Αρχική Πολιτική Πρωθυπουργός που έκαψε ζωντανούς 96 ανθρώπους, άγνωστο πόσοι αγνοούμενοι, κατέστρεψε της χώρα...

Πρωθυπουργός που έκαψε ζωντανούς 96 ανθρώπους, άγνωστο πόσοι αγνοούμενοι, κατέστρεψε της χώρα σε 3,5 έτη & κάνει διακοπές σε βίλα 250 τ.μ στο Σούνιο.

Μόνον ένας Σταλινικός Συμμορίτης, ένα ελεεινό ανδρείκελο δικτατορίσκος που παριστάνει τον πανίσχυρο, με την βοήθεια των ξένων κατακτητών και εισβολέων θα μπορούσε να επιβάλλει τα ανύποπτα μαντάτα των ξένων πλιατσικολόγων στον Λαό του
Παγίδευσε έναν λαό που αιμορραγούσε από το 2010 έως το 2015 από τους πολιτικούς απατεώνες Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος και ενδιάμεσους υπουργούς βουλευτές λαμόγια, που άλλα υπόσχονταν στον Λαό και άλλα ψήφιζαν στην Βουλή, και το 2015 με παχυλές υποσχέσεις αυτό το Αριστερό πουλημένο καθίκι, ήρθε δήθεν να αλλάξει τα πράγματα, να φέρει ευημερία, διαφάνεια, ισότητα, κατάργηση των Αντισυνταγματικών φόρων όπως είναι ο ΕΝΦΙΑ το 50 % προκαταβολή φόρους των επιχειρήσεων, λοιποί φόροι, μείωση του αριθμού των διοδίων και κόμιστρων, επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ευρώ, κατάργηση της λιτότητας, και λοιπά ατελείωτα υποσχετήρια μερικά εξ αυτών θα δούμε παρακάτω από τις δηλώσεις του ιδίου πρωθυπουργού στο Προπύλαια μετά την νίκη στις εκλογές.

Έλεγε: “Είμαστε κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας και αυτό θα υπηρετήσουμε μέχρι τέλους”

 Στην πραγματικότητα εξαπάτησε τον ΛΑΟ, καθώς παραβιάσεις των Συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών πολλαπλασιάστηκαν σε σύγκριση ακόμα και με τις μεταμνημονιακές κυβερνήσεις
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, το Συμβούλιο Επικρατείας πέρασε υπό πλήρη έλεγχο της κυβέρνησης της αριστεράς και όσα μέτρα εις βάρος του Λαού είχε βγάλει το ΣΤΕ προ ΣΥΡΙΖΑ ΑντιΣυνταγματικά τα ίδια έβγαλε με νέο πόρισμα Συνταγματικά.

Έλεγε: “Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν θα γίνει στην Ελλάδα“

Στην πραγματικότητα εξαπάτησε τον ΛΑΟ καθώς οι πλειστηριασμοί έγιναν ηλεκτρονικοί και το δικαίωμα αντίδρασης έγινε ποινικό αδίκημα, που παραβιάζει ΟΧΙ μόνον τα δημοκρατικά και Συνταγματικά δικαιώματα του ΛΑΟΥ αλλά και το δικαίωμα αντίδρασης, που ορίζεται ως ανθρώπινο δικαίωμα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Έλεγε: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε να επανέλθει η ΔΕΗ υπό δημόσιο έλεγχο ως 100% δημόσια επιχείρηση.”

Στην πραγματικότητα εξαπάτησε τον ΛΑΟ καθώς ξεπούλησε χαρίζοντας την ΔΕΗ στους Γερμανούς και στα μουλωχτά ενέκρινε νέα αυξημένα τιμολόγια για να κερδίζουν περισσότερα οι Γερμανοί.

Έλεγε: “Τα λιμάνια κανείς δεν θα τα πάρει. Και το σιδηρόδρομο κανείς δεν θα τον πάρει. Και τα αεροδρόμια κανείς δεν θα τα πάρε”.

Στην πραγματικότητα εξαπάτησε τον ΛΑΟ καθώς πουλήθηκαν όλα χωρίς απολύτως κανένα στρατηγικό συμφέρον.

