Αρχική Απόψεις Πόλεμος χαρακωμάτων στη Νέα Δημοκρατία

Πόλεμος χαρακωμάτων στη Νέα Δημοκρατία

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, την υποκινεί και το Καραμανλικό μπλοκ…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Σε μια εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ με το υποπόδιό του τους ΑΝΕΛ, διαλύει κατεδαφίζοντας και το τελευταίο λιθαράκι του οικοδομήματος της Ελλάδος, στη Νέα Δημοκρατία, στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, σφάζονται στο γόνατο!

Δημιουργείται ήδη ένα τόσο μεγάλο ρήγμα, που τύφλα να έχει το ρήγμα του σεισμού της Πάρνηθος! Οι έριδες, οι αντεγκλήσεις, τα μίση και τα πάθη, είναι σε καθημερινή ανάγνωση. Και φαντασθείτε, είναι όλα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας!

Σκεφτείτε, πόσα άλλα μπορούν να συμβαίνουν και τα οποία καταφέρνουν στη ΝΔ να τα σκεπάζουν κάτω από το χαλί, μη βλέποντας το φως της δημοσιότητας!

Γι΄ αυτό ακριβώς, ο λαός μας είναι απόλυτα απογοητευμένος, γιατί τελείωσαν οι “σωτήριες” λύσεις! Δεν υπάρχει καμιά πολιτική λύση στον ορίζοντα που να τον γεμίζει με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο! Εκτός και εάν! Λέγω πάλι, εκτός και εάν…

Ήταν κάπου λάθος στις δηλώσεις του ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σε κυριακάτική εφημερίδα επεσήμανε:
“Η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, για να έχει νόημα, πρέπει να έχει καλές προθέσεις. Η συγκεκριμένη δυστυχώς γίνεται μόνο με ένα σκοπό: να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή εμένα κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τον κ. Βορίδη και τον κ. Λοβέρδο. Αυτό αποδεικνύεται κυρίως εκ του γεγονότος ότι αρνήθηκαν να ελεγχθεί η δική τους περίοδος και αρνήθηκαν να ελεγχθεί και η περίοδος Κουρουμπλή επί εποχής Σημίτη. Για πιο λόγο; Διότι δεν τους ενδιαφέρει η ουσία. Τους ενδιαφέρει μόνο η σπίλωση των πολιτικών τους αντιπάλων…”!

Που ήταν το λάθος σε αυτές τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη;;

Όμως, πέραν της καταγγελίας για την αντιδημοκρατική στάση του ΣΥΡΙΖΑ, στην σύσταση της συγκεκριμένης εξεταστικής επιτροπής, μιας αντιδημοκρατικής και αντιδεοντολογικής τακτικής που ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις της Μεταπολιτεύσεως και των Μνημονίων, που προστατεύουν τους ημετέρους, η αναφορά του Αδώνιδος στο δικό του όνομα, καθώς επίσης στα ονόματα των Βορίδη και Λοβέρδου, έβγαλε πολιτικό μήνυμα…

Η πολύ-συνθετική Νέα Δημοκρατία! 

…Ένα πολιτικό μήνυμα που έλεγε ότι, στις επικείμενες εκλογές η ΝΔ, που θα είναι το πρώτο κόμμα – όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις – την κυβέρνηση που θα προκύψει, θα την απαρτίζουν τουλάχιστον, η ΝΔ και η “Δημοκρατική Συμπαράταξη”! Τούτο προκύπτει και από πολλές “κρυφές” δηλώσεις διαφόρων αξιωματούχων αυτών των κομμάτων!

Δηλαδή, της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη! Γιατί, η ΝΔ δεν είναι μια και αδιαίρετη! Είναι, πέραν του ενός υποκόμματα! Είναι του Καραμανλή, είναι του Σαμαρά, είναι του Μητσοτάκη, είναι των παλαιοκομματικών που έχουν ριζώσει στη ΝΔ, είναι των νεοφερμένων όπως, οι Γεωργιάδης και Βορίδης, είναι των “μεταναστών” από το “Ποτάμι”, την “Ένωση Κεντρώων” και τα ρέστα…

Είναι πολλά κομμάτια η ΝΔ, με πολλές – πολλές τάσεις και απόψεις!

