλβανικών θυλάκων στο λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος!! Όπως, τα Γιάννενα, η Ηγουμενίτσα, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, η Καστοριά, νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη, η Ζάκυνθος κα.! Σε αυτό το σχέδιο σημαντικό ρόλο έχει παίξει επίσης, η Αλβανική Μαφία των Βαλκανίων, η οποία με τα τεράστια έσοδα που διαθέτει, χρηματοδοτεί με μυστικά κονδύλια κάθε δραστηριότητα του Αλβανικού στοιχείου στην Ελλάδα! Όπερ μεταφράζεται, σε αγορά, όχι μόνο κατοικιών, αλλά ολόκληρων πολυκατοικιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, ενοικίαση – αγορά περιπτέρων σε διάφορα επίμαχα και κομβικά σημεία της Ελληνικής Πρωτεύουσας, αλλά και άλλων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα τα περίπτερα, έχει διαπιστωθεί, ότι κατά βάση χρησιμοποιούνται ως υποσταθμοί της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αλβανίας! Οι κινήσεις της Αλβανικής Πρεσβείας και του Προξενείου τους, χαρακτηρίζονται από τις Μυστικές Υπηρεσίες τους, ότι πρέπει να διέπονται από: μεθοδικότητα, οργάνωση, διεισδυτικότητα και η κίνηση να είναι αθόρυβη! Στοιχεία που λείπουν από την πολιτική νομενκλατούρα της Πατρίδος μας!»!

 

Διά ταύτα!

 

Η ακυβερνησία στα Σκόπια, η αμφισβήτηση του Έντι Ράμα στην Αλβανία, η νέα ακυβερνησία στην Κροατία με την παραίτηση της κυβέρνησής της, προβλέπουν ένα “θερμό” καλοκαίρι!

Είναι έτοιμη η κυβέρνησή μας να αντιμετωπίσει τις ραγδαίες αυτές εξελίξεις;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Η Αθήνα ζητά δεύτερο Beriev από τη Μόσχα- Συνδρομή και από ευρωπαϊκές χώρες

Στη μανία της πύρινης λαίλαπα έχει παραδοθεί η χώρα. Η Αττική, η Βόρεια Εύβοια και η Ηλεία ζουν έναν εφιάλτη, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις...

Φωτιά στη Φωκίδα: Εκκενώνεται και ο Τολοφώνας – Μήνυμα του 112

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στη Δωρίδα Φωκίδας. Στις 22:10 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του Τολοφώνα στην Ερατεινή, ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί οι εκκενώσεις της Ελαίας και της Καλλιθέας.  Η φωτιά είχε...

Πέρασε την Εθνική Οδό η φωτιά – Εκκενώνονται Άγιος Στέφανος, Καπανδρίτι και Πολυδένδρι

Εντολή δόθηκε για άμεση εκκένωση σε Καπανδρίτι, Πολυδένδρι και Άγιο Στέφανο δόθηκε στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης, όπως έκανε γνωστό ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής...

Τα μέτρα στήριξης των πληγέντων από την πυρκαγιά στην ΒΑ Αττική

Πέντε άξονες δράσης για την αποκατάσταση των πληγέντων από τις πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης αποφασίστηκαν σε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών,...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!