Τι άλλο θα ακούσουμε και θα δούμε στο κρατίδιο των Συριζανελ άραγε; Μετά από την επίλυση όλων των υπολοίπων προβλημάτων οι φωστήρες μας αποφάσισαν να φτιάξουν και “μνημείο” για την ΕΡΤ. Φυσικά, όσον αφορά άλλα μνημεία ξέρουν πολύ καλά να βάζουν εμπόδια, όταν πρόκειται όμως για “αγωνιστικές στιγμές της αριστεράς” όλα δουλεύουν γρήγορα και άμεσα…

Χρέος όλων μας είναι να θυμόμαστε τους αγώνες, αναφέρει η ΠΟΣΠΕΡΤ – Ονομάζεται «Μνήμες και Χρέος» και είναι του γλύπτη Κυριάκου Ρόκου «που αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να δημιουργήσει»

Μνημείο για «τον αγώνα ενάντια στο μαύρο» στήνουν στην ΕΡΤ οι συνδικαλιστές εργαζόμενοι της ΠΟΣΠΕΡΤ, ενώ τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας.

«Η μνήμη είναι ένα από τα πρωταρχικά συστατικά στοιχεία της πορείας του ανθρώπου στους αιώνες», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ και τονίζει ότι η απόφαση ελήφθη από τους εργαζόμενους γιατί «χρέος όλων μας είναι να θυμόμαστε τους αγώνες», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά….
Το μνημείο ονομάζεται «Μνήμες και χρέος», θα τοποθετηθεί στο προαύλιο του ραδιομεγάρου και είναι φιλοτεχνημένο «από τον αλληλέγγυο της ERTopen, διεθνώς αναγνωρισμένο γλύπτη Κυριάκο Ρόκο που αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να δημιουργήσει».

«Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να επιβουλεύεται το δικό μας μέλλον και τη λειτουργία της ΕΡΤ, δεν επιτρέπουμε σε κανένα να βάζει «μαύρο» στη δημοκρατία και στις ζωές μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το γεγονός δεν παρέλειψε να σχολιάσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που έγραψε σκωπτικά στον λογαριασμό του στο Twitter: «Το μνημείο πρέπει να έχει την εξής μορφή. Την Ζωή Κωνσταντοπούλου να κρατά την πόρτα και την Ραχήλ Μακρή να κάθεται στα κάγκελα. Θα είναι super»!…

ΠΗΓΗ