Έλεγε: “Δεν θα επιτρέψουμε η δημόσια περιουσία και οι υποδομές να περάσουν στα νύχια του ΤΑΙΠΕΔ και των ποικιλώνυμων συμφερόντων”

Στην πραγματικότητα εξαπάτησε τον ΛΑΟ καθώς ΟΧΙ μόνον δημόσια περιουσίας απλά πέρασε στα χέρια του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά μέχρι και οι Αρχαιολογικοί Χώροι αποτελούν μέρος της περιουσίας του ΤΑΙΠΕΔ και ξεπουλιούνται στους ξένους ιστορικής σημασίας χώροι ανεκτίμητης αξίας.

Έλεγε: “Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος παράλογος. Δεν διορθώνεται, καταργείται”

Στην πραγματικότητα εξαπάτησε τον ΛΑΟ καθώς ΟΧΙ μόνον δεν κατάργησε αλλά σχεδόν διπλασίασε το ΕΝΦΙΑ σε σύγκριση με την προ ΣΥΡΙΖΑ εποχή.

Έλεγε: “Ο κατώτατος μισθός θα επιστρέψει στα 751 ευρώ για όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως ηλικίας”

Στην πραγματικότητα εξαπάτησε τον ΛΑΟ καθώς ΟΧΙ μόνον δεν αύξησε αλλά μείωσε και άλλο τον βασικό μισθό, και το χειρότερο αύξησε τις ασφαλιστικές εισφορές που πηγαίνουν υπέρ των δανειστών, μιας και η οποιαδήποτε εισφορά καταλήγει στην διαχείριση των ξένων.

Έλεγε: “Καμία μείωση στις συντάξεις δεν πρόκειται να αποφασιστεί, πρόκειται για κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης”

Στην πραγματικότητα εξαπάτησε τον ΛΑΟ καθώς οι Συντάξεις μειώθηκαν, καταργήθηκαν σειρά παροχών που είχε πληρώσει ο ασφαλισμένος.

Έλεγε: “Δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα”.

Πάνω από 100 δισεκατομμύρια μέτρα και 3 μνημόνια υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ στα 3,5 έτη διακυβέρνησης της χώρας.
Οδήγησε σε κλείσιμο ή μεταφορά έδρας πάνω από 150.000 κερδοφόρων επιχειρήσεων συρρικνώνοντας και άλλο το ΑΕΠ της χώρας.
Μόνον κατά τα έτη του ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν από την ΕΛΛΑΔΑ 500.000 νέοι και η ανεργία παραμένει στα ίδια επίπεδα.
Από 50 % την προκαταβολή φόρου στις επιχειρήσεις πήγε στο 100 %, ο ΦΠΑ πήγε στο 24% σχεδόν σε πάνω από 1000 ήδη τροφίμων, ενώ ήταν στο 13 %.
Ο Εταιρικός φόρος αυξήθηκε από 26 % σε 29 % και ο φόρος μερισμάτων από 10 % σε 15 %
Σταθμοί διοδίων διπλασιάστηκαν, αυξήθηκαν και οι εισφορές ενώ προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχονταν κατάργηση των διοδίων.
Οι υποχρεώσεις του κράτους προς του ιδιώτες επίσης αυξήθηκαν, το Ελληνικό κράτος συνεχίζει την παράδοση του κακοπληρωτής που στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ έγινα ακόμα χειρότερα.
Αν αναλύσουμε την οικονομική και κοινωνική διάλυση της χώρας ίσως θα μπορούσαμε να πούμε ότι όσες καταστροφές έφεραν τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έφερε μαζί του ο ΣΥΡΙΖΑ σε μόλις 3,5 έτη.

Η εθνική καταστροφή της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία με τι να συγκριθεί ;
Η παραχώρησις της Θράκης στους Τουρκομούφτηδες με τι να συγκριθεί ;
Παραχωρήσεις στις απαιτήσεις των Αλβανών, και παραχώρησις 3 νησιών στην Αλβανία μαζί με την ΑΟΖ, με τι να συγκριθεί ;
Εκατοντάδες χιλιάδες νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών που δημιουργούν μειονοτικά προβλήματα στην χώρα μας που θα ζητούν μελλοντικά την απόσχιση τους και υφαρπαγή εθνικού εδάφους, με τι να συγκριθεί ;

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε πόσοι άλλοι οικονομικοί συντελεστές οδήγησαν την χώρα σε καταστροφή, μόνον από εθνικής άποψης υποχωρήσεις αρκούν για μια προδοτική κυβέρνηση όλων των εποχών από την σύσταση του Ελληνικού κράτους, ο τόπος τέτοια προδοσία δεν ξαναγνώρισε !