Κατά πρόσωπον επίθεση η Κατερίνα Παπακώστα!   

Των δηλώσεων του Αδώνιδος Γεωργιάδη, ακολούθησε ανάρτηση στο Facebook της κ Κατερίνας Παπακώστα, Βουλευτού στη Β΄ Αθηνών της ΝΔ, που κατείχε την εσωκομματική θέση του αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας στο κόμμα της ΝΔ:

“Αφού ευχηθώ καλή Ανάσταση, και στον Άδωνι θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για την Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του… επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…”!

Αν καταλάβατε, η κ. Παπακώστα νουθετεί στα της Παράταξης, τον κ. Γεωργιάδη γιατί προσχώρησε πριν λίγα χρόνια σε αυτήν …και δεν έχει μάθει καλά τα κατατόπια της! Ταυτόχρονα τον καταγγέλλει πως εκθέτει την Παράταξη προσβάλλοντάς τον ανεπανόρθωτα!

Γι΄ αυτό, ισχυρίζομαι ότι, στη ΝΔ γίνεται της κακομοίρας…

Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα;; Εμείς, θα σας δώσουμε τη δική μας ανάγνωση!

Υπάρχει προσωπική εκδίκηση στην επίθεση Παπακώστα! 

Η Κατερίνα Παπακώστα δεν συγχώρησε ποτέ τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος φορτώθηκε” στην πλάτη του την εκλογή της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου στη Β΄ Αθηνών στις εκλογές του 2015! Η οποία το 2012 είχε εκλεγεί Βουλευτής στο Νομό Ιωαννίνων μετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ως η αρεστή του Αντώνη Σαμαρά!

Όμως, εκδιωγμένη από τα Γιάννενα, ήταν άστεγη και κάποιος έπρεπε να αναλάβει την “επανεκλογή” της! Αυτό λοιπόν, το πολιτικό σπρώξιμο από τον Γεωργιάδη (κατ΄ επιθυμία και εντολή – λέμε πάλι – του Αντώνη Σαμαρά), της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου στις εκλογές του 2015, κόντεψε να αφήσει εκτός εκλογής την Κατερίνα Παπακώστα, η οποία εκλέχθηκε πολύ δύσκολα, παίρνοντας την 11η και τελευταία έδρα από αυτές που κέρδισε η ΝΔ στην περιφέρεια της Β΄ Αθηνών!

Υπάρχει και πολιτική χροιά από αυτήν την επίθεση… 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, καρατόμησε αμέσως την κ. Παπακώστα, προφυλάσσοντας έτσι, την υστεροφημία του Αντιπροέδρου του και εκφραστή στη ΝΔ της “λαϊκής δεξιάς” μαζί με τον Βορίδη! Τοποθετώντας στη θέση της, τον νεοφερμένο από το “Ποτάμι” Ιάσωνα Φωτήλα! Περνώντας έτσι το μήνυμα ότι, όποιος κινείται εκτός κομματικής γραμμής πάει σπίτι του και επιπρόσθετα ότι, καταργεί την επετηρίδα και δίνει αξιώματα σε ένα νεοφερμένο! Ταυτόχρονα η τοποθέτηση του κ. Φωτήλα ήταν ένα πολιτικό πικάρισμα προς τους Καραμανλικούς στο κόμμα, οι οποίοι είδαν ένα δικό τους πρόσωπο (την Παπακώστα) να καρατομείται με συνοπτικές διαδικασίες. Αφού ως γνωστόν υπάρχει ανοικτό μέτωπο στη ΝΔ, των Καραμανλικών με τους Μητσοτακικούς – Σαμαρικούς που έχουν προς το παρόν συμμαχήσει!

Άλλωστε, η προ καιρού θέση της Παπακώστα, για την υπερψήφιση των αντίμετρων – που εξυπηρετεί την κυβέρνηση, αφού Καραμανλής – Τσίπρας τα βρίσκουν στα περισσότερα θέματα – απηχούσε τη θέση του Καραμανλικού μπλοκ στη ΝΔ!

