Είναι σοφός ο Λαός μας. Για κάθε τι που συμβαίνει έχει και ένα άκουσμα. Έτσι και για τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα.
Σήμερα μια ομάδα ιδεολογικοπολιτικά εκφυλισμένων ανθρώπων, με τα στήριξη εξωθεσμικών παραγόντων και την ανοχή μιας μεγάλης μερίδας άβουλων ψηφοφόρων, ξεκόλλησε από την βάση της πυραμίδας οργάνωσης της κοινωνίας μας και ανέβηκε στην εξουσιαστική της κορυφή.
Γλύφοντας …έρποντας… και με τα κέρατά τους, ανέβηκαν αργά και μεθοδικά. Πουλημένοι οι ίδιοι, αντί πινακίου εξουσίας, φέρνουν εις πέρας την αποστολή τους ξεπουλώντας τα πάντα έναντι πινακίου φακής.
Και δίπλα τους, με μόνη φιλοδοξία την εναλλαγή στο ρόλο του μπιστικού, στέκονται οι άλλοι. Οι πρωταγωνιστές της σημερινής κατάντιας μας.

«Σηκώθηκαν τα πόδια και χτυπάνε το κεφάλι». Για πόσο ακόμα όλοι εμείς που αγαπάμε άδολα αυτήν την Πατρίδα θα παραμένουμε πεσμένοι θυμούμενοι τον τελευταίο χρησμό της Πυθίας προς τον Ιουλιανό («Είπατε τώ βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην, ου μάντιδα δάφνην, ουδέ παγάν λαλέουσαν. Απέσβετο και το λάλον ύδωρ» **)., χάνοντας τη συνέχεια της ράτσας και της αποστολής;

Α.ΛΗΘΙΝΟΣ
Υ.Γ. Το έγραψα, ερεθισμένος από την ανάρτηση του «Κοινού Παρανομαστή» που σας συνιστώ να την ρουφήξετε χωρίς ανάσα.http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2017/08/n.html?m=1

**«Πείτε στον βασιλιά, ότι στο χώμα κείτεται ο έντεχνος αυλός, ο Φοίβος δεν έχει πια κατοικία, ούτε δάφνη μαντική, ούτε πηγή ομιλούσα. Χάθηκε και το νερό που μιλούσε» 

ΠΗΓΗ