Αρχική Απόψεις Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μειονότητες

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μειονότητες

Ηράκλειτος: «Εκ πάντων εν και εξ ενός πάντα».
13.01.2018

Θέμα: η Θράκη είναι ένα θέμα για τον Γιώργο ………!
Κύριε Γιώργο ………

Επειδή, «Δικαιοσύνη είναι το Πολίτευμα της Ψυχής, που Ζει σύμφωνα με τον Ορθό Λόγο», και,
Επειδή, η απορρέουσα εκ του γραπτού λόγου Ορθή Γνώμη στηρίζεται στην Ορθή Γωνία του Λογιστικού μέρους του Περιπνεύματος της Ψυχής ενός εκάστου, η οποία Ορθή Γωνία του Λογιστικού οριοθετείται από τις Εσωτερικές Κυκλικές Δυνάμεις της Μνήμης της Ψυχής (η οποία αποτελεί και την όποια καθολική γνώση διαθέτουμε), δια της υπενθυμίσεως, και,

Επειδή, όποιος έχει ενεργή τη Μνήμη του Ορθού Λόγου είναι κλειδωμένος στο Φώς, (ο μόνιμος κάτοικος, ο κλειδωμένος στον Ορθό Λόγο, στην Αλήθεια και τη Δικαιοσύνη, είναι, για την δική σας περίπτωση, κλειδωμένος στο Φώς της Δημοσιογραφίας), όπως δήλωσε και ο Πρωθυπουργός στην επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο για το θέμα-πρόβλημα της αυριανής «Δημοκρατίας της ΜακεδοΠαιονίας» (πρώην και νυν Σκόπια),

παρακαλώ να ενεργοποιήσετε τα δημοσιογραφικά σας κέντρα-κεραίες, αναφορικά με το ζητούμενο της ανθρωποποίησης έναντι της κρυφίως εκπορευόμενης «κοσοβοποίησης» της Θράκης.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά δεδομένα άκουσα τον δημοσιογράφο Γιώργο …… να κρίνει το σημερινό πρόσωπο-πολίτη, που εκπροσωπεί το πάντα ενεργό Απρόσωπο Πρόσωπο του Θεσμού του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, για τις δηλώσεις του σχετικά με τον εκσυγχρονισμό της Συνθήκης της Λοζάνης, αναφορικά με τις ευαισθησίες του στις μειονότητες και ειδικά με τα προβλήματα που προκύπτουν από την μουσουλμανική «μειονότητα» της Θράκης.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μειονότητες, υπάρχουν μόνο ταυτότητες και ετερότητες (το ταυτόν και το θάτερον κατά τον Πλάτωνα – https://amethystosbooks.blogspot.gr/2012/01/blog-post_2019.html). Όποιος έχει ελληνική ταυτότητα είναι Έλληνας και τίποτα άλλο και όποιος έχει άδεια παραμονής ή διαβατήριο είναι αλλοδαπός. Η διαίρεση και οι διαφορετικότητες-«μειονότητες» σε ό,τι αφορά τους Έλληνες Πολίτες αποτελεί εσωτερικό θέμα της Ελληνικής Πολιτείας, η οποία εντέλλεται για την έκδοση Ελληνικής Ταυτότητας για τους Έλληνες Πολίτες και τίποτε άλλο. Η συνθήκη της Λοζάνης έχει εκσυγχρονιστεί αυτομάτως από τους ελληνικούς νόμους περί προσωπικών δεδομένων, από τις ισχυρές διεθνείς συνθήκες, από τις διεθνείς συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο, το οποίο απορρέει από το Καθολικό Δίκαιο των Φυσικών Νόμων και το Δίκαιο της Καθολικής Δικαιοσύνης της Ψυχής του Ανθρώπου, (Θεία ΔΙΚΗ την οποία εμφύτευσε ο ΙΔΙΟΣ ο Θεός αμέσως μετά τη Δημιουργία του Ανθρώπου, από κοινού με την ΑΙΔΩ, όπως απαντάται στον Πρωταγόρα του Πλάτωνος), δια μέσω των οποίων καθοδηγούνται οι αποφάσεις του Ανθρώπου εντός της κοινής σπειροειδούς σφαίρας, της αισχύνης και της δικαιοσύνης, της Κοινωνίας των Ένδημων και των Παρεπίδημων της Οικουμένης.

