Αρχική Uncategorized Στρατολογούνται προσφυγομετανάστες και «ανθρωπιστές» για να ολοκληρώσουν την εθνοκάθαρση μας

Στρατολογούνται προσφυγομετανάστες και «ανθρωπιστές» για να ολοκληρώσουν την εθνοκάθαρση μας

ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΝΑΛΑ..  

Παράλληλα με την τουρκική δραστηριότητα στα νησιά παρατηρείται τώρα και συγκρότηση εφεδρικού στρατού από προσφυγομετανάστες, ποινικούς και ψευτοαναρχικούς των ΜΚΟ από τα ατιμώρητα δηλαδή ενεργούμενα της προδοτικής διακυβέρνησης Σιχτίριζα-Ανθελ..   

της Νεφέλης Λυγερού  –

Μεγάλο προβληματισμό στις αρμόδιες ελληνικές αρχές έχουν προκαλέσει στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αντιεξουσιαστές, μπαχαλάκηδες και οργανωμένο έγκλημα στρατολογούν μετανάστες, γράφει το stavroslygeros.gr  Η πληροφορία προέρχεται από αξιωματικό της ΕΛΑΣ, ο οποίος εκφράζει την ανησυχία του για το που μπορεί να οδηγήσει αυτή η στρατολόγηση. «Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν και πολλά να χάσουν. Η ενεργοποίησή τους σε συμμορίες ποινικών, αλλά και σε ομάδες αναρχοαυτόνομων που πραγματοποιούν επιδρομές, πιθανότατα θα προσδώσει άλλη διάσταση και στις δύο αυτές απειλές για τη δημόσια ασφάλεια».

Το πάντρεμα αυτό επιβεβαιώθηκε σε κάποια περιστατικά, με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη η αστυνομία. Εντοπίστηκαν όχι μόνο παλιάς κοπής, αλλά και πρόσφατοι μετανάστες σε κατά καιρούς καταλήψεις, επεισόδια και βιαιοπραγίες στην Αθήνα. Η αστυνομία, πάντως, εκτιμά ότι ο συγχρωτισμός μεταναστών με ομάδες αναρχοαυτόνομων έχει πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της δράσης αλληλέγγυων που προέρχονται από την άκρα αριστερά. Είναι αξιοσημείωτο ότι κατειλημμένα κτίρια έχουν εδώ και καιρό μετατραπεί σε ιδιότυπα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, αλλά και σε αποθήκες βομβών μολότοφ, ενώ ταυτόχρονα εκεί πραγματοποιείται και διακίνηση ναρκωτικών.

No Border Camp

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί από τους στρατολογηθέντες νεαρούς μετανάστες δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Εξαρχείων στην εμπορία ναρκωτικών. Σ’ αυτή τη δραστηριότητα πρωταγωνιστούν άτομα από το Πακιστάν, τα οποία συχνά εμπλέκονται σε πρωτοφανή ένοπλα επεισόδια. Στο στόχαστρο των αρχών ασφαλείας έχουν μπει και μέλη του No Border Camp.

Κάποιοι από τους νεαρούς αντιεξουσιαστές που συμμετέχουν στις καταλήψεις της συγκεκριμένης ομάδας έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη στρατολόγηση μεταναστών. Οι ομάδες αυτές ασκούν τη δική τους μεταναστευτική πολιτική, καταλαμβάνοντας δημόσια κτίρια και στεγάζοντας σ’ αυτά πρόσφυγες και μετανάστες. Σ’ αυτά τα αυθαίρετα κέντρα φιλοξενίας είναι που γίνεται η επαφή, αλλά και η εκπαίδευση των μεταναστών και σε χειρισμό κοκτέιλ μολότοφ.

Αρμόδια πηγή, μάλιστα, μας είπε πως έχει εντυπωσιάσει τους αξιωματικούς που ασχολούνται το γεγονός ότι μετανάστες που προσχωρούν στον αντιεξουσιαστικό χώρο εκδηλώνουν έντονη αξιόποινη συμπεριφορά, ακόμα και αν βρίσκονται στην Ελλάδα μόνο λίγους μήνες. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν συλληφθεί σε επεισόδια μετανάστες, οι οποίοι λίγο καιρό πριν είχαν συλληφθεί από την αστυνομία για συμμετοχή σε κλοπές, παρενοχλήσεις, βιαιοπραγίες και άλλα τέτοια περιστατικά.

Και ανήλικοι στο παιχνίδι

Ζητώντας να μάθουμε την ανθρωπογεωγραφία αυτής της κατηγορίας, αρμόδια πηγή μας είπε πως πρόκειται για νεαρούς άνδρες που συνήθως είναι μέχρι 25 ετών και πάντως όχι πάνω από 30. Προέρχονται από τη Μέση Ανατολή και από τη βόρειο Αφρική και έχουν εισέλθει χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα από το Αιγαίο. Σταδιακά εισήλθαν στους συγκοινωνούντες χώρους των αντιεξουσιαστών και των ποινικών. Αρκετοί εξ αυτών έχουν ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός συχνά και στον έναν και στον άλλο χώρο.

