Αρχική Απόψεις Τα μυστικά του μεταμοντέρνου εκφασισμού

Τα μυστικά του μεταμοντέρνου εκφασισμού

Προχθές, το…γ(ε)λοιώδες ΣΚΑΪ (όπως και όλα τα συστημικά mediaka συγκροτήματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και αλλαχού) δεν…έσκασε, τουναντίον δήλωσε, ότι…ανακουφίστηκε λόγω της εκλογής του Εμμανουέλ Μακρόν στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας! Το σίγουρο είναι, ότι όλα αυτά τα…ανδροειδή-υποτακτικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων λίαν συντόμως θα ανακουφιστούν ξανά, αυτή τη φορά όμως ελέω…μεταβολικών διεργασιών, οι οποίες άπτονται της αποβολής των αχρήστων υλικών μακρόθεν του ανθρωπίνου σώματος, τουτέστιν…αφόδευση! Ούτως ειπείν, θα…χεστούν πάνω τους από τα γεγονότα, που θα προκύψουν εξ’ αιτίας της Ισλαμοποίησης της Ευρώπης, (της ποιας;;) τους θύλακες της Ισλαμικής τρομοκρατίας, η οποία με τις ευλογίες των διορισμένων παπαγάλων των τραπεζιτών τύπου Μακρόν, έχει εμφιλοχωρήσει σε κάθε Ευρωπαϊκό κράτος και από τα…μεταλλαγμένα, τοξικά (υπο)προϊόντα του πολυπολιτισμού (τα τρώμε καιρό στην μάπα αυτά τα…φρούτα) και της ανοιχτής κοινωνίας!!

 

Ομιλώντας για…ανοιχτά μέρη και περιττώματα, εκπορευόμενα από το ορθό, δεν…ορθοτομώ τον λόγο της αληθείας, όταν σας λέγω, ότι σε 5 χρόνια από σήμερα, όλες απαξάπασες οι μεγάλες Γαλλικές πόλεις δεν θα βλέπονται!! Ωσάν την…Μπριτζίτ! Μπίχλα, μπάχαλο, τεμένη, βανδαλισμοί, βιασμοί, παιδοφιλία, δικαϊκός κώδικας διαβίωσης της Σαρία ακόμη μέσα στους δρόμους, σύσταση συμμοριών, αντάρτικο πόλεων και σφαγές για ψύλλου πήδημα ημών των…απίστων, θα είναι μόνο μερικά από τα…δωράκια της διακυβέρνησης Μακρόν προς τον φίλο Γαλλικό λαό. Της διακυβέρνησης αλλά και του…διακυβεύματος, αφού είχαν βλέπετε πονταριστεί πολλά επάνω στην εκλογή του. Ποια είναι αυτά;; Κατ’ αρχάς, ότι πιο διαστροφικό και εμετικό έχει επιλεγεί στην ιστορία της ανθρωπότητας, το οποίο αντιβαίνει την φυσική νομοτέλεια της ίδιας της ανθρώπινης φύσης. Τουτέστιν, μια συγκαλυμμένη απόπειρα γενοκτονίας, ήτοι δημογραφική αλλοίωση και πολιτισμική αποδόμηση της γηραιάς ηπείρου.

Αν και εμβαπτισμένος στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ του“αντιρατσισμού”, ο σκοπός είναι ακραιφνώς…ρατσιστικός!! Πρόκειται για την βαθμιαία εξάλειψη όλων ημών των…πτωχών πλην τιμίων, αυτοχθόνων Ευρωπαίων! Δίχως φυλετικά και πολιτιστικά διακριτικά στοιχεία και άρα δίχως αντιστάσεις, έρμαιο και βορά στον…μεταμοντέρνο μας νταβατζή, σε συνθήκες δουλοπαροικίας!! Από ποιους νοσηρούς εγκεφάλους λαμβάνει σάρκα και οστά;; Μα από τους…ερμαφρόδιτους εκπροσώπους της οικονομικής και γραφειοκρατικής Ελίτ των τραπεζιτών, όπως ο Μακρόν.