Όποιος, λοιπόν, κατά παράβαση των σχετικών νόμων, σχολιάζει προσωπικά θρησκευτικά δεδομένα ή κακοδαιμονοποιεί άλλους αποδίδοντάς τους ψευδεπίγραφες ιδιότητες-ταμπέλες, είναι παραβάτης, ακόμη και αν είναι το πρόσωπο που εκπροσωπεί το απρόσωπο πρόσωπο του Πρωθυπουργού-Θεσμού. Ο νόμος είναι πάνω από όλους, πάνω ακόμη και από το πρόσωπο που εκπροσωπεί τον κυβερνήτη. Όταν οι νόμοι είναι φαύλοι, μας κυβερνά η φαυλότητα, και όταν οι νόμοι είναι ενάρετοι οδηγούμαστε ομαδικά στην Καθολική Αρετή (ΑρετοΚρατία).
Έτσι τελικά το πρόβλημα έγκειται στην επιλογή πολιτικών από εμάς τους πολίτες, πολιτικών, οι οποίοι με τη σειρά τους ψηφίζουν τους νόμους που μας κυβερνούν, οπότε αν η πλειοψηφία των πολιτών είναι φαύλοι μέτοχοι-πολίτες των κρατών, ψηφίζουν και εκλέγουν φαύλους πολιτικούς, οι οποίοι με τη σειρά τους ψηφίζουν τους φαυλεπίφαυλους νόμους που μας κυβερνούν, και, αφού Δικαιοσύνη είναι το Πολίτευμα της Ψυχής (Ανθρώπου) που ζει σύμφωνα με τον Ορθό Λόγο, σας υπενθυμίζω, προς επίρρωση των ανωτέρω, μια διδακτική πολιτική φράση του Αριστοτέλους που ίσως να έχετε ξεχάσει: «ο κακός (άνθρωπος) μοιάζει με μια πόλη (κράτος) που εφαρμόζει τους νόμους της, μα οι νόμοι της είναι κακοί», και επί της οποίας προσθέτω ότι τους κακούς και δόλιους νόμους τους ψηφίζουν και τους εφαρμόζουν φαύλοι έως φαυλεπίφαυλοι πολιτικοί, ψηφισμένοι, με πανούργα –βασισμένα στο ψεύδος– φαρμακερά βέλη ψηφοθηρίας, από εμάς, τους, εκτός των ανωτέρω, εξαπατημένους και πλανεμένους πολίτες, τους σκωληκόβρωτους πολίτες, τους ζυμωμένους, από τους σκωληκόβρωτους πολιτικούς, εντός του ενιαίου βοθρολυμάτων γαιοσπηλαίου.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την παιδεία των πολιτών είναι υπεύθυνοι οι πολιτικοί, και έτσι η σχέση πολιτών-πολιτικών είναι αμφίδρομη, αλλά ευθύνονται κυρίως οι πολιτικοί, οι οποίοι μας έκαναν εγγράμματους ή ημι-εγγράμματους, αφήνοντάς μας, όμως, παντελώς αμόρφωτους.

