Αρχική Κοινωνία Στα χέρια της Πάτρας το Ευρωπαϊκό Laser 4.7

Στα χέρια της Πάτρας το Ευρωπαϊκό Laser 4.7

Η συνάντηση, κατά την οποία την ενηµέρωση στους εθελοντές έκαναν ο πρόεδρος του ΑΙΟΡ Ιάσων Σπύρος Κρότσης και ο υπεύθυνος διαχείρισης και οργάνωσης των εθελοντών Θεόδωρος Κωστόπουλος, έγινε προκειµένου η οµάδα εθελοντών (περί- που 40 άτοµα) να έχει µία πρώτη εικόνα για τις απαιτήσεις και τις διαδικασίες του αγώνα. Αυτή η οµάδα εθελοντών θα δραστηριοποιηθεί στη στεριά, ενώ µέλη της θα βοηθήσουν από διάφορες θέσεις και θα συµµετάσχουν στις παράλληλες δράσεις, και τις τελετές έναρξης και λήξης, εκδηλώσεις που έχουν αναλάβει η υπεύθυνη του παιδαγωγικού πάρκου του ∆ήµου Πατρέων Ηρα Κουρή και το χορευτικό του ∆ήµου, µε τον Χρήστο Γιαννόπουλο. Ο υπεύθυνος διαχείρισης και οργάνωσης των εθελοντών Θεόδωρος Κωστόπουλος, εθελοντής και ο ίδιος, δήλωσε: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κόσµου και µας δίνει δύναµη στην προσπάθεια που κάνουµε. Θα είναι µοναδικές οι στιγµές που θα ζήσουν στη θάλασσα τα παιδιά που θα αγωνιστούν, θα είναι µοναδικές οι εικόνες που θα δουν οι Πατρινοί τις ηµέρες των αγώνων».

> Παρόντες στην ενηµέρωση των εθελοντών ήταν ο αντιπρόεδρος του ΑΙΟΡ Ιάσων και µέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Παναγιώτης Κυρλιγκίτσης, ο ταµίας του Οµίλου Οδυσσέας Κου- φοπαύλου και το µέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Νίκος Ταρσινός.

> Η δεύτερη συνάντηση των εθελοντών έχει προγραµµατισθεί για τις 15 Μαρτίου και πάλι στο Επιµελητήριο.

> Έχει γίνει ήδη επιλογή των εξειδικευµένων εθελοντών, οι οποίοι και εκπαιδεύτηκαν κατά τη διάρκεια του ∆ιασυλλογικού δοκιµαστικού αγώ- να τον Ιανουάριο.

> Για τη µεγάλη διοργάνωση έχει δηλώσει συµµετοχή ένας ικανοποιητικός αριθµός ανθρώπων, αλλά και φορείς και αθλητικοί σύλλογοι, που θα βοηθήσουν ώστε οι αγ νες να διεξαχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο και η Πάτρα, απ΄ αυτή την αθλητική δράση, να επενδύσει στο µέλλον.

> Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα laser 4.7 οι συµµετοχές θα φτάσουν τις 400 και για τις ανάγκες της διοργάνωσης θα εργαστούν 100 εθελοντές.

> Οι αθλητές που θα συµ- µετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα θα είναι ηλικίας 12 – 17 ετών, που σηµαίνει ότι στον θαλάσσιο στίβο θα βρεθούν οι Ολυµπιονίκες του µέλλοντος.

> Το Πρωτάθληµα θα είναι «όπεν». Έχουν δηλώσει συµµετοχή και ιστιοπλόοι από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, το Κατάρ, την Αυστραλία, την Κίνα κ.α.

> Οι αγώνες υποστηρίζονται από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Οµοσπονδία Ιστιοπλοΐας, την ελληνική κλάση Laser, την Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδος (συνδιοργανωτής) και τον ∆ήµο Πατρέων (ανέδειξε το χώρο διεξαγωγής του Πρωταθλήµατος και συνδράµει µε το προσωπι- κό του).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Πτωτικά οι αποδόσεις των ομολόγων

Yποχωρούν ελαφρώς σήμερα οι αποδόσεις των ομολόγων - κυρίως των χωρών του σκληρού πυρήνα, στην ευρωζώνη. Η ΕΚΤ συνέχισε και την προηγούμενη εβδομάδα (παρά τις...

Δένδιας : Η Ελλάδα είναι στη διάθεση της Λιβύης να συμφωνήσουμε για την ΑΟΖ

«Η Ελλάδα είναι στη διάθεση της Λιβύης για να συμφωνήσουμε στις θαλάσσιες ζώνες μας» διαμήνυσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στη δήλωσή του μετά...

ΟΕΕ: 30 μέτρα για την τόνωση της οικονομίας και των επιχειρήσεων

Μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ταχύτερη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, την επόμενη μέρα μετά την πανδημία, καταθέτει το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, μέσω της...

Συμφωνία ΥΠΟΙΚ – ΕΤΕπ για τη διαχείριση 5 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης

Η ΕΤΕπ θα συμβάλει στη διαχείριση επενδύσεων ύψους 5 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» Η σχετική...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!