Αρχική Απόψεις ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

 

Στους παλαιούς χάρτες που είχαν “κυκλοφορήσει” οι του ISIS, όσον αφορά τα υπό διεκδίκηση – κατάληψη από αυτούς εδάφη του κοντινού μέλλοντος, υπήρχαν η Ιβηρική χερσόνησος, η Ελλάς και τα Βαλκάνια! Έξω από αυτές τις διεκδικήσεις ήταν η Ιταλία και το Βατικανό!

Προκαλούν οι Τούρκοι με τις πλάτες του Βατικανού και της Ιταλίας…

Στο φύλλο της Ελεύθερης Ώρας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 δημοσίευα το άρθρο μου “Βατικανό και Ιταλία συμμαχούν με την Τουρκία κατά της Ελλάδος” και έγραφα μεταξύ των άλλων:

«…τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, δυστυχώς, μας επιβεβαιώνουν και τρέχουν τόσο γρήγορα μετά την επίσκεψη του Χαριτζή Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν στο Βατικανό και την συνάντησή του με τον Πάπα (σ.σ. κατά πατρο-Κοσμά τον Αιτωλό: Τον Πάπα να καταράσθε γιατί αυτός θα είναι η αιτία [του κακού]), που δεν τα προλαβαίνουμε! Η συνάντηση αυτή αποκωδικοποιείται ως εξής:

α) “καθαγιάσθηκαν” υπό του Πάπα, άπασες οι εγκληματικές ενέργειες και πράξεις του Τούρκου αιμοσταγή Σουλτάνου! Παρελθούσες, τωρινές, αλλά και μελλοντικές!

β)  Εντατικοποιείται η στρατιωτική συνεργασία της Ιταλίας με την Τουρκία και την Αλβανία με μια σειρά εχθρικών πράξεων στα ΒΔ σύνορά μας! Όμως, και στα Δωδεκάνησα, που σύμφωνα με την υψηλότατη και άριστα γνωρίζουσα πηγή μας, ο Ερντογάν υποσχέθηκε στην Ιταλία μερίδιο της επιτυχίας του! Όταν θα έχει ολοκληρωθεί η εισβολή της Τουρκίας στα Δωδεκάνησα, που ενδεχομένως να μην αργεί! Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και με την άμεση υπαναχώρηση των ιταλικών ερευνητικών σκαφών στα θαλάσσια οικόπεδα της Κύπρου, καθώς και οι πρόσφατες εμπρηστικές δηλώσεις του Ερντογάν και άλλων Τούρκων αξιωματούχων, όπως επίσης και το τελευταίο επεισόδιο στα Ίμια…»!

“Διαμεσολαβητής – μεσάζων” η Αλβανία…

Τα παραπάνω μας τα επιβεβαίωσε άριστη πηγή μας περί των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή μας! Υπερθεματίζοντας και λέγοντας ότι, η κεφαλή της Καθολικής Εκκλησίας Πάπας Φραγκίσκος και ο Σουλτάνος της Τουρκίας Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν έχουν ανεπίσημες συνομιλίες επί μια τριετία και απλά την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνάντησή τους στο Βατικανό! Μια συνάντηση που φανερώνει, επισημοποιεί και σκοπό έχει να υλοποιήσει την πολυεπίπεδη συνεργασία τους κατά της Ελλάδος! Που σημείο επικολλήσεώς τους έχουν την Αλβανία! Η οποία ως γνωστόν: “Αλλού τρώει και πίνει (σ.σ. Ελλάς), αλλού όμως πάει και το δίνει (σ.σ. Τουρκία και Ιταλία)”!

Τους δώσαμε τα όπλα για να μας πολεμήσουν…

Αλλ΄ όμως μόνοι μας βγάλαμε τα ματάκια μας, όταν η κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, διά του ΥΠΕΞ της Αντώνη Σαμαρά, το 1991 “άνοιξε” τα ελληνικά σύνορα προκειμένου να εισέλθουν ελεύθεροι στην Ελλάδα, Αλβανοί κάθε καρυδιάς καρύδι, μεταφέροντας στην Πατρίδα μας την αλβανοκοσοβάρικη “κουλτούρα” τους!

Δημιουργώντας στην Ελλάδα αυτές τις δεκαετίες νομή και κατοχή στην κυριαρχία μας! Βέβαια, οι Αλβανικές Μυστικές Υπηρεσίες είχαν ξεκινήσει τη μεθοδική διείσδυση αλβανικού πληθυσμού στην ελληνική Επικράτεια από το 1968, όταν και ξεκίνησαν επίσημες διασυνδέσεις μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας!

Φέτος που συμπληρώνονται 50 χρόνια από τότε, φαίνεται πιο ξεκάθαρα από ποτέ η δράση της 5ηςφάλαγγας στην ελληνική Επικράτεια, στην οποία έχουν εισχωρήσει “ειρηνικά” πυρήνες του UCK και του UCC, καθώς επίσης και οργάνων των Μυστικών Υπηρεσιών της Αλβανίας, των γνωστών SHIK και SHISH που στόχο έχουν και την Ορθόδοξη Εκκλησία!

