Όταν η Χρυσή Αυγή έκανε διανομές τροφίμων και άλλων απαραίτητων ειδών στους Έλληνες που είχαν ανάγκη (επιστρέφοντας έτσι στον ελληνικό λαό την κρατική χρηματοδότηση που ελάμβανε…), οι υπάλληλοι του Σόρος την βάφτισαν «ρατσιστική διανομή μίσους», διότι απέκλειε τα «προσφυγάκια» και την απηγόρευσαν!

Τώρα, ανάλογη πρωτοβουλία παίρνει η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ Πατρών, αποκλείοντας τους Έλληνες που έχουν ανάγκη!
Βέβαια, οι συριζαίοι δεν δίνουν ούτε δεκάρα τσακιστή από την πλούσια κρατική χρηματοδότηση που λαμβάνει το κόμμα τους (από το υστέρημα του ελληνικού λαού…), αλλά καλούν τον ελληνικό λαό να τους δώσει τα απαραίτητα (τρόφιμα, ρουχισμό, φάρμακα και είδη ατομικής υγιεινής), προκειμένου αυτοί μετά να τα μοιράσουν στα «προσφυγάκια». Την ίδια στιγμή, που υπάρχουν χιλιάδες ελληνικές οικογένειες στην περιοχή των Πατρών, που λένε το ψωμί ψωμάκι!

Ο λαός των Πατρών να μην δώσει τίποτα σ’ αυτούς που του πίνουνε το αίμα με το καλαμάκι – κι εδώ βεβαίως εννοούμε τα χλιδάτα συριζόμουτρα, κι όχι τους δυστυχείς λαθρομετανάστες!

Αν θέλουνε να κάνουνε τους κουβαρντάδες, να τα βάζουν από την τσέπη τους κι όχι από την τσέπη του κοσμάκη! Αλλά, εδώ έχουμε μια καραμπινάτη περίπτωση διακρίσεων (ρατσισμού) και οφείλουν να επέμβουν άμεσα οι «αντιρατσιστικές» υπηρεσίες, για να την απαγορεύσουν!

Ή μήπως, ο μόνος ρατσισμός που επιτρέπεται στην μνημονιακή Μπανανία των αμερικανόδουλων Τσίπρα και Καμμένου, είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων;

Γράφει ο Αντίοχος

ΠΗΓΗ