Οι αρχές ασφαλείας, όμως, έχουν έρθει αντιμέτωπες και με ανήλικους μετανάστες, οι οποίοι μυήθηκαν στα κέντρα φιλοξενίας και μην έχοντας συγγενείς ή φίλους βρήκαν στους χώρους αυτούς μία μορφή οικογένειας. Βρίσκουν καταφύγιο σε συλλογικότητες των Εξαρχείων και εντάσσονται στα περιβάλλοντα αυτά. Αυτό, όμως, που προβληματίζει κυρίως είναι ότι πρόκειται για μία δυναμική ροή και όχι για κάποιες περιπτώσεις.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι λίγοι οι μετανάστες που εξαφανίζονται χωρίς στοιχεία και χαρτιά, χωρίς να γνωρίζει κανείς την τύχη τους. Η ανησυχία των αρχών ασφαλείας έγκειται στο ότι αυτά τα άτομα, εξαιτίας των εμπειριών τους και των απάνθρωπων συνθηκών στις οποίες μεγάλωσαν, είναι σε θέση να προχωρήσουν ακόμα ένα βήμα, μην μπορώντας ακόμα και ο πιο έμπειρος αξιωματικός να αποκλείσει ιδιαίτερα βίαια περιστατικά στο προσεχές μέλλον.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ «ΑΝΗΣΥΧΙΑ» ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΦΟΥ ΕΠΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ «ΠΑΙΔΙΑ».. Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ Σ’ ΕΝΑ ΔΙΠΟΛΟ – ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΑΝΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ…

MIGRANTS WELCOME TOURISTS GO HOME !

Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΝΑΡΤΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Η ΔΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ. ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.. ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ.. ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΝΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ..

ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ, ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.. ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ.. Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΊΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ «ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ».. ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΒΟΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ.. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΞΕΙΣ ΔΟΥΛΟΙ ΚΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΜΑΡΞ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ.. ΑΥΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΣΩ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.. Σ’ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ Ο, ΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙ ΦΕΪΚ ΝΙΟΥΖΖΖ… ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ, Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ…

Περισσότεροι από 300 μετανάστες και πρόσφυγες έφτασαν μέσα σε ένα 24ωρο στην χώρα μας από τα τουρκικά παράλια, καθώς η μεταναστευτική δίοδος παραμένει ανοιχτή για τους δουλέμπορους.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Μουζάλα από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου, το Σάββατο 19 Αυγούστου πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα 308 μετανάστες και πρόσφυγες. Συγκεκριμένα, 93 άτομα έφτασαν στην Λέσβο, 164 στην Σάμο, 28 στο Φαρμακονήσι και 23 στην Τήλο.

Έτσι, μέχρι σήμερα ΕΠΙΣΗΜΩΣ στα νησιά βρίσκονται 14.253 προσφυγομετανάστες με το δίκιο τους εξαγριωμένοι που παγιδεύθηκαν χωρίς μέλλον, πια… Βεβαίως αυτο θα το κρίνουν οι «φίλοι» μας οι Τούρκοι όταν θελήσουν να τους χρησιμοποιήσουν μαζί με όλο το υποστηρικτικό λεφούσι απο πράχτωρες και μπράβους των ΜΚΟ..  Δείτε το βίντεο απο το λιμάνι του Πειραιά.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Antonio Taquis στη Διεθνή Σύνοδο «Βαλκάνια 2021»: Η σπουδαιότητα της Διαβαλκανικής συνεργασίας για ενιαία περιφερειακή αγορά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, η Διεθνής Περιφερειακή  Σύνοδος «Βαλκάνια 2021: Προωθώντας την συνεργασία στη μετά-COVID19 εποχή», Στην Σύνοδο μετείχε ως κεντρικός...

Κορωνοϊός: 591 νέα κρούσματα και 21 θάνατοι – Στους 360 οι διασωληνωμένοι

Σε 591 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 21 θάνατοι, με τον αριθμό των νεκρών από την εμφάνιση της πανδημίας...

Κουτσούμπας: Βάζουν στο γύψο την απεργία γιατί φοβούνται τη δύναμη των εργαζομένων

«Μαζί με τις ανατροπές του αιώνα και το "ξεχείλωμα" του εργάσιμου χρόνου, το νομοσχέδιο-τερατούργημα της ΝΔ επιχειρεί ένα βαρύ πλήγμα στη συνδικαλιστική δράση και...

Τσίπρας: Τέρμα η άμυνα, να περάσουμε στην αντεπίθεση στηρίζοντας τους εργαζόμενους

Το μήνυμα «τέρμα η άμυνα, να περάσουμε στην αντεπίθεση, στηρίζοντας τους εργαζόμενους, απέναντι στο νομοσχέδιο Μητσοτάκη-Χατζηδάκη», έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από συνάντηση που είχε...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!