Αρχική Έρευνα Πρωταθλητές στις πωλήσεις τα πετρελαιοκίνητα το 2016 – Εντυπωσιακή άνοδος για βενζινοκίνητα...

Πρωταθλητές στις πωλήσεις τα πετρελαιοκίνητα το 2016 – Εντυπωσιακή άνοδος για βενζινοκίνητα και υβριδικά

Σε σύνολο 78.873 οχημάτων ΙΧ τα οποία διατέθηκαν το 2016, τα 42.979  ήταν πετρελαιοκίνητα, με το ποσοστό τους να ανέρχεται στο 45% επί του συνόλου των πωληθέντων σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το ποσοστό τους κατέγραψε πτώση 10% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Ακολουθούν τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα με 34.013 πωληθέντα αυτοκίνητα, σημειώνοντας αύξηση 27,49%,  ενώ στην τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης βρίσκονται τα υβριδικά μοντέλα, με 1.516 πωλήσεις νέων οχημάτων και εντυπωσιακή αύξηση 72,2%.

Ακόμα, πωλήθηκαν  129 οχήματα που κινούνται με βενζίνη και φυσικό αέριο, 120 με φυσικό αέριο, 44 αυτοκίνητα που κινούνται με βενζίνη και υγραέριο, 40 υβριδικά πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, καθώς  και 32 ηλεκτρικά μοντέλα.

Ως προς αυτές τις κατηγορίες, οι διαφοροποιήσεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά είναι σημαντικές, καθώς τα πετρελαιοκίνητα υβριδικά μοντέλα σημείωσαν αύξηση 42,8%, τα αυτοκίνητα που κινούνται με διπλό καύσιμο βενζίνη/υγραέριο κατέγραψαν πτώση 45,6% και βενζίνη/φυσικό αέριο 23,1%. Επίσης, μειώθηκε κατά 17,2% το ποσοστό όσων κινούνται μόνο με φυσικό αέριο.

 

Πηγή: http://rpntv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems I assumed just as if your abdomen had...

Τρίτη δόση για ηλικιωμένους σε μονάδες φροντίδας, πολίτες άνω των 60, υγειονομικούς

Σε ομάδες πληθυσμού υψηλού κινδύνου για λοίμωξη, όπως είναι τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, οι ηλικιωμένοι σε μονάδες φροντίδας, καθώς και οι υγειονομικοί συνιστάται η χορήγηση...

Στα 3,170 δις. ευρώ οι απλήρωτοι φόροι στο 7μηνο του 2021

Χαμήλωσε ταχύτητα ο ρυθμός αύξησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τον Ιούλιο ενώ το σύνολο των οφειλετών της Εφορίας βρέθηκε κάτω από τα 3,5 εκατομμύρια. Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!