Αρχική Απόψεις Τα ακούς Έλληνα; Ή ήρωας, ή ραγιάς

Τα ακούς Έλληνα; Ή ήρωας, ή ραγιάς

Η “εγκληματική οργάνωση” της οικογένειας των Παπανδρέου

O Trump θα συνεχίσει την ίδια ανθελληνική πολιτική των ΗΠΑ;

 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

 

Βρισκόμαστε στην εποχή που ο Γιώργος Παπανδρέου υποδουλώνει την Πατρίδα μας στο Μνημόνιο, ηδονιζόμενος ως σύγχρονος Νέρων, να αναγγέλλει αυτή την υποταγή μας από το ειδυλλιακό και πανέμορφο ακριτικό Καστελόριζο!

Αυτή τη δύσκολη και χαρακτηρισμένη πλέον, ως αποφράδα ημέρα για τον ελληνισμό, Φιλέλληνες της Ευρώπης, αποστέλλουν επιστολή (βρίσκεται εις χείρας μου) στους καλοπερασάκηδες Βουλευτές μας, που αναδείκνυαν την πικρή αλήθεια για τα βάσανα που θα περνάει η Πατρίδα:

Έλληνες Βουλευτές είσθε εκπρόσωποι του ελληνικού λαού και όχι των κομμάτων!

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε διαμελισμό της Ελλάδος! Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγας κηρύσσουν την “Νέα Τάξη”, η Τουρκία (ευνοούμενη των ΗΠΑ) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου, της “Lebensraum”. Και οι δυο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται “Παγκόσμια Κυβέρνηση”, την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Ο φασισμός της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας συναγωνίζεται και εμπνέεται από τον φασισμό της “περιούσιας φυλής” του Χίτλερ. Η βρώμικη ιστορία επαναλαμβάνεται. Και εσείς, Έλληνες, είσαστε στο μάτι του τυφώνα. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της “Νέας Τάξης”, της “Lebensraum” και της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα “Παγκόσμια Κυβέρνηση” που ο Πρωθυπουργός σας (σ.σ. Γιώργος Παπανδρέου) “με αμερικανική καρδιά” την θέλει …”γρήγορα”! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό (virus) της βλακείας των μηδαμινών “ηγετών” που στον πυρετό της αρρώστιας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, εσείς το βλέπετε;;

Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το Μνημόνιο για να σας κοιμίσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.

Ερωτήσατε στην Βουλή σας γιατί το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;;

Γιατί εσείς μόνον είσαστε τα θύματα του Μνημονίου;;

Έπρεπε να “θανατωθεί” η Ελλάς…

Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας “στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε”. Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια. Όμως η αρχή είναι αλλού και πολύ πιο πριν!

Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Δηλαδή:

Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.

Επί μία 20ετία (1953-1973) ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%! Επί μία 20ετία ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%!

Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το “ελληνικό οικονομικό θαύμα” ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόυ (σ.σ. Αμερικανός διπλωμάτης που διετέλεσε βοηθός υπουργός εξωτερικών και πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, τη Γουατεμάλα και την Ταϊλάνδη κατά την περίοδο της έντασης του ψυχρού πολέμου και του μακαρθισμού)! Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;; Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει!

Η καταστροφική οικογένεια Παπανδρέου!

Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον “Εθνάρχη” που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής Ανδρέα Παπανδρέου. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η παράγραφος 3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της “Νέας Τάξης”. Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και πτώση των ιδιωτικών επενδύσεων στο 0,6% (προσέξτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6%!). Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα “ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα”. Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο “Διευθυντήριο των Βρυξελλών” και στο “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο” και το “ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο”.

Αυτό σημαίνει το 0,6%! Ποιος είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου;; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικανική πολιτική! Ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ξέρουμε όλοι στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, έχουμε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!!), με τις ιδιωτικές επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%! Και εκεί αρχίζει το ξήλωμα κάθε βιομηχανικής δραστηριότητας. Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με …εισαγόμενο γάλα). Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποια ήτανε;; Η θριαμβευτική επιτυχία του “Τσοβόλα δώστα όλα”. Ποια “όλα”! Τα δανεικά.

Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. δολάρια που το άφησε η  Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 δισεκατομμύρια Ευρώ! Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στο πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι “βοηθούν” τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν. Αυτοί που διώχνοντας  το  επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ (Αλουμίνιον της Ελλάδος), εκδίωξη της Pirelli (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμωμένο από το ΠΑΣΟΚ                 “ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο”, παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό!

Είχατε έναν ηλίθιο για Πρωθυπουργό!

Έλληνες Βουλευτές, είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα; Ποιος άρχισε την κατάρρευση;; Ποιος δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;  Και τώρα; Ποιος ωφελείται;; Η Αμερική εργάζεται την χαριστική βολή!

Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratford σας το λέει κατάμουτρα “η Ελλάς δεν έχει καμία γεωστρατηγική θέση για τη Δύση και συνεπώς δεν έχει ούτε φίλους ούτε συμμάχους”! Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο Μνημόνιο! Ο “Αμερικανός” Πρωθυπουργός σας (σ.σ. Γιώργος Παπανδρέου), έκανε …”σκληρή διαπραγμάτευση” επιβεβλημένη άνωθεν με σαφείς σκοπούς! Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ! Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, “πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση”!

Και αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην …Τουρκία! Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου! Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού!

Και τώρα;; Αν όπως σας το λένε δεν έχετε “ούτε φίλους ούτε συμμάχους στη Δύση”, τι πρέπει να κάνετε;; Σας το είπε ο Θεοδωράκης:

Ή γινόμαστε ήρωες ή γινόμαστε ραγιάδες!

Έλληνες: Η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στη Δύση ψάξτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη! Ψάξτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά (σ.σ. Ρωσία) και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας (σ.σ. Κίνα). Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας!

Το διακύβευμα των παραπάνω!

Παρ΄ότι πέρασαν από τότε που συντάχθηκε η επιστολή, έξη χρόνια οι Βουλευτές μας εξακολουθούν να είναι εκπρόσωποι των κομμάτων και όχι του ελληνικού λαού! Από την άλλη μεριά τότε στις ΗΠΑ ήταν κυβέρνηση Ομπάμα! Σήμερα είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ! Θα περιμένουμε να δούμε, αν κι αυτός θα συνεχίσει την ίδια ανθελληνική πολιτική των ΗΠΑ έναντι της Ελλάδος, όπως οι προηγούμενοι Πρόεδροι της Αμερικής!!

 ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Ο Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής: Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι. Εκεί, ενημερώθηκε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη...

Moody’s: Credit positive τα stress test – H Alpha Bank με τους υψηλότερους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας

Θετικά βλέπει τα αποτελέσματα των stress test για τις ελληνικές τράπεζες και η Moody’s σε σημερινή της έκθεση. Συγκεκριμένα για την Alpha Bank οι...

Δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού από το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την Υγεία» της Alpha Bank στο Μεγανήσι

Στα πλαίσια του προγράμματος «Μαζί, με στόχο την Υγεία», η Alpha Bank πραγματοποιεί δωρεές ιατρικών μηχανημάτων και υγειονομικού εξοπλισμού στις Μονάδες Υγείας των Ελληνικών...

ΟΕΕ: Πρόταση βιβλίου και προγράμματος σπουδών για την εισαγωγή οικονομικού μαθήματος στη Β΄ Λυκείου

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος συνεχίζει τις παρεμβάσεις του, με στόχο η πλειονότητα των μαθητών να έρχεται σε επαφή με την οικονομική σκέψη, σε όλη...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!