Οι Παραπάνω υποσχέσεις που αναφέρουμε κατά γράμμα δεν είναι αποκομμένες τυχαίες δηλώσεις του Τσίπρας, αλλά δηλώσεις του Τσίπρα στα Προπύλαια, όταν πλέον είχε πάρει το χρίσμα του πρωθυπουργού και κορόιδευε τον Ελληνικό λαό μέχρι το καλοκαίρι του 2015, ξοδεύοντας με τον τότε Βαρουφάκη τα 20 δις αποθέματα που υπήρχαν στην τράπεζα της Ελλάδος μέχρι την εξάντληση τους πλήρωναν τις δανειακές υποχρεώσεις, αποδεχόμενοι δηλαδή όλα τα μνημόνια των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ο Τσίπρας και η συμμορία του είχε προγραμματίσει τις δεύτερες εκλογές μετά τον 9 άμηνο του 2015.
Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 δεν ήρθαν τυχαία, από τις αρχές του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ έδινε χωρίς φραγμούς ιθαγένεια σε αλλοεθνείς λαθρομετανάστες, ετοιμάζοντας το νέο παράνομο και αντισυνταγματικό εκλογικό σώμα.
Ο απατεώνας πρωθυπουργός ήλπιζε ότι αν δημιουργήσει ένα ουδέτερο κλίμα αυθόρμητων αντιδράσεων προς τους δανειστές, ένα φιλολαϊκό πρόσωπο θα μπορέσει να αποσπάσει και άλλες ψήφους, όλοι θυμόμαστε τα καραγκιοζλίκια του δίδυμου Τσίπρας Βαρουφάκης και δήθεν τσαμπουκάδες στην Ευρώπη, πάντα φυσικά εις γνώσιν των Ευρωπαίων των οποίων υπηρέτες και ανδρείκελα είναι, και οι Ευρωπαίοι έδειχναν ανεκτική καθώς οι υποχρεώσεις καλύπτονταν από το απόθεμα των 20 δις που υπήρχαν στην τράπεζα της Ελλάδος.
Νόμιζαν ότι αυτές οι ενέργειες θα δημιουργούσαν περαιτέρω εμπιστοσύνη στους Έλληνες, και σε συνδυασμό με τις ψήφους των αλλοδαπών που νομιμοποιούσε θα ελάμβανε περισσότερες ψήφους, κάτι που φυσικά δεν έγινε και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εκλέχθηκαν παρά τις ψήφους των λαθρομεταναστών με μειωμένα ποσοστά σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2015.

Από τον Σεπτέμβριο μήνα του 2015 πλέον ξεκινάει το πραγματικό πρόσωπο ενός απατεώνα πρωθυπουργού, της συμμορίας βουλευτών και στελεχών του κόμματος του, και του εταίρου του άλλου απατεώνα υπουργού Αμύνης Καμμένου μαζί με την δική του συμμορία, και εκείνος συνέβαλε στην πλήρη διάλυση και της Ελληνικής κοινωνίας και της οικονομίας.
Όλοι όσοι ασχολούμαστε με λίγα οικονομικά γνωρίζουμε ότι η σημερινή οικονομία της Ελλάδος δεν έχει σχέση με αυτή του 2014, δηλαδή είναι σε πιο δεινή κατάσταση, ακόμα και λίγες μεγάλες επιχειρήσεις που είχαν μείνει και προσπαθούσαν και επιβίωναν, καταστράφηκαν ολοκληρωτικά με τα Capital Control του 2015.
Ακόμα και από την πορεία του Δημοσίου Χρέους έναν του ΑΕΠ βλέπουμε ότι ενώ το 2015 που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα 177 % σήμερα έφτασε στο 185 % μετά από πιο σκληρή φορολογία, επιβολές κατασχέσεις μισθών και συντάξεων επιδομάτων ακόμα και ελάχιστων ποσών από τους λογαριασμούς των πολιτών, κατάργηση κάθε νόμου προστασία του πολίτη, 3,5 έτη σκληρών μνημονίων το χρέος συνεχίζει να ανεβαίνει και το ΑΕΠ συνεχίζει να πέφτει.