Το Καραμανλικό μπλοκ επιζητά το “θάνατο” των Γεωργιάδη, Βορίδη και Λοβέρδου! 

Γι΄ αυτό, να είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε δακρύβρεχτες ιστορίες στη ΝΔ, αφού οι κακές γλώσσες λένε πως την κίνηση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, την υποκινεί και το Καραμανλικό μπλοκ. Αυτό που στοχοποιεί τους Γεωργιάδη, Βορίδη, Λοβέρδο, για να τους αδρανοποιήσει πολιτικά. Αφού σε μια Οικουμενική “αυριανή” κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή, εκείνοι δεν θα μπορούν να έχουν “αξιώσεις” υπουργικών θώκων!

Μακιαβελικές θέσεις και σκέψεις, αλλά έτσι είναι η πολιτική! Χτίζεται στο παρασκήνιο και ο λαός το αποτέλεσμα το μαθαίνει τελευταίος!!

Και στο βάθος Αλέξης Τσίπρας… 

Ο νυν Πρωθυπουργός της Πατρίδος μας, Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνει τα δυο χρόνια του στην Εξουσία. Για όσα ήταν εντεταλμένος να κυβερνήσει, όπως και οι προηγούμενοι, Παπανδρέου και Σαμαράς! Γνωρίζει πως δεν μπορεί να συνεχίσει! Γνωρίζει ότι, θα οδηγηθεί σε “ηρωική” έξοδο! Γι΄ αυτό έχει να διαλέξει! Αυτή η “έξοδος” θα είναι με τη θέλησή του ή μέσω εκλογών;;

Μέσω μιας εκλογικής αναμέτρησης, θα τσαλακωθεί ανεπανόρθωτα ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού θα χάσει με πολύ μεγάλη διαφορά (όπως καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις). Σε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή της συντριπτικής ήττας, είναι σίγουρο πως από τους εσωκομματικούς του αντιπάλους (και δεν είναι λίγοι), ο Τσίπρας θα αμφισβητηθεί και θα τεθεί θέμα αρχηγίας στο κόμμα!

Στην περίπτωση της Οικουμενικής κυβέρνησης υπό τον Κώστα Καραμανλή, ο Αλέξης Τσίπρας, σώζει το σαρκίο του και μετέχει με αρκετούς υπουργούς σε αυτήν την κυβέρνηση, αποκτώντας το δικαίωμα στο χρόνο για την ανασύνταξή του!

Στην οποία όμως, Οικουμενική κυβέρνηση, δεν θα μετέχουν οι Γεωργιάδης, Βορίδης και Σία! Δηλαδή, οι “ακραίοι”!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Έσκασε η βόμβα – «Διαζύγιο» Μέσι-Μπαρτσελόνα

Παγκόσμιο «σοκ» έχει προκαλέσει στον χώρο του ποδοσφαίρου η είδηση του οριστικού «διαζυγίου» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και στον Λιονέλ Μέσι. Ήταν κάτι που κανείς δεν...

ΚΚΕ για διάγγελμα Μητσοτάκη – Επικλήσεις σε ατομική ευθύνη και ακραία καιρικά φαινόμενα δεν σβήνουν τις φωτιές

«Οι επικλήσεις στην ατομική ευθύνη και οι διαπιστώσεις για τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν σβήνουν τις φωτιές», τονίζει χαρακτηριστικά το ΚΚΕ, σχολιάζοντας το διάγγελμα του...

Γεννηματά για διάγγελμα Μητσοτάκη – Ώρα μάχης τώρα – «Εγκληματικά λάθη» της κυβέρνησης

Τη συμπαράσταση του Κινήματος Αλλαγής στους δοκιμαζόμενους από τις καταστροφικές πυρκαγιές πολίτες εξέφρασε, με δήλωσή της, η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά. Όπως τόνισε, τώρα...

ΣΥΡΙΖΑ για διάγγελμα Μητσοτάκη – «Θα συνιστούσαμε στον κ. Μητσοτάκη περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια»

«Η κατάσταση δυστυχώς είναι εξαιρετικά σοβαρή, σε αντίθεση με το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σε συνέχεια του διαγγέλματος...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!