 

Από αυτά τα χαϊδεμένα και κλωνοποιημένα…μειράκια του σωλήνα σε συνθήκες εργαστηρίου!! Γελώ τώρα που έγραψα κλωνοποιημένα διότι κατά την πληκτρολόγηση βγήκε κατά λάθος…κωλόπαιδα, δηλαδή…ΚΚ!! Ίσως είναι σημαδιακό. Ουδόλως να απορήσετε, εάν ο Εμμανουέλ Μακρόν, πέραν του γνωστού και μή εξαιρετέου εφηβικού αμαρτήματος του, είχε προσχωρήσει παλαιόθεν στις τάξεις (δεν ξέρω σε ποια…τάξη ακριβώς το έκανε) της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς! Όπως ακριβώς η Ντόρα Μπακογιάννη! Η μόνη τους διαφορά είναι, ότι ο Μακρόν δεν το…μολογάει ούτε στον εαυτό του, ενώ η Ελληνίς πολιτικός επαίρεται και βροντοφωνάζει γιομάτη περηφάνια, ότι έχει περάσει από τους Τροτσκιστές-Λενινιστές διότι τοιαύτη…περατσάδα την έχει ωσμώσει με τις γνήσιες φωνές της λαϊκής αντίστασης, ενώ της έχει προσδώσει απαράμιλλο κύρος στην αφεντομουτσουνάρα της μιας και οι Νεοέλληνες ραγιάδες έχουν αναγορεύσει την Αριστερά σε…ιερή αγελάδα, απολαμβάνουσα κάθε είδους προνομίου.

 

Εμπρός λοιπόν για μια Ευρώπη, που δεν θα είναι…Ευρώπη διότι η μεσαία και εργατική τάξη των Ευρωπαϊκών εθνικών πληθυσμών έχει ήδη φτωχοποιηθεί, αφού οι αγαπημένες του Μακρόν πολυεθνικές θα την…κάνουν με ελαφρά από τας Ευρώπας για φτηνά εργατικά χέρια με αποτέλεσμα τα λαϊκά στρώματα να ρίχνονται στον καιάδα της ανεργίας ή να ευτελίζονται με ένα…Κινεζικό μεροκάματο της πλάκας! Για μιαν Ευρώπη, που δεν θα είναι Ευρώπη διότι, ως απότοκος της παραπάνω άθλιας δημοσιονομικής πολιτικής και του σχεδόν ανύπαρκτου κοινωνικού κράτους, οι γηγενείς Ευρωπαίοι πολίτες υποχρεώνονται εκ των πραγμάτων να μην τεκνοποιούν, συνεπώς επέρχεται αύξηση της υπογεννητικότητας, ενώ αρκετοί από αυτούς οδηγούνται στην εξορία, εγκαταλείποντας τις πατρίδες τους!

 

Για μιαν Ευρώπη, που δεν θα είναι Ευρώπη διότι αυτό, που ισχύει πλέον είναι η θέσπιση φυλετικών διακρίσεων…από την ανάποδη, είτε με την καταβολή παροχών και επιδομάτων προς πρόσφυγες (=λιποτάκτες) και λαθρομετανάστες, τα οποία ειρήσθω εν παρόδω θα τα πληρώσει η…καμπούρα του μέσου Γάλλου και λοιπού Ευρωπαίου πολίτη, είτε μέσω μιας ιδιότυπης ασυλίας, τόσο σε νομικό επίπεδο ως φυσικά πρόσωπα, όσο και σε κοινωνικοπολιτισμικό, σε οτιδήποτε το ξένο και  το αλλότριο προς τον Δυτικό πολιτισμό από τα…ξενόφιλα, ανδράποδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα οποία κυβερνούν σήμερα τα πλείστα Ευρωπαϊκά έθνη. Η παρουσία τους διασφαλίζει το να πληγεί ανεπανόρθωτα ο ΕλληνοΡωμαϊκός πολιτισμός για να τον αντικαταστήσουν με κάτι…τερατογενώς μεταλλαγμένο! Το οποίο αργότερα δεν θα έχει καν την ανάγκη ολετήρα αλλά το παραχθέν προϊόν θα καταρρεύσει από μόνο του κάνοντας την Παγκόσμια Τραπεζική Ελίτ να τρίβει τα χέρια της γι’ αυτήν την μελλοντική αύξηση της…εντροπίας απανταχού στον πλανήτη!!