Τα Capital Control ήταν ένα σχέδιο της κυβέρνησης για να πτωχεύσουν οι Ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις και να περάσει όλο το εμπόριο στα χέρια των ξένων κολοσσών.
Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι η κυβέρνηση στην Ελλάδα απλά είναι ένα πλασιέ – ντίλερ που υπηρετεί ξένα ιδιωτικά συμφέροντα μεγάλων κολοσσών.
Ποιος δεν ξέρει την περίπτωση της Ηλεκτρονικής Αθηνών, που δεν μπορούσαν να κάνει πληρωμές και εισαγωγές λόγω των Capital Control, με αποτέλεσμα την πτώχευση της εταιρείας που είχε πάνω από 50 υπερ-καταστήματα ηλεκτρονικών στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και απασχολούσε στο δυναμικό της εκατοντάδες εργαζόμενους.
Δεν είναι μόνον οι Ηλεκτρονική Αθηνών από τις μεγάλες επιτυχημένες επιχειρήσεις που πτώχευσαν με τα μέτρα της αριστεράς, άλλες εκατοντάδες μεγάλες επιχειρήσεις με ιστορία δεκαετιών είχαν το ίδιο τέλος.
Δεκάδες χιλιάδες μεσαίες επιχειρήσεις και άλλες δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες, ο αριθμός στο σύνολο πάνω από 150.000 επιχειρήσεων έδιωξε η αριστερά από την Ελλάδα λόγω της Υπερ Φορολόγησης, που ξεπερνά σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και το 65 % των κερδών μιας επιχείρησης.
Οι επιχειρήσεις αυτές σήμερα είναι στην Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια, Αλβανία και συμβάλουν στην ανάπτυξη των Βαλκανικών χωρών εκτός της Ελλάδος, αυτό κατάφερε η αριστερά με την πολιτική της κομμουνιστοποίησης της χώρας.
Την ίδια ώρα προσλήφθηκαν στο δημόσιο άλλοι χιλιάδες κομματικοί στρατοί σε διάφορες θέσεις, ακόμα και ανούσιες, μόνον 3000 κομματικούς στρατού πληρώνονται με παχυλούς μισθούς στην ΕΡΤ της ανύπαρκτης ενημέρωσης.

Όλα τα παραπάνω αναφέρουμε για να θυμίσουμε στον Ελληνικό λαό, ποιος είναι αυτός ο πρωθυπουργός, σαφώς δεν είναι μόνος του στην συμμορία της καταστροφής της χώρας με εξαπάτηση ψηφοφόρων, εμπλέκονται και οι υπουργοί, τα στελέχη, οι βουλευτές, οι κρατικοί λειτουργοί που υπηρετούν μια παντελώς προδοτική κυβέρνηση και φυσικά η ίδια η δικαιοσύνη που βλέπει όλα αυτά και κάνει πως δεν τα βλέπει.

Η χειρότερη εικόνα αυτού του πρωθυπουργού όμως φάνηκε στην πρόσφατη στην Εθνική καταστροφή τον Μάτι, εκεί που κάηκαν ψυχές ανθρώπων, ένα ολοκαύτωμα με 96 επίσημα νεκρούς και άγνωστο αριθμό αγνοουμένων, που συνεχίζει μέχρι και σήμερα η κυβέρνηση να τους κρύβει.
Ακόμα δηλαδή σήμερα μετά από σχεδόν 25 + μέρες από την Εθνική Τραγωδία δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων, αυτό εν ολίγοις δείχνει μια πολιτική Σοβιετικού τύπου απόλυτα δικτατορική.

Μετά την τραγωδία στο Μάτι με ολοκαύτωμα οικογενειών η Σταλινική κυβέρνηση της Αριστεράς που είχε την απόλυτη ευθύνη, δεν ζήτησε ούτε καν ένα συγγνώμη, ο δε συνέταιρος του Τσίπρα ο Καμμένος, αυτό το ανθρωπάριο χειρίστου είδους πήγε να προσβάλλει τους χαροκαμένους που ακόμα δεν είχαν θάψεις τους νεκρούς τους, και να τους κατηγόρησε ότι εκείνοι ευθύνονται γιατί καταπάτησαν εκτάσεις.

Ενώ από όλα τα έγγραφα προκύπτει ότι η ίδια η κυβέρνηση είχε νομιμοποιήσει όλα τα αυθαίρετα βάζοντας να πληρώσουν οι πολίτες τα σχετικά τέλη νομιμοποίησης.

