Εκατομμύρια ευρώ έχει αποκομίσει η μυστηριώδης εγκληματική οργάνωση “Μαύρος Θάνατος” ,πουλώντας σε βαθύπλουτους Άραβες καλλονές σαν σκλάβες του σεξ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Δημοικρατία” οι κοπέλες που έχουν πέσει θύματα απαγωγής βγαίνουν σεδημοπρασία στο σκοτεινό διαδίκτυο σε εβδομαδιαία βάση, ενώ ο πλειοδότης αποκτά δικαίωμα ζωής ή θανάτου πάνω τους, καθώς, όταν τις βαρεθεί, μπορεί να τις ξεφορτωθεί ρίχνοντας τις σε τίγρεις για να τις κατασπαράξουν!

Τις αποκαλύψεις έκανε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων “Τg1” του ιταλικού δημόσιου καναλιού RAI 1, φέρνοντας στο φως την κατάθεση στην αστυνομία της 20χρονης Κλόι Εϊλινγκ η οποία απήχθη από άνδρες της οργάνωσης. Το μοντέλο της “σελίδας 3” βρετανικών tabloids συνέντευξη στο “Tg 1” , μιλώντας από το σπίτι της στο Λονδίνο , όπου επέστρεψε έπειτα από απουσία σχεδόν ενός μηνός.

“κάθε λεπτό φοβόμουν για τη ζωή μου” δήλωσε η Εϊλινγκ. Αμέσως μετά την απελευθέρωσή της , η 20χρονη -σύμφωνα με το “Τg 1” -κατέθεσε στην αστυνομία όσα της αποκάλυψε ο δεσμοφύλακας της Χέρμπα Λούκαστζ Πάουελ στις προσωπικές συζητήσεις τους. Ο 30χρονος απαγωγέας της είπε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια η εγκληματική οργάνωση “Μαύρος Θάνατος” κέρδισε 12.700.000 ευρώ απαγάγοντας και πουλώντας κορίτσια στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Στις διαδικτυακές δημοπρασίες πωλούνται σαν σκλάβες του σεξ τουλάχιστον τρεις κοπέλες την εβδομάδα, ενώ οι αγοραστές προέρχονται από αραβικές χώρες. Ο πλειοδότης που θα αποκτήσει την κοπέλα μπορεί να την κρατήσει για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του όσο επιθυμεί. “Όταν τη βαρεθεί είτε την χαρίζει σε κάποιον άλλον  ή μπορεί να τη ρίξει στις τίγρεις να τη φάνε” κατέθεσε χαρακτηριστικά η Εϊλινγκ, μεταφέροντας τα λόγια του Πάουελ.

Κατά τη σύλληψη του 30χρονου, οι Ιταλοί αστυνομικοί εντόπισαν τρομοκρατικό σκίτσο που αποτελεί το σύμβολο της οργάνωσης και απεικονίζει γιατρούς του έτους 1300, οι οποίοι φορούν μάσκες για να προστατευτούν από την πανώλη.

Λίγα πράγμτα είναι γνωστά για την οργάνωση , την ύπαρξη της οποίας έχει ερευνήσει η Europol. Πιστεύεται ότι έχει εμπλακεί , μεταξύ άλλων, σε εμπόριο ναρκωτικών, λαθρεμπόριο όπλων και σύγχρονο δουλεμπόριο. 

Πηγή