Αρχική Πολιτική Προκρούστεια Αριστερά. Ρητορεύει δήθεν περί δικαιωμάτων, ενώ εξυπηρετεί τους ημετέρους...

Προκρούστεια Αριστερά. Ρητορεύει δήθεν περί δικαιωμάτων, ενώ εξυπηρετεί τους ημετέρους…

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά, Δικηγόρο

O λαός δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της εθνικής και πνευματικής αλλοτριώσεως, την οποία έχει υποστεί σχεδόν μισό αιώνα και εξ αυτού του λόγου δίδει ανυπερθέτως προτεραιότητα σε παγκοσμίως χρεοκοπημένα ιδεολογήματα όπως η Αριστερά, η φενάκη του μαρξισμού και η ψευδώνυμη λαϊκή επανάσταση, η οποία συνιστά μια στυγνή έκφανση ερυθρού ολοκληρωτισμού, πόρρω απέχουσα από την πραγματική δημοκρατία. Η ίδια η ιστορική πραγματικότητα έχει αποδείξει μεταπολεμικά το αυτό, και η εν Ελλάδι κυβέρνηση της αυτοαποκαλούμενης Αριστεράς ότι πρόκειται για μια ιδιότυπη δικτατορία, η οποία σφετεριζόμενη τη λαϊκή κυριαρχία εγκαθιδρύει ιδικούς της κανόνες, πραξικοπηματικά, ποδοπατώντας γηθοσύνως και ιταμώς το Σύνταγμα, λοιδορώντας τους δημοκρατικούς θεσμούς, διότι υπολαμβάνει εαυτήν ως Θεό.

 

Η προκρούστεια δογματική λογική του σχιζοειδούς «ηθικού πλεονεκτήματος» της Αριστεράς είναι ένα ψυχωσικό παραλήρημα, το οποίο επιστρατεύει συχνάκις, λίαν σκοπίμως, διά να αποσείσει το στυγερό ολοκληρωτικό πρόσωπό της, όπως η πιστοποίηση φρονημάτων, η εξουδετέρωση των αντιφρονούντων, ο αβυσσαλέος ανθελληνισμός, ο ισοπεδωτικός μηδενισμός και ο στενός εναγκαλισμός της με την κρατική μηχανή, καθώς και η αντιμετώπιση του κράτους ως λαφύρου, δηλονότι ως κομματικής θεραπαινίδας.

Η διττή υποκρισία, η προπαγάνδα της Αριστεράς δηλαδή, ρητορεύει περί δήθεν των ατομικών δικαιωμάτων και της ισότητας προκειμένου να σαγηνεύσει τη διανοητικώς λοβοτομημένη μάζα, ενώ στην πράξη πράττει τα ακριβώς αντίθετα, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τους ημετέρους, ενώ την ίδια άποψη έχει και για την ανθρώπινη ζωή, όπως ότι μόνον οι συριζαίοι είναι άνθρωποι, όσοι δεν ανήκουν, δεν είναι κατηχημένοι εις την δήθεν Αριστερά, καθίστανται μιάσματα, φασίστες και δεν χρήζουν οιασδήποτε μνείας.

O υποπολιτισμός της Αριστεράς παροιμιώδης, ουχ ήττον είναι και το ποινικό της μητρώο, καθώς και η όζουσα ανελευθερία της καθίσταται ψηλαφητή εις πάσαν έκφανση της καθημερινότητάς μας, όπως αργυρώνητοι υπουργοί που «τραμπουκίζουν» τους ασθενείς πολίτες, όμως ενώπιον των υπερεθνικών εντολέων των κύπτουν υποτακτικώς το γόνυ τηρούντες σιγήν ιχθύος και ποιούμενοι την νήσσαν, όντες πρόθυμοι να διεκπεραιώσουν αναξιοπρεπώς οιαδήποτε αντιλαϊκή και ανθελληνική οδηγία, αρκεί να προσποριστούν ανενδοίαστα ίδια οφέλη. Το υπερεκχειλίζον μέγεθος της ασύδοτης και αξιόμεμπτης ταύτης συμπεριφοράς είναι ότι ουδέποτε η Αριστερά ενδιαφέρθηκε για τους πραγματικά υπαιτίους δράστες της Μαρφίν την 5/5/2010, όπου «κόπηκε» εκκωφαντικά το νήμα της ζωής τεσσάρων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του κυοφορούμενου εμβρύου – οδύνη και ολοφυρμός.

Η ίδια αλαζονική στάση διά τη Μάνδρα και το Μάτι, διότι ο καιρός γαρ εγγύς, διότι διά άλλη μια φορά ο ανεδαφικός ιστορικός υλισμός θα πληγεί από πνευματικές δυνάμεις, οι οποίες κείνται έγγιστα προς την προϊούσα κλιμάκωση «ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις».

dimokratianews, 08.05.2019

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Τσίπρας σε Ιμάμογλου: Επίσκεψη μήνυμα για την ειρήνη και το διάλογο

Μήνυμα για την ειρήνη και το διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας χαρακτήρισε την επίσκεψη του δημάρχου Κωνσταντινούπολης στην Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος...

Citigroup: Εκτίναξη στο 8,8% της ανάπτυξης στην Ελλάδα το 2021 – «Βλέπει» επενδυτικές ευκαιρίες

Η Citi αναθεωρεί αισθητά προς τα πάνω την αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ το 2021 στο εντυπωσιακό 8,8% (από περίπου 5,3% πριν) και αναθεωρεί ελαφρώς προς τα κάτω την...

Σταϊκούρας για 11η αξιολόγηση – «Kαρπός σκληρής συστηματικής δουλειάς»

Για ακόμη μία αναγνώριση της μεθοδικής προσπάθειας όλων – πολιτών και Πολιτείας – στο πεδίο της οικονομίας, υπό αντίξοες διεθνώς συνθήκες κάνει λόγο ο...

Κομισιόν – Θετική 11η αξιολόγηση – Ταχύτερη η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας

Σημάδια ταχύτερης του αναμενομένου ανάκαμψης στην ελληνική οικονομία βλέπει η Κομισιόν στην έκθεση της 11ης αξιολόγησης μεταμνημονιακής εποπτείας, επικροτεί την πρόοδο σε σειρά μεταρρυθμίσεων,...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!