 

Σας θυμίζω, ότι τα τελευταία χρόνια το Παρίσι δέχθηκε τόσα πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα με εκατόμβη θυμάτων, όσα δεν είχε δεχθεί σε ολόκληρη την ιστορία του!! Θέλετε να μάθετε τα αποτελέσματα των Γαλλικών εκλογών στην πόλη των Παρισίων;;; Στον πρώτο γύρο, μόνο το…3% των Παριζιάνων ψήφισε Λεπέν, ενώ στον δεύτερο γύρο η κάλπη ανέβασε το ποσοστό αυτό σε…σκάρτο 10%!! Κι όμως, τα εν λόγω αποτελέσματα αληθινά εισί και ουχί…κάλπικα!! Μαζοχισμός;;; Απώλεια εγκεφαλικών νευρώνων από την αλλαγή της…χημικής σύνθεσης της ατμόσφαιρας;;; Συνεχιζόμενη πλύση (αν)εγκεφάλου από τα media, κάνοντας λόγο για τον δράκο (όχι τον…Γιάγκο) της ακροδεξιάς, η οποία ενσαρκώνονταν στο πρόσωπο της Μαρίν, ούτως ώστε να εκπληρωθεί το ρηθέν: “με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας μπορείς να ξεγελάσεις μάζες ολόκληρες για πάντα!!”;;

 

Όποια και αν είναι τα αίτια, η εκλογή Μακρόν θα οδηγήσει την Γαλλία σε ένα άμεσο ταξίδι στον χωροχρόνο!! Σε συνθήκες…Χαλιφάτου! Δεν ξέρω εάν θυμάστε ακόμη την παλαιά διαφήμιση του Ajax για τα τζάμια, η οποία έλεγε: “Τα κάνει αόρατα!!”;; Κατ’ ανάλογο τρόπο, το εν λόγω πουλημένο τομάρι θα μετατρέψει επί…μακρόν τα τέκνα του Ναπολέοντα στο: “Τα κάνει…αγνώριστα!!” Ωσάν την…Νεαντερτάλια γιαγιά του!! Είχε μάλιστα το θράσος κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να επικαλείται τον όρο “εμφύλιο πόλεμο”, εάν η Μαρίν Λεπέν εκλέγονταν Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.
Ουδέποτε υπήρξα προφήτης (τουλάχιστον στον…τόπο μου) αλλά θα μου επιτρέψετε να κάνω μια πρόβλεψη. Κατά την διάρκεια της θητείας του Μακρόν, όντως η Γαλλία (και δυστυχώς όχι μόνο αυτή) θα έχει εμφύλιες συρράξεις, κατά την διάρκεια των οποίων τα…κοιμώμενα νεοζόμπι θα τραγουδούν το “Imagine” του John Lenon ενώ στις γειτονιές θα…τραγουδούν τα Καλάζνικοφ!! Πολύ φοβάμαι δε, ότι μέσα στα επόμενα έτη, όχι μόνο η Λεπέν αλλά, ούτε και ο στρατός θα μπορεί να βάλλει τα πράγματα σε τάξη.
Κάπου διάβασα, ότι ύστερα από την νίκη του Μακρόν θα πρέπει όλοι μας να βάλουμε στο προφίλ μας στο facebookτην Γαλλική σημαία, ως συμπαράσταση στον φίλο Γαλλικό λαό για τα επερχόμενα δεινά, που θα του ξημερώσουν. Η αφεντιά μου σκοπεύει να βάλλει μια φωτό του Αστερίξ! Διότι έγινε αυτό, που πάντα φοβόταν. Του…έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι!
Τα σέβη μου.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΑΛΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Moody’s: Credit positive τα stress test – H Alpha Bank με τους υψηλότερους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας

Θετικά βλέπει τα αποτελέσματα των stress test για τις ελληνικές τράπεζες και η Moody’s σε σημερινή της έκθεση. Συγκεκριμένα για την Alpha Bank οι...

Δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού από το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την Υγεία» της Alpha Bank στο Μεγανήσι

Στα πλαίσια του προγράμματος «Μαζί, με στόχο την Υγεία», η Alpha Bank πραγματοποιεί δωρεές ιατρικών μηχανημάτων και υγειονομικού εξοπλισμού στις Μονάδες Υγείας των Ελληνικών...

ΟΕΕ: Πρόταση βιβλίου και προγράμματος σπουδών για την εισαγωγή οικονομικού μαθήματος στη Β΄ Λυκείου

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος συνεχίζει τις παρεμβάσεις του, με στόχο η πλειονότητα των μαθητών να έρχεται σε επαφή με την οικονομική σκέψη, σε όλη...

Eρευνα: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος μόλυνσης από κορονοϊό μέσω χαρτονομισμάτων και κερμάτων

Ο κίνδυνος μόλυνσης ενός ανθρώπου από κορονοϊό μέσω μετρητών -κερμάτων και χαρτονομισμάτων- είναι γενικά πολύ χαμηλός. Αυτό είναι το συμπέρασμα μίας μελέτης ειδικών από...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!