Αρχική Πολιτική Σφοδρή Αγανάκτηση! «Σε χρεοκοπημένη χώρα βουλευτές λαμβάνουν 1.136,64 € μηνιαίως (13.632 €...

Σφοδρή Αγανάκτηση! «Σε χρεοκοπημένη χώρα βουλευτές λαμβάνουν 1.136,64 € μηνιαίως (13.632 € ετησίως) για ταχυδρομικά τέλη (την εποχή του email)»

Σε μια χρεοκοπημένη χώρα, είναι πρόκληση οι βουλευτές να λαμβάνουν 1.136,64 ευρώ μηνιαίως (13.632 ευρώ ετησίως) για ταχυδρομικά τέλη (ειδικά στην εποχή του email).

Σε μια χρεοκοπημένη χώρα, είναι πρόκληση οι βουλευτές να λαμβάνουν 420 ευρώ ετησίως ως επίδομα γάμου, όταν στον ιδιωτικό τομέα είναι στη διακριτική ευχέρεια του εργοδότη να καταβάλλει αυτό το ποσό.

Σε μια χρεοκοπημένη χώρα, είναι πρόκληση οι βουλευτές να έχουν τηλεφωνική ατέλεια 616 ευρώ μηνιαίως και μάλιστα, στην εποχή του viber.

Σε μια χρεοκοπημένη χώρα, είναι πρόκληση οι βουλευτές να λαμβάνουν επίδομα οργάνωσης γραφείου 936 ευρώ μηνιαίως, όταν οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν κάνει έδρα το σπίτι τους και γραφείο το lap top τους για να ανταπεξέλθουν στη φορολογία.

Σε μια χρεοκοπημένη χώρα, είναι πρόκληση οι βουλευτές να έχουν μεγαλύτερο όριο αφορολόγητου εισοδήματος σε σχέση με τους πολίτες, όταν αυτοί μάλιστα καλούνται πια να ζήσουν με ελάχιστα.

Σε μια χρεοκοπημένη χώρα, οι πολιτικοί δεν πρέπει απλά να είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, αλλά να δώσουν στους πολίτες το μήνυμα ότι όλοι μαζί, βάζουμε πλάτη για να βγούμε από το τέλμα.

Δεν ξέρω αν είναι υψηλή ή όχι η βουλευτική αποζημίωση, αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι ότι μπορείς να είσαι βουλευτής δαπανώντας λιγότερα χρήματα. Πώς;

– Πείθοντας κάποιον που έχει ένα ακίνητο ξενοίκιαστο να στο παραχωρήσει και να του πληρώνεις ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ και κοινόχρηστα. Γιατί; Γιατί πιστεύει σε σένα.

– Πείθοντας συμπολίτες σου να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Γιατί; Γιατί πιστεύουν σε σένα.

– Εκμεταλλευόμενος όλα όσα μπορεί να σου προσφέρει η τεχνολογία.

– Μειώνοντας τους μετακλητούς στο ένα άτομο. Ναι, έναν χρειάζεσαι αν έχεις πραγματικά οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες.

Αν δε μπορείς να πείσεις για όλα αυτά, πώς περιμένεις να πείσεις για να σε ψηφίσουν;

Σημειωτέον, με αυτά και ακόμη λιγότερα, εμείς υλοποιούμε προγράμματα δημόσιας υγείας, χρόνια τώρα.

Αν μπορούμε εμείς, μπορείτε κι εσείς.

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Φραγκίσκη Μελίσσα: Στην Alpha Bank διασφαλίζουμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση»

Η Εντεταλμένη Γενική Διευθύντρια – Chief Human Resources Officer της Αlpha Bank Φραγκίσκη Μελίσσα μίλησε για κουλτούρα διαφορετικότητας και ενσωμάτωσης που υιοθετεί η Αlpha Bank και τις δράσεις που αναπτύσσονται για τη στήριξη του Προσωπικού της...

Alpha Bank: Eπιτυχημένη η έκδοση ομολόγου Tier 2 500 εκατ. – Στο 5,5% η απόδοση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η νέα έκδοση ομολόγου Tier2 από την AlphaBank, ύψους Ευρώ 500 εκατ., η οποία συγκέντρωσε το ισχυρό ενδιαφέρον κυρίως διεθνών αλλά...

Αναστασία Σακελλαρίου: Στην Alpha Bank έχουμε δομήσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα μετασχηματισμού

Αναλύοντας το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στον τραπεζικό κλάδο λόγω της πανδημίας, η Αναστασία Σακελλαρίου, Γενική Διευθύντρια - Chief Transformation Officer της Alpha Bank,...

Δυναμική παρουσία των Στελεχών της Alpha Bank Fin Forum 2021

Στο ψηφιακό συνέδριο FinForum, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 4 Μαρτίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, με θέμα “Shaping the future of banking...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!