Έτσι, ορθά ο κύριος Τσίπρας είπε ότι χρειάζεται εκσυγχρονισμό, και κακώς κρίνεται πονηρά από  τον κύριο ……, όπως ο ίδιος συχνά αναφέρει, αλλά εκείνη τη στιγμή ο Αλέξης, προφανώς, δεν είχε στο μυαλό του ότι η συζήτηση προσκρούει στο νόμο περί προσωπικών δεδομένων και ότι έχει ήδη εκσυγχρονιστεί η Συνθήκη της Λοζάνης, και έτσι, υπέπεσε, ακουσίως, σε σφάλμα ιστορικού αναχρονισμού.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Αλέξης είναι ρατσιστής και ασχολείται με μειονότητες, διαιρώντας το «Ένα» των πολιτών, ήτοι την ελληνική ταυτότητα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ρατσιστικά κουραφέξαλα του πόντιου, (ο οποίος παρέσυρε, έντεχνα, τον αριστερό Αλέξη σε συζητήσεις αρρήτων ρημάτων), του προσήλυτου μουσουλμάνου Ερντογάν (για τον οποίο έθνος είναι ο μουσουλμανισμός και όχι οι τούρκοι και η τουρκία, την οποία καπηλεύεται για να υπηρετήσει τις άρρωστες θρησκευτικές και πολιτικές του διπολικές διαταραχές), τον οποίο, εάν δεν συνετίσει, αυθωρεί και παραχρήμα, ο φίλος μου και συνέταιρός του Βλαδίμηρος, είμαι έτοιμος να κουτουλίσω στην ποντιακή, μητρική του, γλώσσα, δια της Αρχαίας Ελληνικής (μέσω μεταφραστή, γιατί δεν γνωρίζω τα Αρχαία Ελληνικά-Ποντιακά όπως άριστα τα γνωρίζει ο Ερντογάν, και ας το κρύβει).
Και αν κάποιοι έλληνες πολίτες ή μη έλληνες πολίτες παρανομούν στην Θράκη μέσω προξενείων και προπαγανδίζουν κράτος μουσουλμανισμού σε Έλληνες Πολίτες με Ελληνική ταυτότητα (ταυτόν), προσπαθώντας να διαιρέσουν το «ΕΝΑ», και εάν οι άνω προπαγανδιστές δεν συλλαμβάνονται, από τους αρμόδιους να το πράξουν οδηγούς-ταγούς μας, καθίστανται αυτοί οι οδηγοί-πολιτικοί ταγοί μας υπόλογοι απιστίας και παράβασης καθήκοντος, σύμφωνα πάντα με τους νόμους περί προσωπικών δεδομένων, διεθνείς συμβάσεις κλπ.

«Ό,τι δεν λύεται κόπτεται»… «και ό,τι δεν κόπτεται-λύεται δένεται-καίεται πάντα», συμπληρώνει ο «κύριος τίποτας»!
Αναμένω την τοποθέτησή σας από την εκπομπή σας.
Με εκτίμηση
«τίποτας»

Υ.Γ. Πότε θα ακούσουμε εκείνο το αριστερό τραγούδι από την εκπομπή σου, Γιώργο;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Μετάλλαξη Μποτσουάνα – Τέσσερα μέτρα για ταξιδιώτες από χώρες της νότιας Αφρικής

Αναφορικά με την εμφάνιση της νέας παραλλαγής B.1.1.529 (μετάλλαξη της Μποτσουάνα) του SARS-COV-2, ύστερα από εισήγηση της Υγειονομικής Επιτροπής, ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις της Kυβέρνησης για τις χώρες της Νότιας Αφρικής, Μποτσουάνα, Ναμίμπια, Λεσότο, Ζιμπάμπουε, Μοζαμβίκη, Εσουατίνι, Ζάμπια και Μαλάουι:
  • Επιτρέπεται η είσοδος μόνο Ελλήνων υπηκόων και άλλων υπηκόων μόνο για απολύτως απαραίτητες (essential) μετακινήσεις με την προϋπόθεση μοριακού ελέγχου (PCR) 72 ωρών ανεξαρτήτως της εμβολιαστικής τους κατάστασης.
  • Για την είσοδό τους απαραίτητ

Κορωνοϊός: 6.602 νέα κρούσματα και 86 θάνατοι – Στους 630 οι διασωληνωμένοι

Σε 6.602 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 86 θάνατοι. Παράλληλα, σε 630 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις Μονάδες...

Στις 30 Νοεμβρίου το 3rd Family Business Conference – Το πρόγραμμα και οι ομιλητές

Από την Θεσσαλονίκη ξεκινά το πρώτο συνέδριο της σειράς “3rd Family Business Conference - Towards a sustainable future”
Στις 30 Νοεμβρίου 2021 πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 3rd Family Business Conference, σε υβριδική μορφή, με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, το οποίο διοργανώνεται από την Palladian Conferences για τρίτη συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), με χρυσούς χορηγούς την Alpha Bank και την EY Ελλάδος

Ηλεία – Νεκρός 65χρονος εκπαιδευτικός που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Ένας 65χρονος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η ξαφνική βροχόπτωση και ανασύρθηκε νεκρός στην περιοχή Βρανά Βαρθολομιού. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μέσα στο όχημά του. Νωρίτερα, έγινε...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!