Αυτό το ανθρωπάριο χειρίστου είδους ο Καμμένος ως υπουργός εθνικής αμύνης είχε την απόλυτη ευθύνη, καθώς ήταν υπεύθυνος να συντάξει το σχέδιο εκκένωσης, και βάσει νόμου το σχέδιο αυτό έπρεπε να υπάρχει έτοιμο από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ως Υπουργού Αμύνης.
Αυτό το ανθρωπάριο χειρίστου είδους ο Καμμένος, αντί να ζητήσει συγγνώμη ζητούσε και τα ρέστα με την απόλυτη ανοχή των δικαστικών αρχών που μέχρι σήμερα δεν απέδωσαν ουσιαστικές ευθύνες σε κανέναν υπουργό ή περιφερειάρχη ή πρόσωπο, δήμαρχο κ.λπ

Και εδώ τίθεται ένα ερώτημα ; Όταν σε μια χώρα γίνεται μια καταστροφή τέτοιου μεγέθους, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε πέσει η κυβέρνηση, αλλά εδώ δεν παραιτείται ούτε ένα στέλεχος, δεν ζητά συγγνώμη ούτε ένας αρμόδιος υπάλληλος, μετά την κατακραυγή του κόσμου όλων των αντισημιτικών ΜΜΕ, παραιτήθηκε ο Τόσκας από υπουργός εσωτερικών και τοποθετήθηκε ως αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, δηλαδή κοροϊδευόμαστε ;

Όταν οι οικονομικές αρχές συνεχίζουν να χρεώνουν ΕΝΦΙΑ στα καμμένα στο Μάτι ακόμα και σήμερα, και κατάσχουν τραπεζικούς λογαριασμούς των Χαροκαμμένων πολιτών.

Όταν μετά από τόσο μεγάλο διάστημα μετά την καταστροφή ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι νεκροί στο Μάτι, πόσοι τραυματίες και πόσοι αγνοούμενοι, και την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός παραθερίζει σε βίλα 250τ.μ, τότε αναρωτιέστε και εσείς ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν την δύσμοιρη χώρα, ΟΧΙ μόνον με τους πολιτικούς αλλά και με την αδιαφορία των ίδιων των πολιτών για την Πατρίδα τους, τον Λαό του, το μέλλον τον παιδιών τους, την ευθύνη απέναντι στους προγόνους και την ιστορία τους.

Ας αναρωτηθούμε ως Λαός τι δεν κάνουμε σωστά και μας κυβερνούν αδίστακτοι συμμορίτες άσχετοι γλείφτες, ανθρωπάρια χειρίστου είδους, λαμόγια και απατεώνες !

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Ευρωζώνη: Στο 5% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο – Στο 4,4% στην Ελλάδα

Ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη διαμορφώθηκε σε επίπεδο-ρεκόρ τον Δεκέμβριο, επιβεβαίωσε η στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίως χάρη στην αύξηση των τιμών ενέργειας και στα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα, καθώς η οικονομία ανακάμπτει από το lockdown Η Eurostat τόνισε πως οι τιμές καταναλωτή στην ευρωζώνη αυξήθηκαν 0,4% σε μηνιαία βάση τον Δεκέμβριο και σε ετήσια βάση το ποσοστό διαμορφώθηκε στο 5%, το ίδιο με τις αρχικές εκτιμήσεις στις 7 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat,

Ξεκινά το νέο πρόγραμμα «Πράσινα Ταξί»- Επιδότηση 20.000 ευρώ

Για την ηλεκτροκίνηση, ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης των μεταφορών στην Ελλάδα, μίλησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, στο 5ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης. Πρώτος άξονας του...

ΔΣ ΕΒΕΑ παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη – Κάλεσμα για επενδύσεις

Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών για το 2022. Κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Γιάννης Μπρατάκος, στάθηκε στον νέο Αναπτυξιακό νόμο και τη σημασία του στη διαμόρφωση ενός ορθολογικού θεσμικού πλαισίου για τα νέα επενδυτικά σχέδια. «Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ως θεσμικός φορέας και εκπρόσωπος του επιχειρηματικού κόσμου, μελέτησε με

Alpha Bank: Αύξηση επενδύσεων κατά 16,3% το 9μηνο του 2021 – Περαιτέρω άνοδος την επόμενη 3ετία

Οι επενδύσεις στην Ελλάδα αυξήθηκαν στο πρώτο εννεάμηνο του 2021, κατά 16,3% σε ετήσια βάση ενώ εκτιμάται ότι θα ενισχύσουν περαιτέρω τη δυναμική τους την επόμενη τριετία, υποστηριζόμενες, σε μεγάλο βαθμό, από τη χρηματοδότηση που αναμένεται να λάβει η χώρα μας από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης, οι οποίες αποσκοπούν στην εμπέδωση ενός φιλικού, προς την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις, περιβάλλοντος όπως σημειώνουν οι

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!