Και το ερώτημα είναι: Όταν στις τάξεις αυτών των πεμπτοφαλαγγιτών υπάρχουν άνθρωποι που βαρύνονται με πλήθος ποινικών αδικημάτων, εγκληματιών αλβανοκοσοβάρικης καταγωγής, θα χτυπούσαν ή όχι με μεγάλη ευχαρίστηση ελληνικούς στόχους στρατιωτικής και μη σημασίας, εάν και εφ΄ όσον λάμβαναν εντολή;

Στρατολόγηση τζιχαντιστών στην Αλβανία…

Ενίσχυση των παραπάνω και εξόχως ανησυχητικό είναι το γεγονός της “συγκεντρώσεως” το τελευταίο χρονικό διάστημα πλήθους τζιχαντιστών στα προάστια των Τιράνων (σ.σ. Μπόρσι και Πανεπιστημιούπολη Τιράνων), οι οποίοι τάχατες φιλοξενούνται εκεί – πάντα σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα – εκπαιδευόμενοι άρτια για να είναι πανέτοιμοι να συμμετάσχουν στη στρατιωτική επίλεκτη δύναμη που θα χτυπήσει το Ιράν! Ένα χτύπημα που θα φέρει την “ευλογία” των ΗΠΑ, αλλά και του Ισραήλ και της Τουρκίας!

Αλλ΄ όμως μήπως η πληροφορία περί Ιράν είναι σε ένα ευρύτερο πλαίσιο παραπληροφόρησης και αυτή η επίλεκτη στρατιωτική δύναμη στραφεί κατά της Ελλάδος; Με τις περιοχές της Κέρκυρας και της ΒΔ Ελλάδος να δέχονται πρώτες τα χτυπήματα;

Άλλωστε, δεν είναι διόλου τυχαίο πως η Τουρκία συνεχίζει να ενισχύει, όχι μόνο τις αλβανικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και τις δικές της στρατιωτικές Βάσεις τις ευρισκόμενες στην αλβανική Επικράτεια που αριθμούν περί τις δυο ταξιαρχίες!

Ατράνταχτη απόδειξη των λεγομένων μας (σ.σ. της πηγής μας) είναι η συνέχιση της κατεδαφίσεως των περιουσιών των Ελλήνων της Χιμάρας υπό του Έντι Ράμα, η τρομοκράτηση των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών και η ανέγερση επτά υπερμεγεθών ισλαμικών τεμενών στο Μπεράτι, στο Αργυρόκαστρο, στο Τεπελένι κ.α.

Είναι γνώστης αυτών των δεδομένων η κυβέρνηση;      

Στη δεξαμενή πληροφοριών των αρμοδίων επιτελών μας, δηλαδή της ελληνικής κυβερνήσεως, υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες; Και εάν ναι, τις αξιοποιούν καταλλήλως και υπέρ των συμφερόντων της Πατρίδος;

Μήπως λοιπόν θα έπρεπε αυτά τα “σεσημασμένα” αλβανικά στοιχεία για τη δράση τους να εκδιωχτούν πάραυτα από την Ελλάδα;

Επίσης, εξετάζει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο δολιοφθοράς της υποχώρησης μέρους των τοιχωμάτων του Ισθμού της Κορίνθου, που ανάγκασαν τους ειδικούς στο κλείσιμο του Ισθμού μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες καθαρισμού;

Γιατί, η αιτιολόγηση πως η υποχώρηση τοιχωμάτων του Ισθμού προήλθε από τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις, ακούγεται πολύ ρηχή!

Είναι τυχαίο επίσης γεγονός, πως τις τελευταίες ώρες γίνονται “επιθέσεις” στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού καθώς και σε άλλες ιστοσελίδες των Ενόπλων Δυνάμεών μας;

Μετά ταύτα …επανέρχομαι…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού

της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Τσίπρας: Όταν ένας δημοσιογράφος δολοφονείται, τότε η δημοκρατία τραυματίζεται

Την «βαθύτατη ανησυχία του για τις δολοφονικές επιθέσεις των τελευταίων μηνών», εκφράζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την δολοφονία του δημοσιογράφου...

Χρυσοχοΐδης: Ειδεχθές έγκλημα η δολοφονία Καραϊβάζ – Η ΕΛ.ΑΣ θα βρει τους ενόχους

Τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου με...

Φ. Γεννηματά: Σκάνδαλο εις βάρος του ελληνικού λαού η υπόθεση της AMK στην Πειραιώς

Τη διαφωνία της στον τρόπο που αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς εξέφρασε με δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο...

Χρ. Σταϊκούρας: Η μετά-κορονοϊό εποχή θα φέρει στο προσκήνιο νέες προκλήσεις

  Η άρση των αυστηρών δημοσιονομικών κανόνων του Συμφώνου Σταθερότητας θα πρέπει να γίνει όταν οι εμβολιασμοί προχωρήσουν, αλλά και λυθούν τα ζητήματα με τις...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!