Αρχική Πολιτική Σήμα κατατεθέν της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο Κουρουμπλής. Όλοι...

Σήμα κατατεθέν της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο Κουρουμπλής. Όλοι υπέρ της δωρεάς του Ελληνικού σε Λάτση. Αίσχος.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΕ ΛΑΤΣΗ
Βιάζονται στη κυβέρνηση των Λαθραίων και των Ναρκωτικών για να γίνει γρήγορα η δωρεά-σκάνδαλο του Ελληνικού στον Λάτση, που έχει κάνει και χιλιάδες δωρεές. Ο Κούλης Μαρινάκης αγώνα έδωσε για να μη πληρώσουν τα ΜΜΕ για τις άδειες ενώ η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να μη πληρώσουν τα δάνεια τους.
Το ΠΑΣΟΚ άλλαξε όνομα, δεν είναι μόνο τα ΜΜΕ που αλλάζουν χέρια για να μη πληρώσουν 1,3 δις ευρώ δάνεια. Κατά τα άλλα θα φτειαχθεί μια νέα “κεντροαριστερά”, απο τους ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ που θα επιστρέψουν στον μητρικό τους χώρο του ΠΑΣΟΚ. Εκείνη την ιερή στιγμή οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα γυρίσουν πίσω με την εμπειρία διαπλοκής δεκαετιών.

Οι στόχοι της διαπλοκής για μάσα δεν αλλάζουν τόσο γρήγορα όσο οι κυβερνήσεις απο καραγκιόζηδες που ανεβάζουν. Για το λόγο αυτό ο έλεγχος των ΜΜΕ είναι μεγάλης σημασίας ώστε όλα τα παιδάκια να βλέπουν τη Συννεφούλα και να χτυπάνε ρυθμικά τα χεράκια τους ενώ τα βιάζουν και τα κατακλέβουν.
Τα επικοινωνιακά κόλπα όμως  τελειώνουν. Δεν μπορούν να παίζουν για πάντα το κόλπο με τα trap announcements και τα fake news, τα κόλπα κάποτε τελειώνουν. Κάποτε ο κόσμος θα καταλαβαίνει το δούλεμα γρήγορα και αυτό θα κάψει και κάθε επόμενη κυβέρνηση.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.

Δουλίτσες για τα αφεντικά τους κάνουν οι  πολιτικοί που ψηφίζετε και όσα τάζουν ήταν πάντα παραμύθια και αλογότριχες. Το πρόβλημα είναι ότι ο λογαριασμός δεν βγαίνει, εσείς γίνεσθε φτωχότεροι και τα δυνατά σενάρια παραπληροφόρησης αργά και σταθερά τελειώνουν.
Είτε δεν πείθουν είτε δεν υπάρχουν άλλα είτε καίγονται εύκολα. Αυτό θα αυξήσει την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο.
Για το λόγο αυτό προσπαθούν να την περιορίσουν με δήθεν αλγόριθμους και με νόμους. Έχουν αυτοπαγιδευτεί στη μαλακία τους. Πάντα τους έλειπε κάτι.
Η διασκέδαση μου θα είναι μεγάλη. Δεσμεύομαι για αυτό. Μέχρι βιασμούς και φόνους θα δείχνουν ζωντανά απο το διαδίκτυο!

Σχετικά άρθρα

  1. Είμαστε κάτι ανάμεσα σε Κολομβία και Βενεζουέλα. Σκάνδαλα με τα κοιτάσματα Κύπρου. (2017)
  2. Πολλά τα σκάνδαλα με τα κοιτάσματα στη Κύπρο. Ελληνική εταιρεία κάνει έρευνα υδρογονανθράκων με e-mail..! (2017)
  3. Χάρτης κοιτασμάτων φυσικού αερίου Ανατ. Μεσογείου απο μετρήσεις MAD (2007)
  4. Η επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα MoU (ένα Μνημόνιο για Συμφωνία). Είναι αέρας. Άλλο ένα ψέμμα του ΣΥΡΙΖΑ. (2017).

ΠΗΓΗ

Most Popular

The Stories Things Tell And Just Why They Inform Them

The Stories Things Tell And Just Why They Inform Them We never thought that the thing such as a match that is burned or...

Measurement 14 girl advised to ‘give up the doughnuts’ by fat-shaming trolls on paid dating sites

Measurement 14 girl advised to 'give up the doughnuts' by fat-shaming trolls on paid dating sites Jess Mccartney, 26, states she actually is filled with...

Lass mich indem beschreiben Tageshoroskop steinbock Junggeselle Ehegattin

Lass mich indem beschreiben Tageshoroskop steinbock Junggeselle Ehegattin Monatshoroskop aus Monate Monats Horoskop nicht mehr da Monate. Horoskop zu Handen Tagesanbruch. Horoskop pro ubermorgen. Horoskop je...

tough dollars financial products that designers need fast approvals and closings

tough dollars financial products that designers need fast approvals and closings Finances dependant credit is becoming providing private hard cash lending close to a decade...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!